Bahsettiğim çocuğun doktoru hasan Önal işte canımTugce16 çocuk metabolizma ve endokrinolojiye de götürebilirsiniz eğer düzelmezse , detaylı tetkik yaparlar.. Hatırlar mısın bilmiyorum yesoka bir çocuktan bahsetmişti vücudunda hiç protein kalmadığı için davranışları değişmişti , sonra tedaviyle eskisine dönmüştü..
Enfeksiyon çıkmadıysa neden antibiyotik veriliyor ki aklım almıyor, Ali de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık 20 gün sonra bağırsaklar bozuldu Dr antibiyotik yüzünden bağırsak hassaslaşmış enfeksiyon kapmış dedi düzelsin diye yine antibiyotik kullanıyoruz.. Antibiyotik bir yeri yaparken diğer yeri mahvediyor..Enfeksiyon yoksa Neye dayanarak antibiyotik vermişler ki.. Acaba birde Şevket Yılmaz’a mı getirseniz Acilden , birde onlar görsünler tahlil sonuçlarını çocuğu bakalım onlar da antibiyotik diyecek mi.. İnsan böyle bir durumda ilaca başlasa bir türlü başlamasa bir türlü oluyor seni çok iyi anlıyorum
Canım tok karnına oluyo zaten çoğuCok kararsizim bu antibiyotik konusunda idrar kulturunede tekrar baktirdim bugun ureme olmadi yazıyo gaita hepsi temiz kanda enfeksiyon belirtiside yok evde elim kolum bagli oturuyorum hergun hastaneye ugruyip geliyoruz ama cozumsuz birden bire yemeden bi cocuk kesilir mi veya antibiyotik cozum olur mu
Canım tok karnına oluyo zaten çoğudörtçelikte alerji doktoruna götürmüştüm ben çok iyi bir bayan doktordu uzmanlığı alerji ama herşeyini sordu heryerini inceledi. Alerjik birşeyden şüpheleniyorsan ona da götürebilirsin herşeyi temiz çıkıyorsa bu uykusuzluk iştahsızlık niye olabilir allah Alllah
Canım memorial hastanesinde iştahsız çocuk polikliniği var özellikle Şişli şube çok tavsiye ediliyor ancak sizin için şehir dışı ve malum özel hastane fiyatlar o biçim...bunun haricinde İstanbul halkalıda kanuni Sultan Süleyman hastanesinde çocuk metabolizma hastalıkları uzmanı hasan Önal bey var çoook başarılı şayet bu iştahsızlık bir hastalıktan kaynaklı ise krisnlikle bulur ancak randevu almak çok çok zor face de filan özel grubu var beyefendi atipik otizm otizm ve alerji li bebekler için dünyada tek ancak diğer konularda da çoook başarılı. Benim tavsiyem kalıcı çözüm için buralara başvurman olur. Şayet gelirseniz benim kapım da sonuna kadar açık eşini ve seni ağırlarız evimiz müsait. Allah şifa versin çok zor bir durum.
Cocuk metebolizma.gastronun mu oluyor yoksa oda ayri bi dal mi canim dortcelikte goremedim de ..yoksa ozellerde mi var sadeceTugce16 çocuk metabolizma ve endokrinolojiye de götürebilirsiniz eğer düzelmezse , detaylı tetkik yaparlar.. Hatırlar mısın bilmiyorum yesoka bir çocuktan bahsetmişti vücudunda hiç protein kalmadığı için davranışları değişmişti , sonra tedaviyle eskisine dönmüştü..
Tugce16 Bağırsak enfeksiyonu için bizde Şevket Yılmaz’a gittik acildeki dr özele götürüyorsunuz bir antibiyotik yanında probiyotik vermekten aciz kalıyorlar diye kızdı o zamanlar kullansaydınız şimdi bağırsağı bozulmazdı dedi , çekirge doruğa Fatih Göke gittiğimi söyledim onların hiç biri beş para etmez dedi açıkça.. İlla özele o hastaneye gideceksen Hastanenin sahibi en deneyimli dr Atilla Güray var ona git dedi.. Bu tarz hastalıklarda bende özele güvenmiyorum açıkçası devlet daha güvenilir geliyor bana.. Birde Polyannanın doktoru var Bülent Öztürk Acıbadem doktoru Özel ama çok başarılı olarak duymuştum.. Çok pahalı olduğu için götürmek istemedim.. Yine Bülent Aldemir var tam bir yaşlı kurtmuş çok deneyimli iyi yine o da muayenehanesi var ve çok pahalı.. Setbaşında Yine yaşını tecrübesibi almış kurtlardan Kaşif Önder var onu da çok övüyorlardı.. Özellerden bildiğim bunlar var.. Birde homeapat var Gülder Özkandı sanırım ama teşhis kısmı nasıldır bilmiyorum
Evet canım Demet hafızoğlu ilgili ve Güleryüzlü bir doktorAlerjide dortcelikde demet hafizogluna randevu varmis 26 kasimda ona alabildik Gastroenteroloji de de zeliha demirtasmis sizin gttiginiz doktorun ismi neydi
pamukçuk ya da aft var mıArtık sağlıklı sagliksizi gectik kasik mamasi danone dışardan kutu mevve suyu mevyve sulari benden babasindan yemiyor diye komsuyu cagirdik ama yemiyor serum taktirmaktan oglumun elleri perisan oldu sebebini bilememek en kotusu cok caresiziim
Cnm çok üzüldüm hmn Kadir tugcu ya sordum şimdi cvp gelince yazarım inşallah hmn düzelir kıyamam ya.Fakultede de ucretler 139 tlymis ordanda Gastroenteroloji ye randevu aldık .. dedigin doktorlara bi bakalim canim hangisi uyguna gelirse bide onlarla sansimizi deneyelim
Cnm çok üzüldüm hmn Kadir tugcu ya sordum şimdi cvp gelince yazarım inşallah hmn düzelir kıyamam ya.
pamukçuk ya da aft var mı
emmek isterdi bişi yemese bile bende tecrübesizim canım ilk bebek bnmki de ah annelik ne zor işYok canim hicbisey kopek disleri cikti azinin da iki koku cikmis .. dişle alakali olsa hiç yememe olabilir miki
Cnm bu dedğin dişler en zorlayan dişler,iştahsızlık uykuszluk tabi ki olur ama su bile içemicek kdr olması can sıkıcı.Yok canim hicbisey kopek disleri cikti azinin da iki koku cikmis .. dişle alakali olsa hiç yememe olabilir miki
Yıldırım dorukta evren hanım vardı en son ona goturmustum cekirge doruka gecmiş uzak kaldı bıze bıraktım o yuzden ama iyi bir doktordu. Yıne Yıldırım dorukta handan hanım var cok sakın ve gercekcı bir doktor. Pınar hanım da aynı sekilde.hayat hastanesinde serdar bey vardı sonradan Anadolu hastanesine gecti o da cok arastırmacı tecrubeli bır doktor.Daha hatırlamadığım bir çok doktora goturdum ama iştahsızlıgın tedavisi yok malesefTugce16 Bağırsak enfeksiyonu için bizde Şevket Yılmaz’a gittik acildeki dr özele götürüyorsunuz bir antibiyotik yanında probiyotik vermekten aciz kalıyorlar diye kızdı o zamanlar kullansaydınız şimdi bağırsağı bozulmazdı dedi , çekirge doruğa Fatih Göke gittiğimi söyledim onların hiç biri beş para etmez dedi açıkça.. İlla özele o hastaneye gideceksen Hastanenin sahibi en deneyimli dr Atilla Güray var ona git dedi.. Bu tarz hastalıklarda bende özele güvenmiyorum açıkçası devlet daha güvenilir geliyor bana.. Birde Polyannanın doktoru var Bülent Öztürk Acıbadem doktoru Özel ama çok başarılı olarak duymuştum.. Çok pahalı olduğu için götürmek istemedim.. Yine Bülent Aldemir var tam bir yaşlı kurtmuş çok deneyimli iyi yine o da muayenehanesi var ve çok pahalı.. Setbaşında Yine yaşını tecrübesibi almış kurtlardan Kaşif Önder var onu da çok övüyorlardı.. Özellerden bildiğim bunlar var.. Birde homeapat var Gülder Özkandı sanırım ama teşhis kısmı nasıldır bilmiyorum
Kan tahlili yapılmadı mı canım eger yapılmadıysa ve enfeksiyon yapılana kadar yayılmasın dıye antibiyotik vermıs olabılır. Bunun dısında acaba geniz eti burun tıkanıklığı ya da yara falan mı var acaba bogazında bunlar geldi aklıma.Ac ama yiyemiyor mu yani huysuzluk yapıyormu ac oldugu için ya da örneğin ilk lokmayı alıyor diğerini mi istemiyor hiç mi istemiyor. Belki de basit bir donemdır hiçbir seyi yoktur inşallah.Dortcelik esentepe ve fakülteye goturduk canim Dortcelik de doktorumuz uzmanliga gitmis digerleride hicbiseyden anlamadan bize 1/3 serum takip gonderiyolar diger aksam aaa yine mi geldiniz diyip duruyolar
Esentepede kulakta orta kulak enfeksiyonu olabilir uzman kbb gorsun dediler dortcelige tekrar sevk ettiler saolsunlsr randevu almadan kbb ye gozuktuk kulakta sadece kir var enfeksiyon felan yok dedi
Simdide dortcelikte Gastroenteroloji ile alerjiye 26 kasima randevuyu vermisler fakultede 19 kasima tanju beye Gastroenteroloji den randevuyu alabildik alerjiye 29 kasima genel cocugada 23 kasima fakat ogune kadar yine ac mi kalacak kafayi yemek uzereyim hicbir yol cozum yok mu peki bu sekilde bagirsaklar yapismaya gitmiyor mu cocuk yemeyi icmeyi unuttu gun boyu hiçbişey veremiyoruz bu arada hayat hastanesinde de zaditen vermis doktor fakat oglum zaten halsiz biz daha once zaditen kullandik suanda hic yemek yemeyen cocuk daha cok bayginlik gecirmez mi antibiyotik yazmis kizlar aklim ermiyor ne yapmaliyim sizce kan tahlili idrar tertemiz ama antibiyotik ve hicbisey yemeyen cocuk antibiyotikle daha kotu olmaz mi
izletmeyin diyor ben izletiyorum mecbur kalıyorum dedim. sen bilirsin benim yapma dediklerimi yapabilirsin ancak ileride sorun yaşauab,lirsin senin seçimin dedi. ileride dikkat dağınıklığı, odaklanamama, gibi şeylerle karşılaşabilirsin dedi. daha bir sürü şey saydı ama sadece bu ikisi aklımda kalmış.Dr telefonla ilgili ne dedi merak ettim?
oyyy kıyamam ben ona,eğer seni de emmiyorsa istahsizliktan çok yiyemedigi için bence.acaba ağzında ya da boğazında yara ya da benzeri birşey mi var? Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahKizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 8.gun oldu oglum aç yemek felan hicbisey yemiyor agzina zorla verdiysek tukuruyor onune kofte makarna ne akliniza gelirse hepsini denedik bizde karsisina gecip yedik ama hicbirinin tadina dahi bakmadi son 4 gundur halsiz dustugu anda acile gidip serum taktiriyoruz tahliller hepsi yapildi hicbisey cikmadi simdi alerjiye sevk ettlerordaki randevuyu beklyoruz 10 gun sonraya vermislerfakat pek umidim yok yemeyen cocuga ne alerjisi onu anlamadim.. bezlerimiz hep kuru arada zorlada verebilirsek bi yudum su icirebiliyoruz eskiden memeden dusmeyen oglum simdi benide emmek istemiyor gece surekli baygin halde fakat uykuyada dalamiyor lutfen bi oneride bulunun cok caresizim yaklasik 6.doktora gittik dun gece hiçbiri bisey soylemiyor kbb gastro alerji diye sevk edip duruyolar
seninde özel sektörmüş. bizde sadece 6 ay ücretsiz izin var. ben bütün izimlerimi doğum sonrasına attım. ücretsiz izin rapor derken bugüne geldik. 20 gün iznim var tkrar şubatta hak edeceğim. şubatta tekrar 1 ay daha izin kullanırım ama artık rapor hariç bir çözümüm kalmadı. rapor bulmkata zor oluyor çocuklar 1 yaşına geldiği için. sen nasıl hallettin şimdiye kadar?Ben bankada çalışıyorum izinlerimi sonuna kadar kullandım bitti maalesef .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?