2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizzzz :) ben kullanıyorum canım soffio marka. Ufaklığa 4 numara da oluyor 5 de.(boy 86 kilo 11,2) memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Huggiesten sonra hiçbir bez iyi değil tabiki ama pişik vs yapmadı.
sen kesin araştırmışsınfır kimyasalı en az bez hangisi? ben huggiesten hiç memnun kalmadım ya. e bebek'in ve migrosun bezi var onlar nasıl acaba. A101'i deneyeceğim. sleepy pişik yapıyor prima sızdırıyor. bez bulamadım.

aynı dertten ben de muzdaribim. kızım hiç öyle değil ama oğlan süreki kucağıma gelmek istiyor. ayaktaysam bacağıma yapışıyor. ben görünce kcağıma alayım diye ağlıyor. bunun diş ile falan ilgilisi yok bence çünkü doktora sorsum diş çıkarıyor mu diye hayır dedi. kızım artık azı dişlerini çıkarıyor ama gıkı çıkmıyor çocuğun. nadiren gidip kız kardeşiyle oynuyor vebu beni çooook yoruyor ayrıca kızımı ihmal ediyorum onun yüzünden. doktora söyledim bunu mizacı böyle demekki dedi kızı ihmal etmemk için onu kuağıma alıyorum bu sefer feryat figan basşlıyır evde. çok yoruldum gerçekten evde hiçbirşey yapamıyorum. oğlanın bu tavrı yüzünen yemekerini bil ben hazırlayamıoyrum. bunun bir çözümünü bulursanız baan da söyleyin. ben bi de yakında işe başlayacağım bunları bırakıp nasıl gideceğim bilmiyorum

benim de oğlan aynı seniin kız gibi. 79 boy 11 kg klo ama görsen zorla yediiriyorum. 2800 doğdu 36 haftalık. kız olan ikizi ise 1700 doğdu. yavrum karnımda oğlanın yüzündn hiç beslenemedi şimdi acısını çıkarıyor :) tüm yemekleri o yiyor ama kilo 8900 boydan yakaladı sayılır oğlanı 77 cm olmuş. ama kızı görsen hiçbirşey yemiyor da bütün yemekeri oğlan yiyor sanırsın. benim oğlan sadece et verirsem itirazsız yiyor. diğer herşeyi oyunla yediriyorum hele balık hiç yemiyor.

Kızlar dansvı beatbo oyuncak alan var mı. Kızıma alalım dıyorum ama egıtıcı yonu nasıl bi de pil cok gıdıyorum. Daha once yaramaz toplar aldık ama pili içiyor mübarek
büyük olanı mı küçük olanı mı? ben küçüğünden aldım ilgilenmediler söyleyeyim. masslcı tırtıl aldım onu daha çok sevdiler. top fırlatan filden bizdede var çok seviyorlar ama dediğin gibi içiyor pili kaldırdım artık.

Buyuk olanı demıstım canım ama vazgeçtim ben de galiba cunku benzer bır oyuncagını var dans eden niloya dah baska bir şey alırım artık. Zaten bu buyuk piller basetmıyor.keske sarjlı yapsalar daha ıyı olurdu.

Canim iştahsızlık zaten vardi bizde fakat bu istahsizlik degil başka bisey istahsizlik yiyen ama az yiyen oluyor benim oglum hiçbişey yemiyor

Cnm bu dedğin dişler en zorlayan dişler,iştahsızlık uykuszluk tabi ki olur ama su bile içemicek kdr olması can sıkıcı.

Evet canim ve sasirtan kismi birden bire olmasi.. aksamina zorlada olsa sütünü icirdm muhallebi yedirmistim 8 gun once ..
Peki çıkan dislerin istahsuzliga etkisi olur mu ki acaba yenilerimi gelcek 2kopek 1 azi disi cikti belirti yok agiz içinde

Tahliller yapildi canim hepsi temiz sadece crp 1 ve bogazda hafif tahris goruldu ( kbb uzmanlari tahrisde yok dedi ama ) diger doktor zimaks yazmış kullan diye acikcasi hicbirsey yemeden kullsnmayada cesaret edemedim .. geniz eti bogaz yarası nasil anlasilcak ? 6 doktor hicbisey gormedi bizde suphelendik o durumdan ama doktorlar malum cok biliyosun annesi moduna girdiler .. tadina bakmiyor canim hicbiseyin elimizle goturuyoruz veya onune bırakıyoruz asagi atiyor , tukuruyor zorla verdiysek.. inşallah basit biseydir ama 8 gunde 10 yaş yaslandim

emmek isterdi bişi yemese bile bende tecrübesizim canım ilk bebek bnmki de ah annelik ne zor iş

Annelik cook cook zormus .. evet aklimiza su süreçte hersey geliyor ama bi bebegin hic yememesine anlam veremiyoruz .. babalar o kadar sakin ki hastaneye mi goturelim dyosan goturelim modunda onune birakiyor sakin bisekilde karsisina geciyor istahlandiriyor belki dogru olani yapiyodur bilmiyorum ama benim suanda mantığım hic kabul etmiyor elbet vardir bi sebebi skntisi diyorum.. dişler bukadar kotu olamaz yaa olsa digerlerinde neden bu olmadi off bilmiyorum canim yaa

oyyy kıyamam ben ona,eğer seni de emmiyorsa istahsizliktan çok yiyemedigi için bence.acaba ağzında ya da boğazında yara ya da benzeri birşey mi var? Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Amin canim dua edin bize bi sabah kalktigmizda hersey normale donmus olsun doktorlar bogazina felan bakiyorlar ama goremiyolsr galiba.. benimde aklima o geliyor surekli yerden biseyler bulup yerdi acaba oyuncaklari kirdi kopardı yutmaya çalışırken bogazini mi tahris etti migdeye yapisti diyorum ama inanmiyor kimse hayal gücün calisti diyolar
.

canım acaba yemek yedırırken zorlayınca korkmuş olabılır mı benım kızımı da zorlamıstım bır kac gun yemedi hıcbır sey hos sımdı de az yiyor ama agzına surmedı. Geniz eti nasıl anlasılır bılmıyrm canım ama bır keresinde doktora giderken kapıda bır kadınla sohbet etmistim o cocugunun cok istahsız oldugunu doktor doktor gezdırdıgını megerse geniz eti oldugu ıcın yemedıgını anlatmıştı. Nefes alırken hırıltı varmıs bır de hep agzından nefes alıyor us cocugu oradan suphelenmıs. Enfeksiyon yoksa verme canım antibiyotik ne alaka.Bugun yapabilirsen birazcık pirinci hasla suyunu dok sonra soguk su koy pirinç unuyla sulu bir kıvam yap bakalım yıcek mi benım kızım hıcbır sey yemezken bunu yemıstı 3 5 gun.Bunun sonucta kesın diş dicekler ben sana soyleyım canım cunku genelde cocuk doktorları kan tahlili temizse her seyı dıse baglıyorlar

Esimde korktugunu biraz sakinlesmesinin gerektiğini soyluyor peki ne kadar surede siz atlattiniz su bile icmiyor okadar mi cezalandiriyor bizi evet zorladim yemek yerken hataliyim hicbisey yemiyordu anne yuregi dayanamiyordu ama bu asamaya gelecegimi hic tahmin etmedim cok pişmanım zorladigim icin .. geniz eti degil ozaman bizimki cunku hirilti felan yok .. evet pek onemsemedi doktorlar tahliller temiz cikinca ben bayginlik geciriyodum artik git once sen kendine serum taktir dedi .. suanda oglum 13 aydir uyku konusunda ben cebellesiyordum resmen uyusun diye baygin halde agliyo uyumak icin yataga birakiyorum 5 dk uyuyo tekrar uyaniyor yürek ne kadar dayanir bu haline yaa

A101i tavsiye ederim canım eline alınca çok kalitesiz hissine kapılıyorsun ama kullanınca gayet iyi olduğunu görüyorsun sızma taşma kolay kolay olmuyor. Piyasada alınabilir bezler a101 bezi, minies, sleepy, molfix, canbebe. Eğer A101den memnun kalmazsan molfix deneyebilirsin o da başarılı.

Benim kızların ikisi de senin oğlan gibi formül bulan bana da söylesin.. Allah yardımcın olsun canım çok zor evlatları bırakmak ya. .

Sakin olmaya calıs canım anlıyorum senı bak benım kız bugun hıc bır sey yemedi ama hıc gıdım bıle. Elbet yiyecek. Uyku konusunda onceden nasıl uyutuyordun.Bur ara kızım ne ayakta ne kanguruda hıc bır sekilde uyumadı agladı agladı sonra ben yere yatak yaptım yuvarlanıp yuvarlanıp baygın hale geliyordu ama uyumuyordu. 2 saat bekliyordum anca uyuyordu. Belkı de artık kendisi uyumak istiyordur. Ama dalmıyordur kendı uyumayı bılmedıgı ıcın

Su içmiyor demistin pipetle içmeyi biliyormu. İnan su ana kadar 12 tane suluk aldım avent nuk weebaby pipetli pipetsiz hıc biriyle ıcmedı bardaktan içmedi. Sadece su 1 1 bucuk liraya satılan plastik pipetli bardaklar var ya onlardan içiyor. Onları dene bır de bulabilirsen. Normal pipetle falan içmiyor mesela bir tek o bardak olacak

Pipetle icmeyi biliyordu canim fakat oyuma ceviriyor icinde baloncuklar cikariyor icmiyor bizimkide suyu sadece bardaktan iciyordu biberon hic kullanmadik zaten bi turlu alismadi en buyuk pismanliklarimsan biriside kucukken biberon konusunda birazdaha ısrarcı olsaydim keske diyorum

Sakin kalmaya calisiyorum canim falat baygin dusuyor yerlerde serum taktirmakla perisan oluyor yavrum kan sekeri anında düşüyor ilk serum takilmaya gittiğinde 50 ydi kan sekeri pesinde cocugun lolipop sekerle gezinecegim aklima gelmezdi yemek konusu birden bire nasil oldu hic yememezlige inatlasmissindir inadi o kazanmistir diyolar peki eski haline nasil doncek

Canım malesef ne yapsak bos istemezlerse yemiyorlar sen sadece sakın olmaya calıs.Teklif et ısrar etme canım duzelıcek elbet

50 bebekler için az mı canım bılmıyorum benım bıle acken 54 cıkmıslıgı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…