Annenin gelmesine çok sevindim insan böyle zamanda desteğe çok ihtiyaç duyuyor o yanında olduktan sonra Allahın izniyle süreç daha kolay geçer canım. Çok haklısın insan bilse ki çocukta birşey yok o zaman bir nebze olsun rahatlayacak. İnşaallah bir an evvel düzelir çok çok dua edeceğim..Evet canim bende cok istahsizmisim annem limon damlatirmis yutmam icin fakat yermisim zorlada olsa .. oglumunda cok istahi yoktu ama yiyordu birden bire boyle bi durumla karsilasmak cok yipratti hepimizi.. annem geliyor canim hafta sonuna 10 15 gun kalacagini söylüyor bakalim.. sonrada biz gideriZ insallah .. şu gastro ve alerjiyede bakilsa hicbisey yoksa bile icimiz rahatlasa daha mutlu oluruz bu sekilde ya gec kalirsak korkusu yiyip bitiriyor.. serumu cok zorda kalirsak mecbur taktirmaya goturuyoruz canim gozler kayiyor kafayi kaldiramiyor korkuyoruz
Aklına kötü şeyler getirme bence ilgisi yoktur. Benimki de uykusunu alamadığında ya da çok uzun uyuduğunda dengesizleşiyor.kızlar bugün oğlumda bir gariplik var.normalde zor uyur 9bucuk 10 gibi bu aksam mamasını yedi kucağımda uyudu kaldı. üzerini değiştirirken bile uyanmadı. bir de bu aksam üstü yürürken nedensiz düşmeleri oldu canım sıkıldı. kanguruda uyuturken döne döne uyutuyorum birkaç gündür acaba kulağında dengesizliğe mı neden oldu.arada kulaklarını cekistiriyor çünkü...bir de uyurken gündüz çok terledi.normalin dışında bir gündü içim sıkıldı birşey mi var acaba.denge kaybı diye bakınca kötü şeyler çıktı
Tırnaklar... en merak ettiğim konuydu ya.Kızlar aklıma geldide sorayim dedim. Bebislerin tırnaklarını kesiyormusnuz? Bizimki çok uzun zamandır kirila kirila kesmeye gerek kalmıyor uzamıyor. Normal mi acaba?
bende kesiyorum hiç kırılan tırnak görmedim oğlum da bi ara uyanıkken kesioduk merak ediodu nasl oldupunu şimdi yerinde duramıo bende uyurken kesiyorumTerlemiyor ama sürekli yerlerde emekliyor ondan mı diyorum acaba
Yazmış arkadaşlar da serum gerçekten acıktırmaz. Yarın güzel bir öğünle dene bakalım tekrar.Insallah canım hic bilmiyoruz artik herseyden suphelenir olduk paranoyak gibi hergün baska bisey olabilir mi diyr doktora gidiyoruz asiri salgın varmis hastaneden bide hastalik kapmaktan cok korkuyoruz
ya bnmkinin tırnakları da babasına benziyo yanları ete gömülü gibi naal keseceğimi şaşırıyorum bigün tırnağı batık olcak die korkuyorumAklına kötü şeyler getirme bence ilgisi yoktur. Benimki de uykusunu alamadığında ya da çok uzun uyuduğunda dengesizleşiyor.
Tırnaklar... en merak ettiğim konuydu ya.
Biz de haftada bir olmasa da 10 günde bir kesiyoruz. Uzama kıstasım meme mıncıklama sırasında canımı acıtma düzeyi:))) Dengeli kesemediğimde bazı tırnaklar uzun kalıyor o yüzden erken uzayıp kırılıyorlar diye düşünüyorum. Önceleri biraz korktum tırnak kırılması iyi birşey olmasa gerek diye düşündüm.
Yalnız benimkinin tırnakları çirkin ya.. Nasıl özenirdim tırnakları güzel kişilere.. Benimki de çirkin gitmiş çeke çeke oradan çekmiş bana. Bilmiyorum yanlış mı kesiyorum ama çirkin yani. Hele orta parmaktaki tırnak en tipsizi
Aynısı işteya bnmkinin tırnakları da babasına benziyo yanları ete gömülü gibi naal keseceğimi şaşırıyorum bigün tırnağı batık olcak die korkuyorum
Ben de muzık acıyorum doktor D ona da kızdı hatta. Aslında muzıgı acmasam da uyur. Ama cıt bıle cıkmaması lazım. Sabaha kadar acık duruyor cunku sagsam sola doneyım ona bile uyanır. Babası da deli yatıyor mecbur kısık seste acık duruyorben de aynı şeyden korkuyorum.çünkü müzik açıp hoplayarak,dönerek uyutuyorum.bugün dengesizlik yaşayıp yürürken düşmeye başlayınca korktum.
Insallah canım hic bilmiyoruz artik herseyden suphelenir olduk paranoyak gibi hergün baska bisey olabilir mi diyr doktora gidiyoruz asiri salgın varmis hastaneden bide hastalik kapmaktan cok korkuyoruz
Aklına kötü şeyler getirme bence ilgisi yoktur. Benimki de uykusunu alamadığında ya da çok uzun uyuduğunda dengesizleşiyor.
Tırnaklar... en merak ettiğim konuydu ya.
Biz de haftada bir olmasa da 10 günde bir kesiyoruz. Uzama kıstasım meme mıncıklama sırasında canımı acıtma düzeyi:))) Dengeli kesemediğimde bazı tırnaklar uzun kalıyor o yüzden erken uzayıp kırılıyorlar diye düşünüyorum. Önceleri biraz korktum tırnak kırılması iyi birşey olmasa gerek diye düşündüm.
Yalnız benimkinin tırnakları çirkin ya.. Nasıl özenirdim tırnakları güzel kişilere.. Benimki de çirkin gitmiş çeke çeke oradan çekmiş bana. Bilmiyorum yanlış mı kesiyorum ama çirkin yani. Hele orta parmaktaki tırnak en tipsizi
Yazmış arkadaşlar da serum gerçekten acıktırmaz. Yarın güzel bir öğünle dene bakalım tekrar.
Mandalina suyu, ekmek, labneli peynirli karışım yap. Yumurtayı her zaman yemiyorlar ilk gün boş geç onu.
Bir de ben arabada dursun diye ve birşey yönlendirmek istediğimde galeta veriyorum. Bazen hazır alıyorum bazen evde yapıyorum. İlk hazır al sonra evde yapar içeriğini zenginleştirirsin. Benim verdiğim bu canım severek yiyor kıvamı güzel, ne sert ve yumuşak, ince ve içinde 10 kadar galeta bulunan 5li paketler şeklinde satılıyor. Karabuğdaylısı da var.
doktor da herşeye kızmış kendi nasıl uyutuyormus acaba? ben uyuturken açıyorum minianima ,aylardır beynim eridi ama uyuyunca kapatıyorumBen de muzık acıyorum doktor D ona da kızdı hatta. Aslında muzıgı acmasam da uyur. Ama cıt bıle cıkmaması lazım. Sabaha kadar acık duruyor cunku sagsam sola doneyım ona bile uyanır. Babası da deli yatıyor mecbur kısık seste acık duruyor
Aynen benimki kendi kaşıkla yiyor hatta. Koyu yapıyorum çorba tarzı şeyleri bulaşanı yiyor:)) o ağzına atarken bir tane de ben sokuyorum:)) Benmki ekmekseverdi hatılarsanız yine ekmek diye seviniyor ekmek istiyor ama artık çorbasına ekmek doğruyor:)))Evet dediği gibi eline birşeyler vermeyi denedin mi? Benim oğluma ben yedirmeye kalksam hic birsey yemez herşeyi kendi yemek istiyor bende eline veriyorum ne kadar yerse artik
Nasıl alıstırırsan oyle gider dedi.Erkek doktordu o yuzden belki de hiç uyutmamıstırdoktor da herşeye kızmış kendi nasıl uyutuyormus acaba? ben uyuturken açıyorum minianima ,aylardır beynim eridi ama uyuyunca kapatıyorum
Çok güldüm ya minianima:))doktor da herşeye kızmış kendi nasıl uyutuyormus acaba? ben uyuturken açıyorum minianima ,aylardır beynim eridi ama uyuyunca kapatıyorum
Annenin gelmesine çok sevindim insan böyle zamanda desteğe çok ihtiyaç duyuyor o yanında olduktan sonra Allahın izniyle süreç daha kolay geçer canım. Çok haklısın insan bilse ki çocukta birşey yok o zaman bir nebze olsun rahatlayacak. İnşaallah bir an evvel düzelir çok çok dua edeceğim..
Yazmış arkadaşlar da serum gerçekten acıktırmaz. Yarın güzel bir öğünle dene bakalım tekrar.
Mandalina suyu, ekmek, labneli peynirli karışım yap. Yumurtayı her zaman yemiyorlar ilk gün boş geç onu.
Bir de ben arabada dursun diye ve birşey yönlendirmek istediğimde galeta veriyorum. Bazen hazır alıyorum bazen evde yapıyorum. İlk hazır al sonra evde yapar içeriğini zenginleştirirsin. Benim verdiğim bu canım severek yiyor kıvamı güzel, ne sert ve yumuşak, ince ve içinde 10 kadar galeta bulunan 5li paketler şeklinde satılıyor. Karabuğdaylısı da var.
aynen öyle her çocuk kendine özel... uyumuyor diyince kimse inanmıyor, yaşına girdi artık uyur diyorlar.dun erkenden kendi omuzunda uyudu korktum hasta mı diye.ama gece 12de uyandı emdi,2de uyandı sonra saat başı kalktı maşallah... şimdi halamda kahvaltısına kadar ben uzanıyorum.Çok güldüm ya minianima:))
Ben uyku zamanı yaklaşınca emziriyorum mayışmış hale geliyor. Sonra saçını okşuyorum bazen yine kucakta meme ile oynamasına izin veriyorum öyle uyuyor. Her çocuk başka ya kuram ve uygulama bir olmuyor. Meme ucum 10 cm kadar uzayabiliyormuş öğrendim sayesinde. Benimkinin de cinsi böyle.
Bende 10 güne uzatmayacağım o zaman , bakso kullanıyorum bende bitince tekrar probiyotik alacağım çünkü kaka tam olarak düzelmedi, birde paça çorbası vereceğim inşallah düzelirbiz 1hafta kullandık antibiyotikli şurubu ama onunla birlikte enterogermina 2 kutu bitirdik canım. bu arada muz,pirinç, yoğurt ağırlıklı beslendi
Arada olup kendiliğinden geçiyorsa büyük bir sorun yoktur bence kendiliğinden geçen basit bir virüs olabilir, 10 aylıkken Alide de oldu 4-5 gün sürdü hatta kesin diş çıkarıyor dedik diş de çıkarmadı sonra kaka kendiliğinden düzeldi neydi nasıl düzeldi hiç anlamadım..Tam anlamıyla eskisi gibi olması iki haftayı bulmuştu tam iyi derken yine tekrarladı yine yine hatırlarsan ben bir ara sürekli yazıyordum bak şimdi bir buçuk aydır olmuyordu dün yine oldu bugün yine yok bende anlam veremiyorum ama artık flagyl kullanmıyorum
aynen aynen böyle turnakların uç kısmı genişlio sanki nasl düzelcek yapısımı böyle etleri yumuşak die tırnak öylemi yürüo anlamadm düz kesiyorum ama bi faydası yok v gibi açılıo uca gittikçeAynısı işte
Yanlar ete gömülü gibi yana doğru genişledi gibi geliyor bana da.
hangisini :) eşek eşekçik favorimizdoktor da herşeye kızmış kendi nasıl uyutuyormus acaba? ben uyuturken açıyorum minianima ,aylardır beynim eridi ama uyuyunca kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?