Benim annem de emzırırken kalmıs ben de istiyorum ama kısmet ne zamana Allah bilir.3 ay denedik olmayınca demek ki emzirince olmuyo dedım:)Teşekkr ederim minderleri yastıkları salonun ortasına dizmiştim koltuktan orya atlayıp yuvarlanıolardı sen o arada uç üniteye ,Allah korudu da basına gelmedi.ben emzrmeyi kestiğim ay hamile kaldım ama annem ben 5 aylıkken emzirirkn kalmış mesela değişiyo
Valla bilemedim ki canim yutkunma sesi neredeyse hic yok.hatta dun gece uyurken sut gelmiyor diye sinirlendi hattaBen de aynı durumdayım nasıl uyur bilmiyorum ama süt bitmiyor bence kıvamı yoğunlaşıyor ve zaten karın doyurmak değil gibi artık amacı rahatlamak, biraz susuzluk gidermek, biraz oyun ve alışkanlık gibi geliyor bana.
Bide zor cikiyo o kaka lekesi oyyyy canim oyyy.+1 elma temizleseydim keşke kakası taşmış premium care vardı altında niye oldu anlamadım üst baş değiştirdik onları yıkama derdindeyim şimdi de :-/
:)))şeyy komik :))
Bazen oluyo bazen kendi dunyasinda..ruh hali cok cabuk degisiyo neticede ergen iste canim :)))Senin büyük kız yardımcı oluyo mu yoksa ergen abla kendi dünyasında mı takılıyo:)
Bende yapamadim canım onuRegl olunca benim hepten çekiliyo sütüm ona rağmen orda durup çekiyo. Gece de kaç kere kalkııyo emip uyuyo. Bu alışkanlıktan vazgeçirmek zor olacak. Arkadaşım hamile kaldı sütten kesti 3 -4 gece 40 dk kadar ağlamış bebeği. İnş kendi kendilerine bırakırlar zamanı gelince ,ben ağlamasına hiç dayanamadım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bırak ağlasın yapamadım hiç
Amazon.com da 174 tanesi 157 tl ordan aldım almadıysan bakabilirsin bir tık daha uygunBana uygun gibi geldi ben de bakayım hemen
Canım benim kız iri bir bebek ama inan şimdiye kadar yarım köfte yememiştir. Benimki çorbaları çok istekli yiyor. Simit, susamlı çubuk gibi şeylere bayılıyor ama az veriyorum. Mandalinanın da yarısını bile yemedi şimdiye kadar. Azıcık yiyor ama çok emiyor. O yüzden boy kilo yüksek sanırımAslında dediğin gibi yapıyorum önde yemek sonra yatmadan mama veriyorum onun dışında mama vermiyorum. Bir ara çok iyi yiyorlardı bu ara yine gitti yemeleri hatta bi ara abarttılar 2 si kahvaltıda 3 yumurta yiyordu. Bir de ben hergün değişik bir imler yapıyorum. Bir gün pırasalı bir gün ıspanaklı bir gün kıymalı gibi gibi düşün o kadar sebzeyle 3 yumurta yiyip 3 bardak da kefir içiyorlardı şimdi bitti hepsi
Benimkiler mandalina suyunu görürlerse kahvaltı hiç etmezler kefimi bile en son veriyorumki yumurtalarını bırakmasınlar yesinler diye. Bu arada mandalina suyunu ne kadar veriyorsun. 2 gün üst üste 2 si birlikte 3 küçük mandalina yediler annem çok kızdı bana çok fazla diye. Bana normla gelmişti oysaki ara öğün olarak
https://instagram.com/baldan_anne_uyku?utm_source=ig_profile_share&igshid=eyq79yds1bc4Kizlar memeyle uyuyan kuzular memeden ayrilinca nasil uyucak.simdiden dusun dusun bi hal oldum ben.bu arada benim sut iyice cekildi
Burun temizleme için mi canım?jenny48 canım link atar mısın ?
Amazon.comda bez var demişsin yaBurun temizleme için mi canım?
Kızlar dansçı beatbo oyuncak alan var mı. Kızıma alalım dıyorum ama egıtıcı yonu nasıl bi de pil cok gidiyor mu. Daha once yaramaz toplar aldık ama pili içiyor mübarek
Ben kızım bebekken yapmadığım şeyi şimdi yapıyorum, yanımda yatırıyorum:/ gece uykusuna dalınca kendi yatağına koyuyorum. Gece mama yedikten sonra kendisini kucağımdan benim yatağıma atıyor uyuyakaliyor. Ben de kaldırmaya kıyamıyorum. Aynı yorganla örtünüyoruz sabah yanımda uyanması çok güzel:)
Ama gel gör ki alıştı galiba. Öğlen uykusu yarım saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanıyor mecbur koynumda yatırıyorum. Kötü oldu böyle, o uyuduğunda işimi yapıyordum yada dinleniyordum.
Çok geçmiş olsun canım sanki isilik gibi. Ateşi inip çıktıkça çok terlediyse belki ondandır. Arkadaşımın kızı da 6. Hastalık olmuştu ama mercimek büyüklüğünde kızarıklıklar şeklindeydi yani daha büyük ve kırmızıydı. Ama doktora sormak lazım belki de ilaç allerjisi gibi bişy de olabilir.
Evet çok şükür onları izlemek güzel onların ilişkisine şahit olmk fln harika ama yaşlandım uleynnn
Kizlar memeyle uyuyan kuzular memeden ayrilinca nasil uyucak.simdiden dusun dusun bi hal oldum ben.bu arada benim sut iyice cekildi
Zaten kızımdan cok ben oynuyorumBize hediye geldi. Diğer fisher price oyuncaklardaki gibi sayı ve harflerle ilgili şarkılar var eğitici olarak.birde söylenen kelime veya cümleyi şarkı içinde söylüyor. Dans ettiriyor arada dur diyor duruyor sonra tekrar dans et diyor ediyor alkışla filan diyor. Kısacası benim oğlum sevdi bende çok sevdim eğlenceli bir oyuncak :)))
Amiiiiin demekten başka birşey gelmiyor elimden,inşaallah çok rahat bebek olur onun için minimum zorlukta geçer, beni görenler maşallah sana çok iyisin süper idare ediyorsun filan diyor ama ailem gibi yakın olanlar zıvanadan çıkmaya ramak kaldığının farkında :))Bizde abisinin peşine takılma onun oyuncklarına göz dikme onunla boğuşmk için dürtükleme de çok var cici yaptıgını sanıp çat çat geçiriyo kafasına,oğlum da bi itiyo yerde tabi minicik boyuyla kafa tutuyo bide bana bakıyo şamarı yiyince abiden,dün yine çıldırdılar en son bi ses elmacık kemiğini vurdu üniteye şuan yüzünün yarısı mor dağılmş tüm yanağına buz koydrmadı.
3 gün sonra görümcem doğum yapck 2.ye,araları 19 ay olcak sizin hesap.çılgın günler yeni baslıcak onlara da.görümcem bana dyodu ki sen pırıl pırıl bi anneydin 2 çocuk çk mu zor :) çocuguna göre bu işler inşallh onun 2.de sakin olur bnm gbi zıvanadan çıkmaz:)
Öyle düşünme canım hepsi gelir geçer, bir bakmışsın bir minnoş daha kucağında :) insan ufaklık doğunca ilkin diyor ki Allahım benim küçücük gördüğüm yavrum ne kadar da büyümüş :))işte bağzı şeyler ..:)
Emzirirken hem de kondom ile korunurken hamile kaldım canım, 16 ay araları var, adet gördüysen hele korunma filan yalan :)Ben de unıteden cok korkuyorum gecmıs olsun canım Allah korusun cidden tehlikeli. Her zorluğu goze alarak 2. cocuk istiyoruz ama emzirirken zor oluyor galiba hormonlardan dolayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?