Insallah canimTugce16 çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yemeğe başlar ve sorunu bulursunuz
Cok tesekkurler canimAntbyotik sormadım çnkü sorsam bidahakilere cvp alamazdım üstne bi sürü laf yerdim o karşı antbyotiğe.kızım 1.ay bi gece bianda emmemek için çıldırdı ve çok stresli günler yaşadım yenidoğan olarak 6 saat hiçbişe kabul etmediği oldu meme mama ve aniden oldu.alerjiye deriden bakarlar tükettgi şeyleri söylersin ama bence iyi bi doktra git maddi olarak zorlar belki ama en azından detaylıca bakılır için rahat eder
Hiç bilemedim canım çok geçmiş olsun. Grip mi olacak acaba o da halsizlik iştahsızlık yapabilir. Benim oğlum da bu aralar çok halsiz cabuk uykusu geliyor 6. Hastalıkmis. Canım tez zamanda teşhis konsun tez zamanda iyilessin yavrun insallah
Saolasin canim caresiz kalmak ve cocugunu ac halsiz gormek en kotusuymus oglum kıpır kipir yerinde bi saniye durmayan bi cocuktuinşallah en kısa zamanda Rabbim vesile eder şifasını bulur canım. çok zor anlıyorum insan çaresiz kalıyor.
Olur mu olur. Mide-bagirsak rontgeni çekildi mi ?
Mide rontgeni olmuyor bıldıgm kadarıyla ama bagırsakta cekmelerı lazımdı eger kaka yapmıyor gaz cıkarıyorsa Allah korusun yapısıklık olsa nereden anlayacaklar ben kızımı gaz yuzunden bır kac kez acile goturmek zorunda kalmıştım hayat hastanesinde de dorukta da cekmıslerdı rutin olmustu artıkCekilmedi canim doktorlar tahliller temiz cikinca boylr biseye yormuyorlar biz anneler herseyi akla getiriyorz fakat doktorlara anlatmak mumkun mu
O zaman alerji de olabılır canım bir an once anlasılsa da içine su serpılseAllah razi olsun canim reflu konusundada oglum dogdugundan beri kusuyordu reflu tanisi ozamanlar konmustu ilerleyen zamanlardada gaviscon toz sase kullanmaya devam ediyorduk fakat reflu olan bebek az az ve sık sık yeme istegi duyar acikir deniyor .. ben artik reflu oldugundanda supheliyim bazi doktorlar 9.ayda biter reflu diyor bazilari omur bogu devam eder ..
Dogru olur mu bilmiyorum ama sen mi talep etsen?Cekilmedi canim doktorlar tahliller temiz cikinca boylr biseye yormuyorlar biz anneler herseyi akla getiriyorz fakat doktorlara anlatmak mumkun mu
Bugün 7. Gün dünkü kakası hafif mukusluydu ve ara ara sulu kaka yapıyor kan görmüyoruz ama eskisi gibi de değil kaka.. Dr ilacı kaç gün kullanacağımızı söylemedi bizde sormayı unuttuk kutunun üstünde talimat yapıştırırılıyor ya orda 12 gün yazıyor.. Sizin ne kadar süre sonra tekrar etti? Yine ilaç kullandın mı yoksa paçayla mı hallettin?yesoka90 @esra_s bizde flagly kullanıyoruz kaka düzeldi ama tam olarak eski haline döndü diyemem,siz flaglyi kaç gün kullanmıştınız ? Bence de tahlilde çıkmayan birşeyler var yoksa enfeksiyon çıktı sadece adını koyamadılar.. Crpsi 43tü belki de dizanteridir ama tahlillerde sadece lökosit çıktı.. Paça çok iyi fikirmiş bende yapayım, temizlenmiş paça alıp evde tütsüleyip sirkeli suya yatırsam yeterli olur mu?
Çocuk metabolizma ve endokrin bölümü yesokanın bahsettiği bölüm ve dr Hasan önal Bursa’da var mı bilmiyorumCocuk metebolizma.gastronun mu oluyor yoksa oda ayri bi dal mi canim dortcelikte goremedim de ..yoksa ozellerde mi var sadece
Çocuğun yapısından kaynaklı birşeyse bir çözümü olmuyor boyu kilosu normalse o şekilde kabullenmek lazım maalesefYıldırım dorukta evren hanım vardı en son ona goturmustum cekirge doruka gecmiş uzak kaldı bıze bıraktım o yuzden ama iyi bir doktordu. Yıne Yıldırım dorukta handan hanım var cok sakın ve gercekcı bir doktor. Pınar hanım da aynı sekilde.hayat hastanesinde serdar bey vardı sonradan Anadolu hastanesine gecti o da cok arastırmacı tecrubeli bır doktor.Daha hatırlamadığım bir çok doktora goturdum ama iştahsızlıgın tedavisi yok malesef
Çocuğun yapısından kaynaklı birşeyse bir çözümü olmuyor boyu kilosu normalse o şekilde kabullenmek lazım maalesef
Dogru olur mu bilmiyorum ama sen mi talep etsen?
Sabah anneme de anlattım durumunuzu size dua etti. çok üzülüyorum rabbim yardımcıniz olsun insallah düzelir yavrum
O zaman alerji de olabılır canım bir an once anlasılsa da içine su serpılse
Erimiyor hayır öyle deme. iyi olacak allahin izniyle. arkadaşların önerdiği doktorlara gidin canım. bir de protein durumuna baktırin yesoka'nin dediği gibi.Saolasin canim dualariniza cok ihtiyacim var cocuk gozumun onunde eriyor
Nisandeniz çözüm önermişti zorla olacak yine ama biberon verin ellerini tutup öksürür belki ama biseyler gitsin midesineKeske canim Allahim dermansiz dert vermesin .. çözümsuz sebepsiz nedensiz bugun 9.gune girdik Allahim isyan etmiyorum cok şükür tatli bi oglum var ama yuregim artık dayanmiyor acligina hicbisey bukadar yememesine engel olamazdi yaa azda olsa bisey giderdi bogazindan
canım bence siz talep edebilirsiniz ultrason veya rontgen. Bizim oğlan pil yuttuğunda bir kadın anlatmıştı. Çocuk birden birşey yememeye başlamış. Zayıflamış vs. Çok doktorlara götürmüşler ama bir şey bulamamışlar. En son elazığ da çocuğun bağırsaklarında bir şey yutup orayı tıkadığı ve enfeksiyon yaptığı ortaya çıkmış. Sizde bence tüm abdomen ve rontgen yaptırın mutlaka.Cekilmedi canim doktorlar tahliller temiz cikinca boylr biseye yormuyorlar biz anneler herseyi akla getiriyorz fakat doktorlara anlatmak mumkun mu
Bu ihtimale karşı bir şey yemesin daha iyi o zaman. Bir an önce bu tetkikler yapılsın canım hiç zaman kaybetmeyincanım bence siz talep edebilirsiniz ultrason veya rontgen. Bizim oğlan pil yuttuğunda bir kadın anlatmıştı. Çocuk birden birşey yememeye başlamış. Zayıflamış vs. Çok doktorlara götürmüşler ama bir şey bulamamışlar. En son elazığ da çocuğun bağırsaklarında bir şey yutup orayı tıkadığı ve enfeksiyon yaptığı ortaya çıkmış. Sizde bence tüm abdomen ve rongent yaptırın mutlaka.
Amin canim dogru söylüyorsun dermansız dert vermesin Allah her sey duzelecek insallah saglari sollari belli olmuyor ki belki de bir kac saat sonra bir suru sey yicek.Bugun de benim kiza bir sey yediremedim mesela ama elbet yiyecek bekliyorum.Annemle konusmustum yemiyor diye.Eskiden bebege ozel yemek yapmazdik hep meme emerdiniz biz ne yersek surerdik agziniza diyo.Bizler biraz da cok usteliyoruz ondan geri tepiyorKeske canim Allahim dermansiz dert vermesin .. çözümsuz sebepsiz nedensiz bugun 9.gune girdik Allahim isyan etmiyorum cok şükür tatli bi oglum var ama yuregim artık dayanmiyor acligina hicbisey bukadar yememesine engel olamazdi yaa azda olsa bisey giderdi bogazindan
Canım bizde bir haftada toplamıştı yazdım sanıyorum ama belki de yazmamışımdır kusura Bakma lütfen, dün büyük kızımda yine mukuslu kaka oldu ve şu anda yok artık anlam veremiyorum bu hale neden oluyor diye çünkü son 2 aydır yoğurt yemeye başladı düzenli olarak her gün yoğurt veriyorum ve haftada bir paça veriyorum yani probiyotik alımı fazlasıyla yeterli, bahsettiğim doktora randevu kovalayıp ona götüreceğim artık. Ara ara tekrarlıyor olması parazit ihtimalini yükseltiyor bence.Bugün 7. Gün dünkü kakası hafif mukusluydu ve ara ara sulu kaka yapıyor kan görmüyoruz ama eskisi gibi de değil kaka.. Dr ilacı kaç gün kullanacağımızı söylemedi bizde sormayı unuttuk kutunun üstünde talimat yapıştırırılıyor ya orda 12 gün yazıyor.. Sizin ne kadar süre sonra tekrar etti? Yine ilaç kullandın mı yoksa paçayla mı hallettin?
Malesef hasan Önal bey istanbulda Avrupa yakasında, bursada da metabolizma hastalıkları uzmanı var ama hasan bey kadar yeterli değilÇocuk metabolizma ve endokrin bölümü yesokanın bahsettiği bölüm ve dr Hasan önal Bursa’da var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?