2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Panik olmkta haklısın cnm,kadir tugcu kilosunu sormş 8,5 civarı dedim .serum alan acıkmaz demiş .dedim uzun süre yemeyince son çare seruma geçmişler.yani brz laf kalabalgı yapmış tekrar cvp bekliyorum .bence yrn özel iyi bi doktra götürün beklemeyin 2 hafta fln.bunun kaprislik bişe oldgunu düşünmüyorum alerjiler birden tepki vereblyo.çok geçmiş olsun Allah sana ferahlık versin dua edicem ah ana yüreği..

Cok tesekkur ederim peki antibiyotik konusunda bisey demis mi .? Allerjide birden yememe olur mu canim peki alerji testi istendiğinde hepsine bakiliyor mu

Maşallah ne güzel toparlamışlar. Büyüyecekler, bugünler de geçecek inşallah. Bana da iki embriyo transfer edilmişti, biri tuttu. Allah dağına göre kar verir demişler. Bir bebekle bile bunalımdan bunalıma sürükleniyorum. Allah ikiz annelerine kolaylık versin

Cok tesekkur ederim peki antibiyotik konusunda bisey demis mi .? Allerjide birden yememe olur mu canim peki alerji testi istendiğinde hepsine bakiliyor mu
Antbyotik sormadım çnkü sorsam bidahakilere cvp alamazdım üstne bi sürü laf yerdim o karşı antbyotiğe.kızım 1.ay bi gece bianda emmemek için çıldırdı ve çok stresli günler yaşadım yenidoğan olarak 6 saat hiçbişe kabul etmediği oldu meme mama ve aniden oldu.alerjiye deriden bakarlar tükettgi şeyleri söylersin ama bence iyi bi doktra git maddi olarak zorlar belki ama en azından detaylıca bakılır için rahat eder

kızlar selam. aranızda uyku eğitimi veren var mı? anlattım ya benim oğlan çok huysuz gündüz. gee de gündüz de çocuklar benimle birlikte uyuyor sonra yataklarına koyuyorum. gündüz zaten çok az uyuyorlar. saat 11 de yatı 12 de kalkıyorlar. bir de saat 3 de yatıp 3.30 gibi kalkıyorlar. akşam uykusuna yine benim yanımda geçiyorlr. kız çabuk uyuyor ama oğlan ya telefonla, ya sallanarak ya da çok uykusu varsa biberondan mama içerken uyuyakalıyor. ama oğlan uyuduktan 30 dk sonra uyanıyır. tekrar yanıma alıp uyutuyorum yatağına bırakıyorum. gece 1 de yve 4 te yine aynısı oluyor hata gece 4 te kızıda yanıma almak zorunda kalıyorum ve sabah 7 ye kadar 3 ümüz benim yatakta uyuyoruz. ancak saat 4 ten sonra düzgün uyumayp sürekli döndükleri için ben sabaha kadar düşmesinler diye onları kontrol etmek zorunda kalıyorum ve uyumuyorum ve uykusuz kalıyorum. çocuklarla birlikte sarmaş dolaş uyumak çok güzel birşey ve sırf bu hazzı sonuna kadar yaşamak için uykusuzluğa dayanıyorum, idare ediyorum ama yakında işe başlayacağım onun için buna bir çözüm bulmam gerek ve aklıma gelen tek şey uyku eğitimi. birçok psşkolog, eğitim koçu gibi insanlar uyku eğitimi veriyorlar ama ben gidip boşuna para veremk istemiyorum. onun için şundan uyku eğitimi aldık başarılı olduk dediğiniz biri var mı? ya da kendisi çocuğuna uyku eğitimi verip başarılı olmuş biri var mı? varsa metodu nedir? cevaplarınızı bekliyorum.

Hiç bilemedim canım çok geçmiş olsun. Grip mi olacak acaba o da halsizlik iştahsızlık yapabilir. Benim oğlum da bu aralar çok halsiz cabuk uykusu geliyor 6. Hastalıkmis. Canım tez zamanda teşhis konsun tez zamanda iyilessin yavrun insallah

Dolaşarak yemek çözüm olabilir belki. Benim oğlumda 2 tur atsın gelsin bisey yesin seviyor arada öyle veriyorum

Acıbadem de gastroentroloji dr ahmet memasa var. Bizim bir kac arkadaşımız gitmişti teşhislerinin ıyi olduğunu söylemişlerdi. Bizde acıbadem de mesut özel e gidiyoruz bizde çok memnunuz. Imkanin varsa git istersen

Ben pek izletmiyorum pek. Ama çok seyrek de olsa arada şarkı açıyorum izliyor

Bende bununla ilgili videolar görmüştüm. Ama ben zar zor sıkıyorum burnuna hic durmuyor hiç

Ben oğlum 9 aylıkken ise başladım. 4ay çalıştım sonra 2 hafta yıllık ızine çıktım.

inşallah en kısa zamanda Rabbim vesile eder şifasını bulur canım. çok zor anlıyorum insan çaresiz kalıyor.

Antbyotik sormadım çnkü sorsam bidahakilere cvp alamazdım üstne bi sürü laf yerdim o
Canım sımdı instagramda denk geldim biri yazmıs. Cocugu yumurta yiyormus sut ıcıyormus ama sık sık ust solunum yolu enfeksiyonu gecırdıgı için alerji teshis koymuşlar diyete baslamıs. Reflü olmus bu seferde ve sık sık sekerı dusuyormus bu yüzden. sanırım antibiyotik sık kullanmıs olacak ki bagırsak florası da bozulmus.Sekeri dusmus diyince aklıma geldi Belkı de reflu falan vardır ondan yemek istemiyordur sonucta bız nasılsak bebekler de oyle bazen bıze de olur ya hani hiç bir sey yemek istemezsin miden almaz. Bi de bunu sor doktora gidince

Mideye yapısmamıstır canım ya nasıl yapıscak ki Belkı bır sey yutup cızdırmıs olabılır bogazını ama cıkmıstır yuttuğu sey de. Cunku cıkmasa vucut yabancı cisim algılar atesi falan cıkar dıye dusunuyorum. Ya da bagırsaklar da kalsa sancı sıslık yapar. Öyle bır sey yok bıldıgım kadarıyla.Alerjı de olsa ne bılıyım bır kızarıklık pişik gaz gurultulu kaka vs. olur. Ben de arastırıyorum senın için ama galiba donemsel bır sey gibime geliyor

Hatırlarsın o zaman emdigini
Hatirlamiyorum canim valla :))

Ah canım cok cok uzuldum kiyamam yavruma butun gelismeleri mesajlarini okudum.niye boyle oldu ki kuzu.arkadaslar soylemisler herseyi.ben bazen hicbir sey yemedigi zaman eline acılı turşu veriyorum ne yalan soyliyeyim.onu yedikten sonra acıyı bastirmak ic8n bisiler yiyor mutlaka.ama cok acı degil tabi ki.su bimdeki salatalik tursularindan.bi dene istersen sende.insallah acilir kuzunun istahi .bu aralar bizde de var istahsizlik.ama hicbirsey yememesi ayri tabi cok zor
Fiyuuu annen resmen süt ana olmuş ya :))) helal
Aynn canım :* anam benim ahhh ahhh nasil da iyi anliyoruz simdi onlari :)))

Olur mu olur. Mide-bagirsak rontgeni çekildi mi ?

Allah razi olsun canim reflu konusundada oglum dogdugundan beri kusuyordu reflu tanisi ozamanlar konmustu ilerleyen zamanlardada gaviscon toz sase kullanmaya devam ediyorduk fakat reflu olan bebek az az ve sık sık yeme istegi duyar acikir deniyor .. ben artik reflu oldugundanda supheliyim bazi doktorlar 9.ayda biter reflu diyor bazilari omur bogu devam eder ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…