2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Aman allah korusun kötü şeyler getirme aklına. Benimkide bu aralar fazla uyuyor kulak çekiştirme kulak kaşıma var disten diye düşünüyordum

Oğlumda reflu vardı dr muz genelde 1 yaşında bitiyor demisti. 1 yaş civarı bıtti şükür

Son düzenleme:
Kızlar aklıma geldide sorayim dedim. Bebislerin tırnaklarını kesiyormusnuz? Bizimki çok uzun zamandır kirila kirila kesmeye gerek kalmıyor uzamıyor. Normal mi acaba?
Bizim de bir sure kestirmedı tırnaklarını uykuda bile hemen uyandı her kesmeye calıstıgımda.Kırıla kırıla gerek kalmıyordu ama batık olmasından korkttum uykuda kestim ama cok zor oldu

Insallah canim

Cok tesekkurler canim

Acıbadem de muayene ucretleri nekadardi canim

Saolasin canim caresiz kalmak ve cocugunu ac halsiz gormek en kotusuymus oglum kıpır kipir yerinde bi saniye durmayan bi cocuktu

Hiç bilmiyorum canım yaa biz özel sigorta ile gidiyoruz yüzdesini ödüyoruz 20 tl filan. Sanırım 200 civarıdır muayene

Bizim de bir sure kestirmedı tırnaklarını uykuda bile hemen uyandı her kesmeye calıstıgımda.Kırıla kırıla gerek kalmıyordu ama batık olmasından korkttum uykuda kestim ama cok zor oldu

Bizde kesecek tırnak olmuyor iste kırılıyor gidiyor. Çok uzun olmayınca kesmiyorum bende hep kısa tirnaklari

Kızlar aklıma geldide sorayim dedim. Bebislerin tırnaklarını kesiyormusnuz? Bizimki çok uzun zamandır kirila kirila kesmeye gerek kalmıyor uzamıyor. Normal mi acaba?
Ben de hep kesiyordum ama artık kestirmedi uykusunda kesmeyi unuttum. Baktım ki kırılıyo hep kesilmiş gibi oluyo, Bn de kesmeyi bıraktım.

Canım benim kız tam anlamıyla desteksiz uyumuyor ama destekli olarak uykuya geçse de uyku süresi çok iyi. Gece uykusu 10-12 saat. Bir kez emmek için uyanıyor. Ben instagramda Baldan Anne Uyku sayfasının tamamını okudum. Kızım bir haftalıkken uyku rutinine başladım ve çok şükür bir buçuk aylıktan beri uyku düzeni oturdu. 6 aylık olduğundan beri de odasında yatıyor. Tavsiye ederim okumanı.

Amin canım inşallah. Allah yardımcısı olsun

Tam anlamıyla eskisi gibi olması iki haftayı bulmuştu tam iyi derken yine tekrarladı yine yine hatırlarsan ben bir ara sürekli yazıyordum bak şimdi bir buçuk aydır olmuyordu dün yine oldu bugün yine yok bende anlam veremiyorum ama artık flagyl kullanmıyorum

Gitmiyor canım tukiruyor burnunu bile tikadik gitmedi boğazına
Canım mama verirken olduğu gibi hafifçe koluna yatırsın biri ve ellerini tutsun. Biberonun ucunu mercimekten az daha büyük kesip içine çorba ya da muhallebi koy. Ağzına soktuğunda ileri geri hareket ettir biberonu. Başta almayabilir, sen hareket ettirmeye devam et. Emme refleksi başlar inşallah. Allah yardımcınız olsun

Canım bence anormallik yok belli basit bir viral enfeksiyon vardır halsiz bırakmıştır kuşağını çekiştirmesi dişten olabilir gelişim sürecinde böyle yalpalama filan normal olur arada

Postür bozukluğuna neden olabilir dedi uzun sure kalmıyor ama duzenli olarak uyku saatlerinde hep kanguruda oldugu ıcın tedirgin oldum ben de
Ergonomik kanguruda olduktan sonra sıkıntı yok diğer kanguru lar doktorun dediği gibi omurgada sıkıntıya yol açabiliyor ben büyük kızımı Kanguruda büyüttüm iki yaşında zor bıraktım hatırlarsanız gece yarılarına kadar kanguruda kucağımdaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…