2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tugce16 canım benim erkek kardeşimde h birşey yemeden büyüdü ama su içerdi sen su içiyor birşey yemiyor desen normal derim ama su bile içmiyor deyince insanın aklına herşey geliyor sen stresinde çok haklısın ama aklıma şu geldi serum su ihtiyacını giderdiği için su içmiyor olabilir mi acaba? Ailen ya da eşinin ailesi müsaitse çağırsan evin içinde kalabalıkta belki farkeder huyu. Ya da siz gitseniz eşin izin alabilirse? Tebdili mekanda ferahlık vardır belki değişiklik tuğraya da iyi gelir

Ergonomik tabi ama kanguruda uyutmak benim de icime sinmiyor cunku gunde belirli saatlerde yani uyku saatlerinde hep icinde bi de normal yurumuyoruz ki hopla zipla don.bir ara kulak taslari yerinden oynayacak diye korktum.ama bir o kadar da guzel gogsume sinip uyumasi:)

Ben arada oynasın diye boş serum fizyoloji şişesi veriyorum eline oyun yapıyor bir kendi burnuna bir bizimkine sıkıyor filan.. artik ağlamıyor yerinde durmuyor ama korkmuyorda
Ben de veriyorum oynuyo ama yatırıp burnuna sıkmaya çalışınca başlıyo bağırmaya malesef o da ben de alıştık artık. Allah tan İstanbul nemli arada Bi damlatmam yeterli oluyo.

ben de aynı şeyden korkuyorum.çünkü müzik açıp hoplayarak,dönerek uyutuyorum.bugün dengesizlik yaşayıp yürürken düşmeye başlayınca korktum.

Benimki almiyor canim tukuruyor agzini tuttugumizdadada kusma hareketi yapiyor ve bilerek cikartiyor verdiklerimizi .. Allah razi olsun canim agzina siringayla verirdom onu bile veremiyorum

Bazen olabiliyor canim takilma bence.bende sasiriyorum bazen hemen uyuyor vs.gecen gun kucagimda gurultude uyudu mesela.normalde mumkun degil oyle bisi :)

Kızlar aklıma geldide sorayim dedim. Bebislerin tırnaklarını kesiyormusnuz? Bizimki çok uzun zamandır kirila kirila kesmeye gerek kalmıyor uzamıyor. Normal mi acaba?
Ben haftada bi kere kesiyorum.kirilma olmuyor canim.

Evet canim bende cok istahsizmisim annem limon damlatirmis yutmam icin fakat yermisim zorlada olsa .. oglumunda cok istahi yoktu ama yiyordu birden bire boyle bi durumla karsilasmak cok yipratti hepimizi.. annem geliyor canim hafta sonuna 10 15 gun kalacagini söylüyor bakalim.. sonrada biz gideriZ insallah .. şu gastro ve alerjiyede bakilsa hicbisey yoksa bile icimiz rahatlasa daha mutlu oluruz bu sekilde ya gec kalirsak korkusu yiyip bitiriyor.. serumu cok zorda kalirsak mecbur taktirmaya goturuyoruz canim gozler kayiyor kafayi kaldiramiyor korkuyoruz

Eşim insulin çalışıyor benim dün bahsettim ona insulin mi acaba dedi. Dedin ya şekeri düşüyor filan diye

Evet doktorlar hic seker riskinden bahsetmedi onu nasil anlayabiliriz baska onda hic yememe olur mu seker hastalari genelde cok yiyor diye biliyorum bide kilolari orya duzeyde oluyor..sekerle arasi hic yok oglumun ama aileler iki taraftada seker hastalığı mevcut benimde surekli kan sekerim düşer

Canım ha kanguruda uyuduğu an ha kucağında iş yaptığın an öyle düşününce sorun yok bence hoplama filan açısından, benim ufaklık emerek uyuyor ama emerken amuda bile kalkıyor :)) onu görünce kanguru çok masum kalıyor :)) doktorlar genelde ergonomik kanguru olayını bilmedikleri için böyle eleştiride bulunuyorlar haklı olarak.

Aynen aslında dediğin gibi normalde fazla yerler kilolu olurlar ama bebeklerde olur mu Nasil olur hic bilmiyorum ki. Dün konuşurken eşim insulinle ilgili mi acaba dedi sadece. Şekeri düşüyor dedin ya. Ama kim o kadar aç gezse herkesin düşer. Inşallah neden olduğu bulunsun da ona gore tedavisi olsun tez zamanda

Insallah canım hic bilmiyoruz artik herseyden suphelenir olduk paranoyak gibi hergün baska bisey olabilir mi diyr doktora gidiyoruz asiri salgın varmis hastaneden bide hastalik kapmaktan cok korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…