2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar dün bir komşuya çaya gittim bakıcı evdeyken. Oraya bir bayan geldi. Çocuğu 11 aylıkmış. Hamile iken kadının tansiyon yükselmiş oda nasıl olduysa çocuğa vurmuş tam anlamadım olayı. Herneyse çocuğu görseniz içiniz yanardı. Gözleri görmüyormuş. Ne oturabiliyor, ne yürüyor. Fizik tedavi alıyormuş. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben kızım için inanın hergün ağlıyorum. Onların resimlerine bakıyorum, ileri de ne olacağını düşünüp ağlıyorum. Ama o çocuğu gördükten sonra çok şükür dedim halimize. İnsan o kadar aciz ve çaresiz ki. Dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz can parçalarımıza. Rabbim ağır imtihanlardan korusun hepimizi..

Canim bisey yutmus olsa baska nasil tepkiler olur vucundunda

Söylemiştin canım 1 haftada toplandığını bizimse bugün tam 1 hafta oldu ama kaka tamamen normale dönmedi acaba ilacı tamamen mi bitirmek lazım o kafama takıldı.. Aliye kefir içiriyorum bakso probiyotik kullanıyorum yine de eskisi gibi olmadı kakası..

Gitmiyor canım tukiruyor burnunu bile tikadik gitmedi boğazına
Canım 9 gündür hiç birşey yemedi mi? Yani sadece su ile mi duruyor anlamadım? Emiyor mu peki? Bence tüm imkanlarınızı seferber edip ailelerinizi filan da çağırıp istanbul veya ankarada iyi bir üniversite hastanesi aciline götürmelisiniz. Elbette seni paniğe sevketmek istemiyorum ama durum ciddi bence hiç vakit kaybetmeyin çünkü kilo kaybı da varsa Allah korusun hepten halsiz düşüp hastalanabilir.

biz 1hafta kullandık antibiyotikli şurubu ama onunla birlikte enterogermina 2 kutu bitirdik canım. bu arada muz,pirinç, yoğurt ağırlıklı beslendi

Biz de 1 yaş kan tahlilini yeni verebildik.
Hemoglobin elektrofarezi de yapıldı anemi riski için. İnşallah güzel çıkar sonuçlar. 1 hafta sonra alacakmışız. Hemogram ve ferritin bugün çıkacak.

Biz de 1 yaş kan tahlilini yeni verebildik.
Hemoglobin elektrofarezi de yapıldı anemi riski için. İnşallah güzel çıkar sonuçlar. 1 hafta sonra alacakmışız. Hemogram ve ferritin bugün çıkacak.
İnşallah hepsi güzel çıkar. Biz 9 aylıkken vermiştik tekrar vermeyi düşünmüyorum bilmiyorum doğru mu

İnşallah hepsi güzel çıkar. Biz 9 aylıkken vermiştik tekrar vermeyi düşünmüyorum bilmiyorum doğru mu
Bizim hemoglobin iyi çıkmıştı fakat mcv değeri düşük olduğundan Akdeniz anemisi taşıyıcısı olma ihtimali var denildi. Bu yüzden tekrarlanıyor aslında. Değerler güzel çıktıysa çok elzem değil.
Eski testi (9ay) ekliyorum.

Eklentiler

• 850C7445-AF3D-40F0-9F1D-0EAF89863431.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…