2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
valla lastik oldular. hele bnmkinin bi emmesi var bazen gülme tutuo beni o popo ağzıma mı girmiyo amuda mı kalkılmıo neler neler meme desen ağızdan çıkmadan süne süneee fır dönüo

annemde yaşınuza kdr uyumazdınız ama sonra uyurdunuz bu çocuk nie uyumuyo diip duruo uyumuyo uyumuyo napim yani hanına koy uyur dediler yanıma alıyorum yine uyumuyo :)

kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz?
Benim oğlan üstünü açıyor. Bugün buz gibi olmuştu. Arkadaşım lcw uyku tulumu kullanıo memnunum dedi. Yarım kollu çıtçıtlı bodynin üstüne giydiriymuş içi elyaf dolgulu gözüküo baktım. ama terletir mi halo woolnat fln da alamam hem pahalı hem kullanabilr mi bilemiyorum. lcw da ki de ayaksız benm oğlanda çorap çıkartma hastalığı var çorapla duramaz

Canım ben petekler yanmadan kullanıyordum. LCW almıştım bende ve gayet memnundum. Ama şuan ev 26-27 derece oluyor. O nedenle üstü açık yatıyorlar sabah bakıyorum sıcak oluyorlardı giydirmiyorum artık. Ama çok rahat oluyor. Büyük kızım hiç örtmüyor ona bile giydiriyorum arada.

Bende 10 güne uzatmayacağım o zaman , bakso kullanıyorum bende bitince tekrar probiyotik alacağım çünkü kaka tam olarak düzelmedi, birde paça çorbası vereceğim inşallah düzelir
canım bence bırakmadan önce labaratuvarlardan örnek kabı al ve gaita testine götür, eğer düzelmeden bırakırsan tekrar eder.

hangisini :) eşek eşekçik favorimiz uyurken diil de ilaç içirirken çok zorda kalırsam açıyorum açmıyo yoksa ağzını şuruplara damlalara bide 12345 eve geldi bir kardeş var bide
telefona indirdim 15 dakikalık 10 küçük ördek, 10 küçük araba,kedi kedicik ,seviyorsan alkışla...ay yazarken fenalık geçiriyorum

ben de aldım ama henüz kullanmadım, bence polar battaniye sermekten iyi,içi elyaf ama disi pamuk,içine de ince bir şey giydirecegim

telefona indirdim 15 dakikalık 10 küçük ördek, 10 küçük araba,kedi kedicik ,seviyorsan alkışla...ay yazarken fenalık geçiriyorum
YouTube da uyutan ninni yazınca çıkan bir müzik var ben onunla uyutuyorum :) Bir ara tatildeyken bızımkı de cocuk sarkılarıyla uyurdu ama en kısa surede uyuduğu tatlı kelebekti

Ben kızım doğmadan önce mothercare den uyku tulumu almıştım. Baya büyük almışım yeni kullanmaya başladım. İçi elyaf dolgulu ayakları patikli. İçinde sadece kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum. Emerek uyuduğu için emerken biraz terliyor ama öyle çok değil. Emmediği zamanlar ise terlemiyo ama sıcak da tutuyor. Üstünü ört ekten bıkmıştım iyi oldu böyle.
Ama aldığım tulum kısa gelmeye başlayacak yakında. Ben de lcw nın uyku tulumlarından alıcam. Mothercare iyice pahalandı:/ Patikli tulumlar da var çeşit çeşit lcw da. Bedenini 2 yaş alıcam, arkadaşım öyle yapmış baya memnun.

Başta geçmedi canım iki ay filan sürdü şöyle böyle derken şimdi ara ara tekrarlıyor

Benimki de çoraplarını çıkarıyor çoraplı eşofman tarzı şeylerden aldım lcw dan içlik gibi giydiriyorum üstüne bi kat daha giydiriyorum çıkaramıyor o zaman. Üstünü çok açtığı için 1 hafta önce uyku tulumu aldım ben de . Mothercare marka 125 tl di indirim vardı. Kaliteli bişey ama terliyor bazen. Oda ısısını mı ayarlayamıyorum bilmiyorum. İçine sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum

Biz kullanıyoruz yarım kollu çıtçıtlinin üstüne giydiyoruz terlemiyor gece ve sabah vücudu sıcak oluyor kontrol ettiğimizde, bizim tulumlar abisinin küçülenlerinden markası Carters..Çeşit çeşit her yaşa uygun var arada kontrol ediyoruz sakladığımız kıyafetleri zamanı gelenleri bebeğe kullanıyoruz. Küçükler daha kısmetli oluyormuş :)

Eki Görüntüle 2205783 böyle Bi tulum kullanan var mı aranızda, kullanışlı olur mu?
Bence olmaz cunku zaten uzerıni acan bır bebek bunu da battaniye sanıp acmaya calısabılır acamayınca da sınır olup uykusundan uyanır muhtemelen en azından benim kızım kesin oyle yapar

ben de aldım ama henüz kullanmadım, bence polar battaniye sermekten iyi,içi elyaf ama disi pamuk,içine de ince bir şey giydirecegim
bn elyaf yorgan ama pamuklu nevresim ya da pamuk battaniye örtüyorum polar battaniyemizde var ama çok naylon gelio

carters pahalı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…