2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet canım. Bu yöntemlerde 40 dakikaya kadar sabırla uygulayın diyor. Beş dakika dolunca benim sinirlerim geriliyor. Hatta sabredeceğim diye dişlerimi sıkmaktan bir dişim kırıldı biraz
Ağlatarak uyku eğitimi şeklinde mi acaba yöntemler? Ağladığında ben de çok geriliyorum dayanmak çok zor oluyor :-/

Çok üzüldüm canım. Belki şekeri düştüyse iyice yemek yemekten uzaklaşmıştır. Köfteyi falan boşverin. Muz gibi tatlı meyveler ile muhallebi yapıp verin, minik minik parçalayıp muz gibi meyveleri önüne koyun. Su şişesini yine önüne koyun. Mandalina suyu deneyin. Pipet ile oynuyor gibi yapın çektiği kadarı kardır. Gerekirse kombi yanıyorsa soyun tek kat kalsın altına sofra bezi serin şap şap yediği kadarını yesin.
Valla ayıptır söylemesi benimki de böyleydi yerde toz parçalarını yediği için ben yere ekmek falan bırakıyordum ki yesin. Gerçekten de benden yemiyordu yerde bıraktıklarımı yiyordu. Halı örtüsü aldım değiştirip durdum.

Kıyamam cok uzuldum canım. Mama sandalyesine oturtmaya calisma. Ayakta yedir belki yer. Benım kıza son care oyle yediriyorum. Koltuğun ustune oyuncak koyuyorum o da ayakta tutunup oynarken agzına atıyorum bır ıkı bir şey. En olmadı video açıp telefonu koltuğun sırt kısmına dayıyorum. İzlerken agzına koyuyorum.Benım kızım hareketli kalmak istiyor ondan yemıyor sanırım. Ben de boyle cozum buldum. Bi de uykudan uyanır uyanmaz uyku sersemi yedirmeyi dene. Cok gecmıs olsun canım

yesoka90 esra_s bizde flagly kullanıyoruz kaka düzeldi ama tam olarak eski haline döndü diyemem,siz flaglyi kaç gün kullanmıştınız ? Bence de tahlilde çıkmayan birşeyler var yoksa enfeksiyon çıktı sadece adını koyamadılar.. Crpsi 43tü belki de dizanteridir ama tahlillerde sadece lökosit çıktı.. Paça çok iyi fikirmiş bende yapayım, temizlenmiş paça alıp evde tütsüleyip sirkeli suya yatırsam yeterli olur mu?

Çok üzüldüm canım bişeyi var demekki hem yemek hem uyku sorunu var yavrunun derdi olmasa az yer ama yine yer. Tahlillerde bişey çıkmıyorsa alerji olabilir alerjik birşey gözlemledin mi. Hiçbirşeyi yokmuş gibi görünüp bisürü sorunu olması çok kötü birşey Benim oğluma herkes bişeyi Yok diyodu ama ben çok zorlanıyordum alerjik döneminde. İnş çözülür sorunlarınız dua ederim canım. Bursa da yaşıyorsun destek olabileceğim birşey olursa yardım ederim keşke Elimden birşey gelse

canım ben bir kaç aydır ikizlere A101 bezi kullanıyorum. 4 paket alınca daha uyguna geliyor. Öncesinde sleepy kullanıyordum ama çok taşıyordu. Bunu kullanalı taşma neredeyse hiç olmadı diyebilirim. Ben memnun kaldım, artık bırakana kadar ona devam etmeyi düşünüyorum.

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Biran önce inşAllah Şifa verir Rabbim

Ağlatarak uyku eğitimi şeklinde mi acaba yöntemler? Ağladığında ben de çok geriliyorum dayanmak çok zor oluyor :-/
Hayır canım. Tam tersi uyku eğitimi ağlatmaya karşı olarak çıkmış. Amerikada bir zümre bebeği odasına kapatıp sabaha kadar ne kadar ağlarsa ağlasın yanına gitmeyerek bir model geliştirmiş. Uyku eğitimi kavramı da bunun çok kadar yanlış olduğunu savunan psikologlar tarafından oluşturulmuş

Keske bilebilsek .. bir yudum su verebilirsek mutluluktab havaya ucuyoruz
Denedik canim hicbirine kanmiyor eliyle bi taraftan bizi itiyor disarda iskender kofte et tarzi biseyler yemeye gittik belki ortam farkliligiyla eline veririiz suyunu somursa kâr diye malesef oda olmadi acaba bu sekilde surekli devam eder mi diye korkuyorum bagirsaklara zarar verecek diyede endiseliyiz surekli serum serum nereye kadar

Canım çok üzüldüm ya. İnşallah bir an önce toparlar. Çorba, muhallebi gibi şeyleri biberona koyup biberonun ucunu makasla biraz kesmiştim ben. Zorla bineronu ağzına sokuyorduk. Çok ağlıyordu ama bir süre sonra içiyordu. Hastalığı ilerleyince onu da içmemeye başladı ama belki işine yarar. Biri bebeği hafifçe koluna yatırsın, kollarını tutusun, sen de biberonu ağzına sok. Çocuğa işkenece gibi geliyor ama kızımın böbrekleri enfeksiyon kapmak üzereydi ve hiç su içmiyordu, yemiyordu. Biz böyle zorla muhallebi ve çorba içirdik. Arada genizden kaçarsa kaldırıp sırtına vuruyorduk

Dortcelik esentepe ve fakülteye goturduk canim Dortcelik de doktorumuz uzmanliga gitmis digerleride hicbiseyden anlamadan bize 1/3 serum takip gonderiyolar diger aksam aaa yine mi geldiniz diyip duruyolar
Esentepede kulakta orta kulak enfeksiyonu olabilir uzman kbb gorsun dediler dortcelige tekrar sevk ettiler saolsunlsr randevu almadan kbb ye gozuktuk kulakta sadece kir var enfeksiyon felan yok dedi
Simdide dortcelikte Gastroenteroloji ile alerjiye 26 kasima randevuyu vermisler fakultede 19 kasima tanju beye Gastroenteroloji den randevuyu alabildik alerjiye 29 kasima genel cocugada 23 kasima fakat ogune kadar yine ac mi kalacak kafayi yemek uzereyim hicbir yol cozum yok mu peki bu sekilde bagirsaklar yapismaya gitmiyor mu cocuk yemeyi icmeyi unuttu gun boyu hiçbişey veremiyoruz bu arada hayat hastanesinde de zaditen vermis doktor fakat oglum zaten halsiz biz daha once zaditen kullandik suanda hic yemek yemeyen cocuk daha cok bayginlik gecirmez mi antibiyotik yazmis kizlar aklim ermiyor ne yapmaliyim sizce kan tahlili idrar tertemiz ama antibiyotik ve hicbisey yemeyen cocuk antibiyotikle daha kotu olmaz mi

Enfeksiyon çıkmadıysa neden antibiyotik veriliyor ki aklım almıyor, Ali de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık 20 gün sonra bağırsaklar bozuldu Dr antibiyotik yüzünden bağırsak hassaslaşmış enfeksiyon kapmış dedi düzelsin diye yine antibiyotik kullanıyoruz.. Antibiyotik bir yeri yaparken diğer yeri mahvediyor..Enfeksiyon yoksa Neye dayanarak antibiyotik vermişler ki.. Acaba birde Şevket Yılmaz’a mı getirseniz Acilden , birde onlar görsünler tahlil sonuçlarını çocuğu bakalım onlar da antibiyotik diyecek mi.. İnsan böyle bir durumda ilaca başlasa bir türlü başlamasa bir türlü oluyor seni çok iyi anlıyorum

Tugce16 Bağırsak enfeksiyonu için bizde Şevket Yılmaz’a gittik acildeki dr özele götürüyorsunuz bir antibiyotik yanında probiyotik vermekten aciz kalıyorlar diye kızdı o zamanlar kullansaydınız şimdi bağırsağı bozulmazdı dedi , çekirge doruğa Fatih Göke gittiğimi söyledim onların hiç biri beş para etmez dedi açıkça.. İlla özele o hastaneye gideceksen Hastanenin sahibi en deneyimli dr Atilla Güray var ona git dedi.. Bu tarz hastalıklarda bende özele güvenmiyorum açıkçası devlet daha güvenilir geliyor bana.. Birde Polyannanın doktoru var Bülent Öztürk Acıbadem doktoru Özel ama çok başarılı olarak duymuştum.. Çok pahalı olduğu için götürmek istemedim.. Yine Bülent Aldemir var tam bir yaşlı kurtmuş çok deneyimli iyi yine o da muayenehanesi var ve çok pahalı.. Setbaşında Yine yaşını tecrübesibi almış kurtlardan Kaşif Önder var onu da çok övüyorlardı.. Özellerden bildiğim bunlar var.. Birde homeapat var Gülder Özkandı sanırım ama teşhis kısmı nasıldır bilmiyorum

Fiyuuu annen resmen süt ana olmuş ya :))) helal

Benim döngüm hiç şaşmaz ilk kızımda 2 ay kanamam sürdü kanama bitti adet oldum hep 28 günde bir olurum sonra bir baktım günüm geçmiş aaa dedim niye geçti ki ertesi gün gelmeyince bir ihtimal dedim ve test aldım bir de ne göreyim çift çizgi şok oldum :) velhasıl olmaz diye birşey yok işte, Allah verdi mi oluyor :)

Canım memorial hastanesinde iştahsız çocuk polikliniği var özellikle Şişli şube çok tavsiye ediliyor ancak sizin için şehir dışı ve malum özel hastane fiyatlar o biçim...bunun haricinde İstanbul halkalıda kanuni Sultan Süleyman hastanesinde çocuk metabolizma hastalıkları uzmanı hasan Önal bey var çoook başarılı şayet bu iştahsızlık bir hastalıktan kaynaklı ise krisnlikle bulur ancak randevu almak çok çok zor face de filan özel grubu var beyefendi atipik otizm otizm ve alerji li bebekler için dünyada tek ancak diğer konularda da çoook başarılı. Benim tavsiyem kalıcı çözüm için buralara başvurman olur. Şayet gelirseniz benim kapım da sonuna kadar açık eşini ve seni ağırlarız evimiz müsait. Allah şifa versin çok zor bir durum.

7 günde düzeldi bizim ama dediğim gibi tekrarladı canım.
Evet paça için tütsülemek yeterli oluyor ben artık haftada bir yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…