2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
nie uzun kollu giydiriosun kolsuz mu tuşumunuz

nie uzun kollu giydiriosun kolsuz mu tuşumunuz
Yoo kollu .üşür diye uzun giydiriyorum ama bu akşam kısa giydiricem emerken terliyo çünkü bide öyle deniyim benimki bu

Eklentiler

• 1B83D0E1-E990-4E63-948D-73DC7FAC1504.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Eki Görüntüle 2205783 böyle Bi tulum kullanan var mı aranızda, kullanışlı olur mu?
Ben de gönlüme göre bir uyku tulumu bulamadım henüz malesef. Benim kızım uyumak üzere emerken veya kendi yatağında uyurken uyandğında ayağa kalkıyor bununla kalkamaz sanırım ve ağlar. Altı torba gibi olanlardan değil de ayaklı olanlar daha rahat olur diye düşünüyorum.

Bizde bunun askilisi var ama oglum yatakta surekli donuyor popoyu havaya diktigi icin icinde hic rahat edemedi biz kullanamadik
Aynen haklısın benimki de rahat edemez.

Evet patikli tulumlar daha iyi olur canım teşekkür ederim ikinize de.

Eki Görüntüle 2205783 böyle Bi tulum kullanan var mı aranızda, kullanışlı olur mu?
Ben bunun kolsuz olanını kullanıyorum. Çok memnunum. Fermuarı da yanda. Kızım yüz üstü yattığı için fermuarın yanda olması iyi oldu. H&m’den Aldım. Yani uzun kollu pijama giydirdiğim için kollarının açık olması sorun olmuyor

Başta geçmedi canım iki ay filan sürdü şöyle böyle derken şimdi ara ara tekrarlıyor
Evet hatırlıyorum test yaptırıyordun hep temiz çıkıyordu, sonra kaka fotoğrafını gören dr koymuştu sizin teşhisi.. Bu gelip geçici olanlar amip olsa geçmezdi ama bence

canım bence bırakmadan önce labaratuvarlardan örnek kabı al ve gaita testine götür, eğer düzelmeden bırakırsan tekrar eder.
Canım acilde söylemediler kaç gün kullanılacağını sende yesoka da 7 gün deyince bıraktım bende fazla kullanmak istemedim zaten 7 gün kullanılıyor diye biliyorum dün kaka sayısı 2-3 oldu kıvamda oldukça toplamıştı inşallah tekrar etmez tahlil yaptırmadık

Bi tanı yok değil mi?

nasl oldu oğlun

Ayni kizlar degisen hicbisey yok fakat yilmadan hergun her ogun yeni bi tarif yemek yapiyoruz babasi yedirmeye calisiyor ben , bazen arkadaslar geliyor fakrklilik olsun diye ama kimseden yemedi ama cok sukur ki 8 - 9 gun boyunca su da verememistim ogluma en azindan bir yudum su gitmesi bile icimizi rahatlatiyoe Herhangi bi tani bu doktorda koyamadi gastro ve alerjinin sonuçları nida gorup karsilastirmamiz lazim diyolar beklemedeyiz

Merhaba arkadaşlar 1 yaş aşılarımızı olduk bugün sabah bu saate kadar iyiydi ama şuan 38 ateşimiz. Sizde de ateş yaptı mı? Hemşire ibufen tavsiye etmişti bir ölçek verdim başka birşey yapmam gerekir mi sizce?

Annen gelecekmis inşallah oğlunda iyiye vesile olur. Allah yardımcıniz olsun canım sabır versin

Cnm kakası nasıl kıvamı fln? Gün içinde hareketleri nasıl bezi kuru mu? Emiyo mu? Yoğurt vermeye çalışsana,probiyotik maflor da vereblrsin .mesela bgn tüm gün sdce bikaç kaşık su mu? 1 lt suya 2 çorba kaşığı şeker 1 çay kaşığı tuz ekleyip kaşıkla ya da enjektörle vermye çalış tuz mineral dengesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…