2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bahsettiğim çocuğun doktoru hasan Önal işte canım

Cok kararsizim bu antibiyotik konusunda idrar kulturunede tekrar baktirdim bugun ureme olmadi yazıyo gaita hepsi temiz kanda enfeksiyon belirtiside yok evde elim kolum bagli oturuyorum hergun hastaneye ugruyip geliyoruz ama cozumsuz birden bire yemeden bi cocuk kesilir mi veya antibiyotik cozum olur mu

Canım tok karnına oluyo zaten çoğu dörtçelikte alerji doktoruna götürmüştüm ben çok iyi bir bayan doktordu uzmanlığı alerji ama herşeyini sordu heryerini inceledi. Alerjik birşeyden şüpheleniyorsan ona da götürebilirsin herşeyi temiz çıkıyorsa bu uykusuzluk iştahsızlık niye olabilir allah Alllah

Alerjide dortcelikde demet hafizogluna randevu varmis 26 kasimda ona alabildik Gastroenteroloji de de zeliha demirtasmis sizin gttiginiz doktorun ismi neydi

Aklimizda bulunsun canim kaydettim notlara Teşekkürler Allah razi olsun ..

Cocuk metebolizma.gastronun mu oluyor yoksa oda ayri bi dal mi canim dortcelikte goremedim de ..yoksa ozellerde mi var sadece

Fakultede de ucretler 139 tlymis ordanda Gastroenteroloji ye randevu aldık .. dedigin doktorlara bi bakalim canim hangisi uyguna gelirse bide onlarla sansimizi deneyelim

pamukçuk ya da aft var mı

Yok canim hicbisey kopek disleri cikti azinin da iki koku cikmis .. dişle alakali olsa hiç yememe olabilir miki
Cnm bu dedğin dişler en zorlayan dişler,iştahsızlık uykuszluk tabi ki olur ama su bile içemicek kdr olması can sıkıcı.

Yıldırım dorukta evren hanım vardı en son ona goturmustum cekirge doruka gecmiş uzak kaldı bıze bıraktım o yuzden ama iyi bir doktordu. Yıne Yıldırım dorukta handan hanım var cok sakın ve gercekcı bir doktor. Pınar hanım da aynı sekilde.hayat hastanesinde serdar bey vardı sonradan Anadolu hastanesine gecti o da cok arastırmacı tecrubeli bır doktor.Daha hatırlamadığım bir çok doktora goturdum ama iştahsızlıgın tedavisi yok malesef

Kan tahlili yapılmadı mı canım eger yapılmadıysa ve enfeksiyon yapılana kadar yayılmasın dıye antibiyotik vermıs olabılır. Bunun dısında acaba geniz eti burun tıkanıklığı ya da yara falan mı var acaba bogazında bunlar geldi aklıma.Ac ama yiyemiyor mu yani huysuzluk yapıyormu ac oldugu için ya da örneğin ilk lokmayı alıyor diğerini mi istemiyor hiç mi istemiyor. Belki de basit bir donemdır hiçbir seyi yoktur inşallah.

Dr telefonla ilgili ne dedi merak ettim?
izletmeyin diyor ben izletiyorum mecbur kalıyorum dedim. sen bilirsin benim yapma dediklerimi yapabilirsin ancak ileride sorun yaşauab,lirsin senin seçimin dedi. ileride dikkat dağınıklığı, odaklanamama, gibi şeylerle karşılaşabilirsin dedi. daha bir sürü şey saydı ama sadece bu ikisi aklımda kalmış.

@nisandeniz canım merhaba ben serum fizyolojikte şöyle bir yöntem buldum. önce bir tüpün bir çeyreğine bir buruna sıkıyorum tüpün ucu burnun içindeyken tüpe bastırmyı bırakıyorum sonra tekrar basıyorum su gitsin diye. böyle yapınca su diğer burundan sümükle birlikte akıyor. aynısını diğer burnada uyguluyorum. böylece yarısı bir burna diğer yarısı bir burna uygulanmış oluyor. aspitatör hiç kullanmadım. bu arada çocuğu kucağımda hafif yatırıyorum. şimdiye kadar serum fizyolojik çok kullandğım için kndi kendime bulum bu yöntemi. herhalde burnun içinde sıvı varken tekrar sıvı verdiğimde basınç yapıp diğer taraftan çıkıyor.

oyyy kıyamam ben ona,eğer seni de emmiyorsa istahsizliktan çok yiyemedigi için bence.acaba ağzında ya da boğazında yara ya da benzeri birşey mi var? Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Ben bankada çalışıyorum izinlerimi sonuna kadar kullandım bitti maalesef . (
seninde özel sektörmüş. bizde sadece 6 ay ücretsiz izin var. ben bütün izimlerimi doğum sonrasına attım. ücretsiz izin rapor derken bugüne geldik. 20 gün iznim var tkrar şubatta hak edeceğim. şubatta tekrar 1 ay daha izin kullanırım ama artık rapor hariç bir çözümüm kalmadı. rapor bulmkata zor oluyor çocuklar 1 yaşına geldiği için. sen nasıl hallettin şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…