2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ananevi ve mezhebi olarak ta 2 yaşa kadar tavsiye ediliyor 2 yaştan sonra kesin deniyor canım. O zaman geldiğinde bebeklerimiz daha büyümüş olacak bir hafta kadar zorlanırız ama sonrasında alışırlar diye düşünüyorum hatta bazı bebekler 22-23 aylıkken filan kendiliğinden bırakıyor belki öyle olur (inşallah:))

Hadi ya bende minnies denerim diyordum soffio bulamazsam alternatif olsun diye söylediğin iyi oldu soffio stoğuyla devam :) bizim bebeklerin kalıpları benzerdi yanlış hatırlamıyorsam, inşaallah memnun kalırsın canım.

Sagol canım takip ediyorum bende baldan anneyi.ama dediklerini uygulayabilmek mesele.benimki meme manyagi resmen ..

Buyuk kizimi 1.5 yasinda biraktirmistim.cok zorlandik ikimizde bunda nasil olcak bilmiyorum.sutte azalinca iyice iskenceye dondu.ikide bir meme diye uyanmasi delirtecek artik beni.acligindan degil iki firt cekip birakiyo
Benim kizkardesim de 5 yasina kadar emdi bi turlu birakmadi memeyi :)) bende 3.5 yasina kadar emmisim.anam ne dayanikli kadinmis :))

Inşallah benim temennim de o yönde:) üzülmeden kendileri biraksinlar

Hatırlarsın o zaman emdigini

Emzirirken hem de kondom ile korunurken hamile kaldım canım, 16 ay araları var, adet gördüysen hele korunma filan yalan :)
kızzz demeee :) bizim ilk bebe 19. ayda olmuştu uğraş uğraş günleri takip et doktorlara git zor oldu. tedavisiz ama çok stresli. şimdi 2 aydır 20 günde 1 adet oluyodum. hamilelik öncesi döngüm 32 gündü. bu ayda 34 gündeyim hala olmadı. doktora düzensizliği sorduğumda emzirme döneminde normal demişti. bi süpriz olmasın. lütfen olmasın

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar

ay yavrum ne derdi var acaba Allah şifa verdin bol bol da iştah kıyamam bi öğün bile yemese ne kötü hissediyoruz ki 8 gün çok uzun. meyve fln da mı yemio önceden sevdiği bişeyleri denemişsindr mutlaka. kaşık maması fln

Artık sağlıklı sagliksizi gectik kasik mamasi danone dışardan kutu mevve suyu mevyve sulari benden babasindan yemiyor diye komsuyu cagirdik ama yemiyor serum taktirmaktan oglumun elleri perisan oldu sebebini bilememek en kotusu cok caresiziim

Ya canım çok üzüldüm keşke elimden bişey gelse ne olduğunu bilseydik keşke... su bile içmiyor öyle mi. Hay allah ya napilabilir acaba. düşünüyorum inan okuduğumdan beri. Çorba da içmiyor sıvı ya hani yutar gider.

Ah canım ya çok geçmiş olsun. Acaba video, çizgi film izletip dikkatini oraya verince ağzına versen yer mi denedin mi? Bence de sağlıksızı geçip ne yerse her şeyi denemek lazım. Döner seviyor bebeler genelde döneri denediniz mi? Eline ver kendi ağzına alır belki, pilav olabilir minik pirinç taneleri, boncuk makarna tarzı şeyler. Kaşıktan hoşlanmıyor olabilir kızım da öyle ben elimle yediriyorum genelde o zaman yiyor. Dişleri kabardıysa acıyordur belki ondan yemiyordur. Memeyi neden reddetti acaba sütün nasıl iyi mi? Sağarak vermeyi de deneyebilirsin. İnşallah yer birşeyler kuzum

Evet canım. Bu yöntemlerde 40 dakikaya kadar sabırla uygulayın diyor. Beş dakika dolunca benim sinirlerim geriliyor. Hatta sabredeceğim diye dişlerimi sıkmaktan bir dişim kırıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…