2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugun saglik ocagina gittik kilosuna bakalim diye kilosu yine 7800 e dusmus kizlar bu sekilde cocugum eriyor gun geçtikçe
Geçen gün İnstagramdan bir tarif gördüm 1 muz yarım avokado ve birazda keçi boynuzu unu karıştırıp akşam yedirin tok tutar diyordu. Benimkiler bayıla bayıla yediler normalde bu kadar iştahla yemezler çok sevdiler. Birde bu tarifi denesen. En azından ağzına bi değdir tadını alınca yemek ister belki

Mcv'nin bu anlama geldiğini bilmiyordum ben de bakayım sonuclara tekrar. Bizde ferritin düşük çıkmıştı, Dr takviye yazdı ama vermedim.
Ailede var mı hiç anemi olan?

Eve gecerken alayim deneyeyim canim .. insallah sever.. şuanda hastanedeyiz

Mcv'nin bu anlama geldiğini bilmiyordum ben de bakayım sonuclara tekrar. Bizde ferritin düşük çıkmıştı, Dr takviye yazdı ama vermedim.
Ailede var mı hiç anemi olan?
Ferritin nedense baktırmamıştı doktor yeni bakılacak.
Doğrusu evlilik için sağlık ocağında yapılıyormuş ama bize birşey söylenmedi ve biz de bakmadık sonuçlara. Olsaydı söylerlerdi herhalde.Hamilelikte yapılan testlere baktım değerlerim normal görünüyor. Eşimin de aynı şekilde.
İnşallah temizdir.
Bir arkadaşımın ikizleri majör anemi. Her ay kan alıyorlar. 5-6 yaşlarında nakil olacaklar sanırım. Allah yaşatmasın..

Sulalede yani genetik değil o zaman. İnşallah temiz çıkar canım .Allah korusun ne zormuş

mcv bizim de düşük çıktı ama doktor birşey demedi.sadece ferritin için demire devam dedi.

mcv bizim de düşük çıktı ama doktor birşey demedi.sadece ferritin için demire devam dedi.
Canım sen de bebegını kanguruda uyutuyordun degıl mı benım kız gene kanguruda uyumaya geri dondu hem cok guzel hem de yorucu bir yandan da kemik gelısımıne zararı olur mu dıye dusunuyorum

Bizim de Demir’e devam denilmişti. Hatta dozu arttırdı ama ben et yediremediğim günler verdim. İki haftadır da demir ilacı bitmişti almadım sonuca göre alacaktım, tahlili yaptırmakta geciktim. Bizimki durduk yere huylanmıştır inşallah

Biz de dün kızımı hastaneye genel kontrol ve menenjit aşısının 2.dozunu vurduralım diye götürdük.
En son 9 ay 20 günlükken götürmüştük hastaneye o da tahlil için. Genelde aşıları olduğu zaman sağlık ocağına götürüyoruz. En son gittiğimiz doktordan farklı Bi doktora götürdüm. Çok memnun kaldım. Medicalpark Bahçelievler doktorun adı da Özlem Başoğlu Öner. Tavsiye ederim düşünen doktor arayan varsa.
Demir kullanmayı bırak dedi gayet iyi çıkmış değerleri dedi. 9 ay 20 günlükken 9.5 kiloydu boyu da 74 cm Di. Şimdi 10 kilo olmuş boy 78 cm. Doğru dürüst bişi yememesine rağmen almış yine kilo çok şükür. Aşıyı da vurdurduk Bi yan etki görmedik.
Bebişlerimize sağlık versin Rabbim..

Kizlar bugunku kan sonuclarida bunlat simdi rontgende sirayi bekliyoruz .. bu kan tahlillerindede olumsuz bisey gozukmuyor gibi ama doktor ne diyecek acaba ..
Canım crp henüz çıkmamış sanırım. Wbc biraz yüksek gibi ama sanırım crp nin de yüksek olması gerekiyor enfeksiyon belirtisi olması için. Umarım birşeyi yoktur. Doktorla görüştünüz mü?

Canım sen de bebegını kanguruda uyutuyordun degıl mı benım kız gene kanguruda uyumaya geri dondu hem cok guzel hem de yorucu bir yandan da kemik gelısımıne zararı olur mu dıye dusunuyorum
canım ben 3yil önce boyun fıtığı ameliyatı oldum,protez takıldı. normalde 7kg üzeri ağırlık yasak ama oğlum kendi uykuya dalamıyor, ayakta sallamayla uyumuyor.bu yüzden 4.aydan beri solomombaby kanguru kullanıyorum. kemik gelişimine olumsuz bir etkisi yok ama yüzü dışa dönük taşıma önerilmiyor. ben uyuturken takıyorum, uzun süre kalmıyor.

ben tahlillere şimdi baktım. 9.ayla değerler aynı çıkmış yani 4ayda ilerleme olmamış. sidefer kullanıyoruz kabızlık, diş boyama yapmıyor ama mgda demir oranı düşük.bu şişe bitince ferromixin alacağım.2kutuda depoları doldurur deniyor.

Ben de Solomom baby kullanıyorum bir keresinde doktor orada uyuttugumu gormustu yazık niye oyle alıstırdın bırakmaya calıs demişti hep aklıma takılıyor bu yuzden

Sonuçlar çıktı. Hemoglobin elektrofarezi bir hafta sonra çıkacak ama doktor bu sonuçlara göre anemi yoktur diyebiliriz dedi. Ly yüksek çıkınca biraz huylandım ama doktor olur öyle bu yaştaki bebeklerde dedi.
Demir’i de bırakabilirmişiz.

Eklentiler

• 20E135BD-A470-40C9-B710-3073AAF0181C.webp
    82 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bugün oğlumda bir gariplik var.normalde zor uyur 9bucuk 10 gibi bu aksam mamasını yedi kucağımda uyudu kaldı. üzerini değiştirirken bile uyanmadı. bir de bu aksam üstü yürürken nedensiz düşmeleri oldu canım sıkıldı. kanguruda uyuturken döne döne uyutuyorum birkaç gündür acaba kulağında dengesizliğe mı neden oldu.arada kulaklarını cekistiriyor çünkü...bir de uyurken gündüz çok terledi.normalin dışında bir gündü içim sıkıldı birşey mi var acaba.denge kaybı diye bakınca kötü şeyler çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…