- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Kesiyorum kırılmıyor eli çok terliyorsa ondan kırılma olabilir
Yapısal da olabilir canım benim tırnaklarım çok beyaz ve serttir kızlarında öyle gibiTerlemiyor ama sürekli yerlerde emekliyor ondan mı diyorum acaba
inşallah diştir canım ya, 4.dişler yeni patladı köpek dişleri görünürde yok henüzAman allah korusun kötü şeyler getirme aklına. Benimkide bu aralar fazla uyuyor kulak çekiştirme kulak kaşıma var disten diye düşünüyordum
inşallah öyledir, hemen pimpirikleniyorum ama elimde değilCanım bence anormallik yok belli basit bir viral enfeksiyon vardır halsiz bırakmıştır kuşağını çekiştirmesi dişten olabilir gelişim sürecinde böyle yalpalama filan normal olur arada
Bizim de bazilari kiriliyor canim ozellikle emeklerken kirilmasi daha kolay oluyor.simdi yurudugu icin kirilma cok olmuyorBizde kesecek tırnak olmuyor iste kırılıyor gidiyor. Çok uzun olmayınca kesmiyorum bende hep kısa tirnaklari
Ergonomik tabi ama kanguruda uyutmak benim de icime sinmiyor cunku gunde belirli saatlerde yani uyku saatlerinde hep icinde bi de normal yurumuyoruz ki hopla zipla don.bir ara kulak taslari yerinden oynayacak diye korktum.ama bir o kadar da guzel gogsume sinip uyumasi:)Ergonomik kanguruda olduktan sonra sıkıntı yok diğer kanguru lar doktorun dediği gibi omurgada sıkıntıya yol açabiliyor ben büyük kızımı Kanguruda büyüttüm iki yaşında zor bıraktım hatırlarsanız gece yarılarına kadar kanguruda kucağımdaydı :)
Ben de veriyorum oynuyo ama yatırıp burnuna sıkmaya çalışınca başlıyo bağırmaya malesef o da ben de alıştık artık. Allah tan İstanbul nemli arada Bi damlatmam yeterli oluyo.Ben arada oynasın diye boş serum fizyoloji şişesi veriyorum eline oyun yapıyor bir kendi burnuna bir bizimkine sıkıyor filan.. artik ağlamıyor yerinde durmuyor ama korkmuyorda
ben de aynı şeyden korkuyorum.çünkü müzik açıp hoplayarak,dönerek uyutuyorum.bugün dengesizlik yaşayıp yürürken düşmeye başlayınca korktum.Ergonomik tabi ama kanguruda uyutmak benim de icime sinmiyor cunku gunde belirli saatlerde yani uyku saatlerinde hep icinde bi de normal yurumuyoruz ki hopla zipla don.bir ara kulak taslari yerinden oynayacak diye korktum.ama bir o kadar da guzel gogsume sinip uyumasi:)
Insulinle ilgili bir sıkıntı olabilirmi? Ailede varmı?
Canım mama verirken olduğu gibi hafifçe koluna yatırsın biri ve ellerini tutsun. Biberonun ucunu mercimekten az daha büyük kesip içine çorba ya da muhallebi koy. Ağzına soktuğunda ileri geri hareket ettir biberonu. Başta almayabilir, sen hareket ettirmeye devam et. Emme refleksi başlar inşallah. Allah yardımcınız olsun
Bazen olabiliyor canim takilma bence.bende sasiriyorum bazen hemen uyuyor vs.gecen gun kucagimda gurultude uyudu mesela.normalde mumkun degil oyle bisi :)kızlar bugün oğlumda bir gariplik var.normalde zor uyur 9bucuk 10 gibi bu aksam mamasını yedi kucağımda uyudu kaldı. üzerini değiştirirken bile uyanmadı. bir de bu aksam üstü yürürken nedensiz düşmeleri oldu canım sıkıldı. kanguruda uyuturken döne döne uyutuyorum birkaç gündür acaba kulağında dengesizliğe mı neden oldu.arada kulaklarını cekistiriyor çünkü...bir de uyurken gündüz çok terledi.normalin dışında bir gündü içim sıkıldı birşey mi var acaba.denge kaybı diye bakınca kötü şeyler çıktı
Ben haftada bi kere kesiyorum.kirilma olmuyor canim.Kızlar aklıma geldide sorayim dedim. Bebislerin tırnaklarını kesiyormusnuz? Bizimki çok uzun zamandır kirila kirila kesmeye gerek kalmıyor uzamıyor. Normal mi acaba?
Tugce16 canım benim erkek kardeşimde h birşey yemeden büyüdü ama su içerdi sen su içiyor birşey yemiyor desen normal derim ama su bile içmiyor deyince insanın aklına herşey geliyor sen stresinde çok haklısın ama aklıma şu geldi serum su ihtiyacını giderdiği için su içmiyor olabilir mi acaba? Ailen ya da eşinin ailesi müsaitse çağırsan evin içinde kalabalıkta belki farkeder huyu. Ya da siz gitseniz eşin izin alabilirse? Tebdili mekanda ferahlık vardır belki değişiklik tuğraya da iyi gelir
Yapısal da olabilir canım benim tırnaklarım çok beyaz ve serttir kızlarında öyle gibi
Evet canim dedesi anneannesi buyukbabaannesi hep seker hastasi nerden cikardin ???
Eşim insulin çalışıyor benim dün bahsettim ona insulin mi acaba dedi. Dedin ya şekeri düşüyor filan diye
Canım ha kanguruda uyuduğu an ha kucağında iş yaptığın an öyle düşününce sorun yok bence hoplama filan açısından, benim ufaklık emerek uyuyor ama emerken amuda bile kalkıyor :)) onu görünce kanguru çok masum kalıyor :)) doktorlar genelde ergonomik kanguru olayını bilmedikleri için böyle eleştiride bulunuyorlar haklı olarak.Ergonomik tabi ama kanguruda uyutmak benim de icime sinmiyor cunku gunde belirli saatlerde yani uyku saatlerinde hep icinde bi de normal yurumuyoruz ki hopla zipla don.bir ara kulak taslari yerinden oynayacak diye korktum.ama bir o kadar da guzel gogsume sinip uyumasi:)
Evet doktorlar hic seker riskinden bahsetmedi onu nasil anlayabiliriz baska onda hic yememe olur mu seker hastalari genelde cok yiyor diye biliyorum bide kilolari orya duzeyde oluyor..sekerle arasi hic yok oglumun ama aileler iki taraftada seker hastalığı mevcut benimde surekli kan sekerim düşer
O zaman muhtemelen öyledir :)Bak benim çok yumuşaktır hemen kırılır belki bana benzetmiştir dediğin gibi
Aynen aslında dediğin gibi normalde fazla yerler kilolu olurlar ama bebeklerde olur mu Nasil olur hic bilmiyorum ki. Dün konuşurken eşim insulinle ilgili mi acaba dedi sadece. Şekeri düşüyor dedin ya. Ama kim o kadar aç gezse herkesin düşer. Inşallah neden olduğu bulunsun da ona gore tedavisi olsun tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?