2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Kaka cikisi bugun olmadi dun sadece bezin rengini degistirmis su tarzi fakat cok cok az miktar .. 16 saatlik bezi dahi kupkuru canım herseyi deniyorum kefir yoğurt ne varsa ama kabul etmiyor bi kac yudm suyla duruyor sadece yarin onu da yapayim canim .. suya seker ekledik onu bile anladi o suyuda icmemisti ..

carters pahalı ya :)
Ben büyük oğlana aldığımda bu kadar aşırı pahalı değildi her yaş grubuna 2 tane almışım 8 tane var elimde baktım da şimdi uçmuş fiyatlar ama hiç yıpranmadılar aynı yeni gibi kaldılar terletmiyor üşütmuyor çok kullanışlı, ikinci çocuk düşünüyorsan parasını hak ediyor 2 çocuk birden giyiyor çünkü.

Gecmis olsun canim bizdede ates yapmisti fakat cok inatci degildi .38.5 olunca calpol vermiştim uzerinde ince pijamayla yatirmisyim yarimsaat bi saat sonrada normale donup bidaha da ates olmadi insallah sizinde hemen duser

Bence usteleme canım ıyıce gerı tepebılır. Sadece karsısında yiyin ıcın o merak ederse eline verin.Bence birgun de boyle deneyın

Cubuk kraker denedin mi canım.Çilek bulabilirsen cılek dene bir de benım kızım cılekten baska meyve yemıyor Belkı senin ki de yer

Evet hatırlıyorum test yaptırıyordun hep temiz çıkıyordu, sonra kaka fotoğrafını gören dr koymuştu sizin teşhisi.. Bu gelip geçici olanlar amip olsa geçmezdi ama bence
Okudukça aklım karıştı benim canım insna bir zaman sonra hepsine olabilir der buluyor kendini :))) ama.bana da amipten ziyade giardia olabilir gibi geliyor. Bahsettiğim gün yaptıktan sonra dün ve bugün mukus yok mesela. Ne kadar ilginç. Ayrıca bebeklik dönemi diş dönemi hepsi dahil bu şekilde mukuslu dışkılama hiç olmamıştı bizde. Tanı koyan bir babayiğit çıkarsa tanı ne olacak çok merak ediyorum :)

Canım acaba önüne hiç öğün koymasan yedirmeye çalışmasan sadece su versen? Hiç denedin mi?

İbufen yeterli ateş takibi ile calpol ile dönüşümlü verirsin canım geçmiş olsun.

Emziriyomusun peki? Bu alerji sonuçları ne zmn çıkıcak,ya da yaptrdınız mı? O kısmı kaçırmış olablrim.ya böyle sağlık sistemi olur mu ya? Bu çocuk hiçbişe tüketmiyo sdce serum verip göndermk nedir yazıklar olsun hiçmi bi Allahın kulu doktor bişe diyemiyo böyle durumlarda 2 hfta sonrya randevu nedir.cnm bak şuan bikaç yudum suyla durması ciddi bi durum nolur özele götrün ,sen anne olarak ne çekiyosundr Allah bilir inşallah şifasını bulur kuzun aklımdasınız hep

O kasik çatal merakı bizde de var. Illa çatalla kaşıkla yiyecek :)))

Bence usteleme canım ıyıce gerı tepebılır. Sadece karsısında yiyin ıcın o merak ederse eline verin.Bence birgun de boyle deneyın
Basta ilk bikac gün o yemeyin ce bizde ac kalmistik fakat şimdi yemekleri hep elle yenecek biseyler yapiyorum karsisibda yiyoruz tadina bakmak istemiyor kuru uzumu onune sadece 2 tane seklinde koyarak deniyoruz ama yok
Canım acaba önüne hiç öğün koymasan yedirmeye çalışmasan sadece su versen? Hiç denedin mi?
Denedik canim baygin dustu apar topar kaldırdık hastaneye gözü kayar gibi oldu

Cikolata seker cubuk hersey verdik canim atiyor yerlere parçalayip

hangisini :) eşek eşekçik favorimiz uyurken diil de ilaç içirirken çok zorda kalırsam açıyorum açmıyo yoksa ağzını şuruplara damlalara bide 12345 eve geldi bir kardeş var bide

Bizim favorimiz sevimli dostlar otobüsün tekerleği yuvarlak ve küçük kedi miyav dedi :)))

Halo bende var ama bu aralar çok sık kalkınca acaba sıkıntı basıyor dedim giydirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…