2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tugce16 çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yemeğe başlar ve sorunu bulursunuz
Insallah canim
Cok tesekkurler canim

Acıbadem de muayene ucretleri nekadardi canim
inşallah en kısa zamanda Rabbim vesile eder şifasını bulur canım. çok zor anlıyorum insan çaresiz kalıyor.
Saolasin canim caresiz kalmak ve cocugunu ac halsiz gormek en kotusuymus oglum kıpır kipir yerinde bi saniye durmayan bi cocuktu

Cekilmedi canim doktorlar tahliller temiz cikinca boylr biseye yormuyorlar biz anneler herseyi akla getiriyorz fakat doktorlara anlatmak mumkun mu
Mide rontgeni olmuyor bıldıgm kadarıyla ama bagırsakta cekmelerı lazımdı eger kaka yapmıyor gaz cıkarıyorsa Allah korusun yapısıklık olsa nereden anlayacaklar ben kızımı gaz yuzunden bır kac kez acile goturmek zorunda kalmıştım hayat hastanesinde de dorukta da cekmıslerdı rutin olmustu artık

O zaman alerji de olabılır canım bir an once anlasılsa da içine su serpılse

Cekilmedi canim doktorlar tahliller temiz cikinca boylr biseye yormuyorlar biz anneler herseyi akla getiriyorz fakat doktorlara anlatmak mumkun mu
Dogru olur mu bilmiyorum ama sen mi talep etsen?
Sabah anneme de anlattım durumunuzu size dua etti. çok üzülüyorum rabbim yardımcıniz olsun insallah düzelir yavrum

Bugün 7. Gün dünkü kakası hafif mukusluydu ve ara ara sulu kaka yapıyor kan görmüyoruz ama eskisi gibi de değil kaka.. Dr ilacı kaç gün kullanacağımızı söylemedi bizde sormayı unuttuk kutunun üstünde talimat yapıştırırılıyor ya orda 12 gün yazıyor.. Sizin ne kadar süre sonra tekrar etti? Yine ilaç kullandın mı yoksa paçayla mı hallettin?

Çocuğun yapısından kaynaklı birşeyse bir çözümü olmuyor boyu kilosu normalse o şekilde kabullenmek lazım maalesef

O zaman alerji de olabılır canım bir an once anlasılsa da içine su serpılse

Keske canim Allahim dermansiz dert vermesin .. çözümsuz sebepsiz nedensiz bugun 9.gune girdik Allahim isyan etmiyorum cok şükür tatli bi oglum var ama yuregim artık dayanmiyor acligina hicbisey bukadar yememesine engel olamazdi yaa azda olsa bisey giderdi bogazindan

Nisandeniz çözüm önermişti zorla olacak yine ama biberon verin ellerini tutup öksürür belki ama biseyler gitsin midesine

canım bence siz talep edebilirsiniz ultrason veya rontgen. Bizim oğlan pil yuttuğunda bir kadın anlatmıştı. Çocuk birden birşey yememeye başlamış. Zayıflamış vs. Çok doktorlara götürmüşler ama bir şey bulamamışlar. En son elazığ da çocuğun bağırsaklarında bir şey yutup orayı tıkadığı ve enfeksiyon yaptığı ortaya çıkmış. Sizde bence tüm abdomen ve rontgen yaptırın mutlaka.

Bu ihtimale karşı bir şey yemesin daha iyi o zaman. Bir an önce bu tetkikler yapılsın canım hiç zaman kaybetmeyin Tugce16

Ayrıca bende kızımın böbrek rahatsızlığını ultrasonla öğrenmiştim biliyorsun. Doktor bir şeyi yok ama siz bilirsiniz baksınlar isterseniz demişti bana.

Amin canim dogru söylüyorsun dermansız dert vermesin Allah her sey duzelecek insallah saglari sollari belli olmuyor ki belki de bir kac saat sonra bir suru sey yicek.Bugun de benim kiza bir sey yediremedim mesela ama elbet yiyecek bekliyorum.Annemle konusmustum yemiyor diye.Eskiden bebege ozel yemek yapmazdik hep meme emerdiniz biz ne yersek surerdik agziniza diyo.Bizler biraz da cok usteliyoruz ondan geri tepiyor

Canım bizde bir haftada toplamıştı yazdım sanıyorum ama belki de yazmamışımdır kusura Bakma lütfen, dün büyük kızımda yine mukuslu kaka oldu ve şu anda yok artık anlam veremiyorum bu hale neden oluyor diye çünkü son 2 aydır yoğurt yemeye başladı düzenli olarak her gün yoğurt veriyorum ve haftada bir paça veriyorum yani probiyotik alımı fazlasıyla yeterli, bahsettiğim doktora randevu kovalayıp ona götüreceğim artık. Ara ara tekrarlıyor olması parazit ihtimalini yükseltiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…