Ağlatarak uyku eğitimi şeklinde mi acaba yöntemler? Ağladığında ben de çok geriliyorum dayanmak çok zor oluyor :-/Evet canım. Bu yöntemlerde 40 dakikaya kadar sabırla uygulayın diyor. Beş dakika dolunca benim sinirlerim geriliyor. Hatta sabredeceğim diye dişlerimi sıkmaktan bir dişim kırıldı biraz
Çok üzüldüm canım. Belki şekeri düştüyse iyice yemek yemekten uzaklaşmıştır. Köfteyi falan boşverin. Muz gibi tatlı meyveler ile muhallebi yapıp verin, minik minik parçalayıp muz gibi meyveleri önüne koyun. Su şişesini yine önüne koyun. Mandalina suyu deneyin. Pipet ile oynuyor gibi yapın çektiği kadarı kardır. Gerekirse kombi yanıyorsa soyun tek kat kalsın altına sofra bezi serin şap şap yediği kadarını yesin.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
Kıyamam cok uzuldum canım. Mama sandalyesine oturtmaya calisma. Ayakta yedir belki yer. Benım kıza son care oyle yediriyorum. Koltuğun ustune oyuncak koyuyorum o da ayakta tutunup oynarken agzına atıyorum bır ıkı bir şey. En olmadı video açıp telefonu koltuğun sırt kısmına dayıyorum. İzlerken agzına koyuyorum.Benım kızım hareketli kalmak istiyor ondan yemıyor sanırım. Ben de boyle cozum buldum. Bi de uykudan uyanır uyanmaz uyku sersemi yedirmeyi dene. Cok gecmıs olsun canımKizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
Çok üzüldüm canım bişeyi var demekki hem yemek hem uyku sorunu var yavrunun derdi olmasa az yer ama yine yer. Tahlillerde bişey çıkmıyorsa alerji olabilir alerjik birşey gözlemledin mi. Hiçbirşeyi yokmuş gibi görünüp bisürü sorunu olması çok kötü birşey Benim oğluma herkes bişeyi Yok diyodu ama ben çok zorlanıyordum alerjik döneminde. İnş çözülür sorunlarınız dua ederim canım. Bursa da yaşıyorsun destek olabileceğim birşey olursa yardım ederim keşke Elimden birşey gelseKizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
canım ben bir kaç aydır ikizlere A101 bezi kullanıyorum. 4 paket alınca daha uyguna geliyor. Öncesinde sleepy kullanıyordum ama çok taşıyordu. Bunu kullanalı taşma neredeyse hiç olmadı diyebilirim. Ben memnun kaldım, artık bırakana kadar ona devam etmeyi düşünüyorum.Telefon olayı alışkanlık olursa kötü gerçekten ben de mecbur kalmadıkça açmıyorum ama bazen de çok çaresiz ve yorgun hissedince kurtarıcı oluyor resmen. Umarım artık hiç gerek kalmaz tamamen unutturabiliriz.
Sabah kefir içmedi ama cacık olarak yedirdim biraz
Bez olarak A101 in bezini kullanan arkadaşlar vardı sanırım memnunlardı? Bir geridönüş alırsak bence deneyebiliriz. Primayı hiç sevmiyorum kaç kez pişik yaptı ama çaresizlikten kullanıyorum şu an :-/
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Biran önce inşAllah Şifa verir RabbimKizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
canım ben bir kaç aydır ikizlere A101 bezi kullanıyorum. 4 paket alınca daha uyguna geliyor. Öncesinde sleepy kullanıyordum ama çok taşıyordu. Bunu kullanalı taşma neredeyse hiç olmadı diyebilirim. Ben memnun kaldım, artık bırakana kadar ona devam etmeyi düşünüyorum.
/QUOTE]
A101in bezi ne kadara geliyor canım ben de denemek istiyorum ama korkuyorum acıkcası cunku tum denemelerim husran
Hayır canım. Tam tersi uyku eğitimi ağlatmaya karşı olarak çıkmış. Amerikada bir zümre bebeği odasına kapatıp sabaha kadar ne kadar ağlarsa ağlasın yanına gitmeyerek bir model geliştirmiş. Uyku eğitimi kavramı da bunun çok kadar yanlış olduğunu savunan psikologlar tarafından oluşturulmuşAğlatarak uyku eğitimi şeklinde mi acaba yöntemler? Ağladığında ben de çok geriliyorum dayanmak çok zor oluyor :-/
Keske bilebilsek .. bir yudum su verebilirsek mutluluktab havaya ucuyoruzYa canım çok üzüldüm keşke elimden bişey gelse ne olduğunu bilseydik keşke... su bile içmiyor öyle mi. Hay allah ya napilabilir acaba. düşünüyorum inan okuduğumdan beri. Çorba da içmiyor sıvı ya hani yutar gider.
Denedik canim hicbirine kanmiyor eliyle bi taraftan bizi itiyor disarda iskender kofte et tarzi biseyler yemeye gittik belki ortam farkliligiyla eline veririiz suyunu somursa kâr diye malesef oda olmadi acaba bu sekilde surekli devam eder mi diye korkuyorum bagirsaklara zarar verecek diyede endiseliyiz surekli serum serum nereye kadarAh canım ya çok geçmiş olsun. Acaba video, çizgi film izletip dikkatini oraya verince ağzına versen yer mi denedin mi? Bence de sağlıksızı geçip ne yerse her şeyi denemek lazım. Döner seviyor bebeler genelde döneri denediniz mi? Eline ver kendi ağzına alır belki, pilav olabilir minik pirinç taneleri, boncuk makarna tarzı şeyler. Kaşıktan hoşlanmıyor olabilir kızım da öyle ben elimle yediriyorum genelde o zaman yiyor. Dişleri kabardıysa acıyordur belki ondan yemiyordur. Memeyi neden reddetti acaba sütün nasıl iyi mi? Sağarak vermeyi de deneyebilirsin. İnşallah yer birşeyler kuzum
Canım çok üzüldüm ya. İnşallah bir an önce toparlar. Çorba, muhallebi gibi şeyleri biberona koyup biberonun ucunu makasla biraz kesmiştim ben. Zorla bineronu ağzına sokuyorduk. Çok ağlıyordu ama bir süre sonra içiyordu. Hastalığı ilerleyince onu da içmemeye başladı ama belki işine yarar. Biri bebeği hafifçe koluna yatırsın, kollarını tutusun, sen de biberonu ağzına sok. Çocuğa işkenece gibi geliyor ama kızımın böbrekleri enfeksiyon kapmak üzereydi ve hiç su içmiyordu, yemiyordu. Biz böyle zorla muhallebi ve çorba içirdik. Arada genizden kaçarsa kaldırıp sırtına vuruyordukKizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Acaba video, çizgi film izletip dikkatini oraya verince ağzına versen yer mi denedin mi? Bence de sağlıksızı geçip ne yerse her şeyi denemek lazım. Döner seviyor bebeler genelde döneri denediniz mi? Eline ver kendi ağzına alır belki, pilav
Çok üzüldüm canım. Belki şekeri düştüyse iyice yemek yemekten uzaklaşmıştır. Köfteyi falan boşverin. Muz gibi tatlı meyveler ile muhallebi yapıp verin, minik minik parçalayıp muz gibi meyveleri önüne koyun. Su şişesini yine önüne koyun. Mandalina suyu deneyin. Pipet ile oynuyor gibi yapın çektiği kadarı kardır. Gerekirse kombi yanıyorsa soyun tek kat kalsın altına sofra bezi serin şap şap yediği kadarını yesin.
Valla ayıptır söylemesi benimki de böyleydi yerde toz parçalarını yediği için ben yere ekmek falan bırakıyordum ki yesin. Gerçekten de benden yemiyordu yerde bıraktıklarımı yiyordu. Halı örtüsü aldım değiştirip durdum.
Evet canim eline lolipop felan vermeye calisiyoruz sekeri tam dusmesin diye ama benim oglumun sekerle pek arasi yok daha oncede aoylemisimdir belki babada bebekken pek yemezmis oglumda sekeri ittiriyor bizde yerlere kuru uzum doktuk ama yok dokunmuyor
Uyku sersemliginde oglum korkuyor canim kabul etmiyor hicbiseyiKıyamam cok uzuldum canım. Mama sandalyesine oturtmaya calisma. Ayakta yedir belki yer. Benım kıza son care oyle yediriyorum. Koltuğun ustune oyuncak koyuyorum o da ayakta tutunup oynarken agzına atıyorum bır ıkı bir şey. En olmadı video açıp telefonu koltuğun sırt kısmına dayıyorum. İzlerken agzına koyuyorum.Benım kızım hareketli kalmak istiyor ondan yemıyor sanırım. Ben de boyle cozum buldum. Bi de uykudan uyanır uyanmaz uyku sersemi yedirmeyi dene. Cok gecmıs olsun canım
Tugce16 Canım çok geçmiş olsun, arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemiş çok geçmiş olsun, dualarımdasınız Allahım şifasını versin kuzunun biran önce..
Saolasin canim butun arkadaslarada yorumlari icin tesekkur ederim akliniza bisey gelirse lutfen yazin her yolu denerim yeterki agzina bisey gitsin
Çok üzüldüm canım bişeyi var demekki hem yemek hem uyku sorunu var yavrunun derdi olmasa az yer ama yine yer. Tahlillerde bişey çıkmıyorsa alerji olabilir alerjik birşey gözlemledin mi. Hiçbirşeyi yokmuş gibi görünüp bisürü sorunu olması çok kötü birşey Benim oğluma herkes bişeyi Yok diyodu ama ben çok zorlanıyordum alerjik döneminde. İnş çözülür sorunlarınız dua ederim canım. Bursa da yaşıyorsun destek olabileceğim birşey olursa yardım ederim keşke Elimden birşey gelse
Tugce16 çocuk metabolizma ve endokrinolojiye de götürebilirsiniz eğer düzelmezse , detaylı tetkik yaparlar.. Hatırlar mısın bilmiyorum yesoka bir çocuktan bahsetmişti vücudunda hiç protein kalmadığı için davranışları değişmişti , sonra tedaviyle eskisine dönmüştü..
Enfeksiyon çıkmadıysa neden antibiyotik veriliyor ki aklım almıyor, Ali de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık 20 gün sonra bağırsaklar bozuldu Dr antibiyotik yüzünden bağırsak hassaslaşmış enfeksiyon kapmış dedi düzelsin diye yine antibiyotik kullanıyoruz.. Antibiyotik bir yeri yaparken diğer yeri mahvediyor..Enfeksiyon yoksa Neye dayanarak antibiyotik vermişler ki.. Acaba birde Şevket Yılmaz’a mı getirseniz Acilden , birde onlar görsünler tahlil sonuçlarını çocuğu bakalım onlar da antibiyotik diyecek mi.. İnsan böyle bir durumda ilaca başlasa bir türlü başlamasa bir türlü oluyor seni çok iyi anlıyorumDortcelik esentepe ve fakülteye goturduk canim Dortcelik de doktorumuz uzmanliga gitmis digerleride hicbiseyden anlamadan bize 1/3 serum takip gonderiyolar diger aksam aaa yine mi geldiniz diyip duruyolar
Esentepede kulakta orta kulak enfeksiyonu olabilir uzman kbb gorsun dediler dortcelige tekrar sevk ettiler saolsunlsr randevu almadan kbb ye gozuktuk kulakta sadece kir var enfeksiyon felan yok dedi
Simdide dortcelikte Gastroenteroloji ile alerjiye 26 kasima randevuyu vermisler fakultede 19 kasima tanju beye Gastroenteroloji den randevuyu alabildik alerjiye 29 kasima genel cocugada 23 kasima fakat ogune kadar yine ac mi kalacak kafayi yemek uzereyim hicbir yol cozum yok mu peki bu sekilde bagirsaklar yapismaya gitmiyor mu cocuk yemeyi icmeyi unuttu gun boyu hiçbişey veremiyoruz bu arada hayat hastanesinde de zaditen vermis doktor fakat oglum zaten halsiz biz daha once zaditen kullandik suanda hic yemek yemeyen cocuk daha cok bayginlik gecirmez mi antibiyotik yazmis kizlar aklim ermiyor ne yapmaliyim sizce kan tahlili idrar tertemiz ama antibiyotik ve hicbisey yemeyen cocuk antibiyotikle daha kotu olmaz mi
Fiyuuu annen resmen süt ana olmuş ya :))) helalSagol canım takip ediyorum bende baldan anneyi.ama dediklerini uygulayabilmek mesele.benimki meme manyagi resmen ..
Buyuk kizimi 1.5 yasinda biraktirmistim.cok zorlandik ikimizdebunda nasil olcak bilmiyorum.sutte azalinca iyice iskenceye dondu.ikide bir meme diye uyanmasi delirtecek artik beni.acligindan degil iki firt cekip birakiyo
Benim kizkardesim de 5 yasina kadar emdi bi turlu birakmadi memeyi :)) bende 3.5 yasina kadar emmisim.anam ne dayanikli kadinmis :))
Benim döngüm hiç şaşmaz ilk kızımda 2 ay kanamam sürdü kanama bitti adet oldum hep 28 günde bir olurum sonra bir baktım günüm geçmiş aaa dedim niye geçti ki ertesi gün gelmeyince bir ihtimal dedim ve test aldım bir de ne göreyim çift çizgi şok oldum :) velhasıl olmaz diye birşey yok işte, Allah verdi mi oluyor :)kızzz demeee :) bizim ilk bebe 19. ayda olmuştu uğraş uğraş günleri takip et doktorlara git zor oldu. tedavisiz ama çok stresli. şimdi 2 aydır 20 günde 1 adet oluyodum. hamilelik öncesi döngüm 32 gündü. bu ayda 34 gündeyim hala olmadı. doktora düzensizliği sorduğumda emzirme döneminde normal demişti. bi süpriz olmasın. lütfen olmasın
Canım memorial hastanesinde iştahsız çocuk polikliniği var özellikle Şişli şube çok tavsiye ediliyor ancak sizin için şehir dışı ve malum özel hastane fiyatlar o biçim...bunun haricinde İstanbul halkalıda kanuni Sultan Süleyman hastanesinde çocuk metabolizma hastalıkları uzmanı hasan Önal bey var çoook başarılı şayet bu iştahsızlık bir hastalıktan kaynaklı ise krisnlikle bulur ancak randevu almak çok çok zor face de filan özel grubu var beyefendi atipik otizm otizm ve alerji li bebekler için dünyada tek ancak diğer konularda da çoook başarılı. Benim tavsiyem kalıcı çözüm için buralara başvurman olur. Şayet gelirseniz benim kapım da sonuna kadar açık eşini ve seni ağırlarız evimiz müsait. Allah şifa versin çok zor bir durum.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
7 günde düzeldi bizim ama dediğim gibi tekrarladı canım.yesoka90 esra_s bizde flagly kullanıyoruz kaka düzeldi ama tam olarak eski haline döndü diyemem,siz flaglyi kaç gün kullanmıştınız ? Bence de tahlilde çıkmayan birşeyler var yoksa enfeksiyon çıktı sadece adını koyamadılar.. Crpsi 43tü belki de dizanteridir ama tahlillerde sadece lökosit çıktı.. Paça çok iyi fikirmiş bende yapayım, temizlenmiş paça alıp evde tütsüleyip sirkeli suya yatırsam yeterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?