2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim annem de emzırırken kalmıs ben de istiyorum ama kısmet ne zamana Allah bilir.3 ay denedik olmayınca demek ki emzirince olmuyo dedım:)

Valla bilemedim ki canim yutkunma sesi neredeyse hic yok.hatta dun gece uyurken sut gelmiyor diye sinirlendi hatta

+1 elma temizleseydim keşke kakası taşmış premium care vardı altında niye oldu anlamadım üst baş değiştirdik onları yıkama derdindeyim şimdi de :-/
Bide zor cikiyo o kaka lekesi oyyyy canim oyyy.

:)))

Senin büyük kız yardımcı oluyo mu yoksa ergen abla kendi dünyasında mı takılıyo:)
Bazen oluyo bazen kendi dunyasinda..ruh hali cok cabuk degisiyo neticede ergen iste canim :)))
Bende yapamadim canım onu nasil birakirlar bilmem ..

Canım benim kız iri bir bebek ama inan şimdiye kadar yarım köfte yememiştir. Benimki çorbaları çok istekli yiyor. Simit, susamlı çubuk gibi şeylere bayılıyor ama az veriyorum. Mandalinanın da yarısını bile yemedi şimdiye kadar. Azıcık yiyor ama çok emiyor. O yüzden boy kilo yüksek sanırım

Kızlar dansvı beatbo oyuncak alan var mı. Kızıma alalım dıyorum ama egıtıcı yonu nasıl bi de pil cok gıdıyorum. Daha once yaramaz toplar aldık ama pili içiyor mübarek

Bende alışırsa diye korkuyorum yoksa çok güzel bir şey tabi :)))

6. Hastalikmis canım ama bugün daha iyi masallah:)

Bize hediye geldi. Diğer fisher price oyuncaklardaki gibi sayı ve harflerle ilgili şarkılar var eğitici olarak.birde söylenen kelime veya cümleyi şarkı içinde söylüyor. Dans ettiriyor arada dur diyor duruyor sonra tekrar dans et diyor ediyor alkışla filan diyor. Kısacası benim oğlum sevdi bende çok sevdim eğlenceli bir oyuncak :)))

Kizlar memeyle uyuyan kuzular memeden ayrilinca nasil uyucak.simdiden dusun dusun bi hal oldum ben.bu arada benim sut iyice cekildi

Bende emmeyi Nasil bırakacak acaba diye derdine düştüm. Çok zor mu oluyor acaba? Bugün bir haberde bazı dr lar ve psikologlar 1 yaşından sonra emzirilmemeli diyor eski haber sanırım şimdi 2 yaşına kadar emzirim diyorlar. O haberde okudumda 50 yaşına gelmiş annesini hala emen adamlar varmış şok oldum o ne ya ...

Zaten kızımdan cok ben oynuyorum

Amiiiiin demekten başka birşey gelmiyor elimden,inşaallah çok rahat bebek olur onun için minimum zorlukta geçer, beni görenler maşallah sana çok iyisin süper idare ediyorsun filan diyor ama ailem gibi yakın olanlar zıvanadan çıkmaya ramak kaldığının farkında :))
Sizinkiler gibi bizimkilerde ufaklık tam fasulye ablası neye el atsa kıymete biniyor ufaklıkta neye el atsa ablası için kıymete biniyor sürekli bir curcuna hali çok iyi anlıyorum seni. İnşaallah kolay geçer morluk kıyamam yaa nasıl acıdı kimbilir.

Ben de unıteden cok korkuyorum gecmıs olsun canım Allah korusun cidden tehlikeli. Her zorluğu goze alarak 2. cocuk istiyoruz ama emzirirken zor oluyor galiba hormonlardan dolayı:)
Emzirirken hem de kondom ile korunurken hamile kaldım canım, 16 ay araları var, adet gördüysen hele korunma filan yalan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…