Bence olmaz cunku zaten uzerıni acan bır bebek bunu da battaniye sanıp acmaya calısabılır acamayınca da sınır olup uykusundan uyanır muhtemelen en azından benim kızım kesin oyle yapar
Benimki de çoraplarını çıkarıyor çoraplı eşofman tarzı şeylerden aldım lcw dan içlik gibi giydiriyorum üstüne bi kat daha giydiriyorum çıkaramıyor o zaman. Üstünü çok açtığı için 1 hafta önce uyku tulumu aldım ben de . Mothercare marka 125 tl di indirim vardı. Kaliteli bişey ama terliyor bazen. Oda ısısını mı ayarlayamıyorum bilmiyorum. İçine sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum
Ben de gönlüme göre bir uyku tulumu bulamadım henüz malesef. Benim kızım uyumak üzere emerken veya kendi yatağında uyurken uyandğında ayağa kalkıyor bununla kalkamaz sanırım ve ağlar. Altı torba gibi olanlardan değil de ayaklı olanlar daha rahat olur diye düşünüyorum.
Ben de gönlüme göre bir uyku tulumu bulamadım henüz malesef. Benim kızım uyumak üzere emerken veya kendi yatağında uyurken uyandğında ayağa kalkıyor bununla kalkamaz sanırım ve ağlar. Altı torba gibi olanlardan değil de ayaklı olanlar daha rahat olur diye düşünüyorum.
Ben bunun kolsuz olanını kullanıyorum. Çok memnunum. Fermuarı da yanda. Kızım yüz üstü yattığı için fermuarın yanda olması iyi oldu. H&m’den Aldım. Yani uzun kollu pijama giydirdiğim için kollarının açık olması sorun olmuyor
Evet hatırlıyorum test yaptırıyordun hep temiz çıkıyordu, sonra kaka fotoğrafını gören dr koymuştu sizin teşhisi.. Bu gelip geçici olanlar amip olsa geçmezdi ama bence
Canım acilde söylemediler kaç gün kullanılacağını sende yesoka da 7 gün deyince bıraktım bende fazla kullanmak istemedim zaten 7 gün kullanılıyor diye biliyorum dün kaka sayısı 2-3 oldu kıvamda oldukça toplamıştı inşallah tekrar etmez tahlil yaptırmadık
Ayni kizlar degisen hicbisey yok fakat yilmadan hergun her ogun yeni bi tarif yemek yapiyoruz babasi yedirmeye calisiyor ben , bazen arkadaslar geliyor fakrklilik olsun diye ama kimseden yemedi ama cok sukur ki 8 - 9 gun boyunca su da verememistim ogluma en azindan bir yudum su gitmesi bile icimizi rahatlatiyoe Herhangi bi tani bu doktorda koyamadi gastro ve alerjinin sonuçları nida gorup karsilastirmamiz lazim diyolar beklemedeyiz
Merhaba arkadaşlar 1 yaş aşılarımızı olduk bugün sabah bu saate kadar iyiydi ama şuan 38 ateşimiz. Sizde de ateş yaptı mı? Hemşire ibufen tavsiye etmişti bir ölçek verdim başka birşey yapmam gerekir mi sizce?
Ayni kizlar degisen hicbisey yok fakat yilmadan hergun her ogun yeni bi tarif yemek yapiyoruz babasi yedirmeye calisiyor ben , bazen arkadaslar geliyor fakrklilik olsun diye ama kimseden yemedi ama cok sukur ki 8 - 9 gun boyunca su da verememistim ogluma en azindan bir yudum su gitmesi bile icimizi rahatlatiyoe Herhangi bi tani bu doktorda koyamadi gastro ve alerjinin sonuçları nida gorup karsilastirmamiz lazim diyolar beklemedeyiz
Merhaba arkadaşlar 1 yaş aşılarımızı olduk bugün sabah bu saate kadar iyiydi ama şuan 38 ateşimiz. Sizde de ateş yaptı mı? Hemşire ibufen tavsiye etmişti bir ölçek verdim başka birşey yapmam gerekir mi sizce?
Cnm kakası nasıl kıvamı fln? Gün içinde hareketleri nasıl bezi kuru mu? Emiyo mu? Yoğurt vermeye çalışsana,probiyotik maflor da vereblrsin .mesela bgn tüm gün sdce bikaç kaşık su mu? 1 lt suya 2 çorba kaşığı şeker 1 çay kaşığı tuz ekleyip kaşıkla ya da enjektörle vermye çalış tuz mineral dengesi için.