Cnm kakası nasıl kıvamı fln? Gün içinde hareketleri nasıl bezi kuru mu? Emiyo mu? Yoğurt vermeye çalışsana,probiyotik maflor da vereblrsin .mesela bgn tüm gün sdce bikaç kaşık su mu? 1 lt suya 2 çorba kaşığı şeker 1 çay kaşığı tuz ekleyip kaşıkla ya da enjektörle vermye çalış tuz mineral dengesi için.
Kaka cikisi bugun olmadi dun sadece bezin rengini degistirmis su tarzi fakat cok cok az miktar .. 16 saatlik bezi dahi kupkuru canım herseyi deniyorum kefir yoğurt ne varsa ama kabul etmiyor bi kac yudm suyla duruyor sadece yarin onu da yapayim canim .. suya seker ekledik onu bile anladi o suyuda icmemisti ..
Ben büyük oğlana aldığımda bu kadar aşırı pahalı değildi her yaş grubuna 2 tane almışım 8 tane var elimde baktım da şimdi uçmuş fiyatlar ama hiç yıpranmadılar aynı yeni gibi kaldılar terletmiyor üşütmuyor çok kullanışlı, ikinci çocuk düşünüyorsan parasını hak ediyor 2 çocuk birden giyiyor çünkü.
Merhaba arkadaşlar 1 yaş aşılarımızı olduk bugün sabah bu saate kadar iyiydi ama şuan 38 ateşimiz. Sizde de ateş yaptı mı? Hemşire ibufen tavsiye etmişti bir ölçek verdim başka birşey yapmam gerekir mi sizce?
Gecmis olsun canim bizdede ates yapmisti fakat cok inatci degildi .38.5 olunca calpol vermiştim uzerinde ince pijamayla yatirmisyim yarimsaat bi saat sonrada normale donup bidaha da ates olmadi insallah sizinde hemen duser
Kaka cikisi bugun olmadi dun sadece bezin rengini degistirmis su tarzi fakat cok cok az miktar .. 16 saatlik bezi dahi kupkuru canım herseyi deniyorum kefir yoğurt ne varsa ama kabul etmiyor bi kac yudm suyla duruyor sadece yarin onu da yapayim canim .. suya seker ekledik onu bile anladi o suyuda icmemisti ..
Ayni kizlar degisen hicbisey yok fakat yilmadan hergun her ogun yeni bi tarif yemek yapiyoruz babasi yedirmeye calisiyor ben , bazen arkadaslar geliyor fakrklilik olsun diye ama kimseden yemedi ama cok sukur ki 8 - 9 gun boyunca su da verememistim ogluma en azindan bir yudum su gitmesi bile icimizi rahatlatiyoe Herhangi bi tani bu doktorda koyamadi gastro ve alerjinin sonuçları nida gorup karsilastirmamiz lazim diyolar beklemedeyiz
Evet hatırlıyorum test yaptırıyordun hep temiz çıkıyordu, sonra kaka fotoğrafını gören dr koymuştu sizin teşhisi.. Bu gelip geçici olanlar amip olsa geçmezdi ama bence
Okudukça aklım karıştı benim canım insna bir zaman sonra hepsine olabilir der buluyor kendini :))) ama.bana da amipten ziyade giardia olabilir gibi geliyor. Bahsettiğim gün yaptıktan sonra dün ve bugün mukus yok mesela. Ne kadar ilginç. Ayrıca bebeklik dönemi diş dönemi hepsi dahil bu şekilde mukuslu dışkılama hiç olmamıştı bizde. Tanı koyan bir babayiğit çıkarsa tanı ne olacak çok merak ediyorum :)
Ayni kizlar degisen hicbisey yok fakat yilmadan hergun her ogun yeni bi tarif yemek yapiyoruz babasi yedirmeye calisiyor ben , bazen arkadaslar geliyor fakrklilik olsun diye ama kimseden yemedi ama cok sukur ki 8 - 9 gun boyunca su da verememistim ogluma en azindan bir yudum su gitmesi bile icimizi rahatlatiyoe Herhangi bi tani bu doktorda koyamadi gastro ve alerjinin sonuçları nida gorup karsilastirmamiz lazim diyolar beklemedeyiz
Merhaba arkadaşlar 1 yaş aşılarımızı olduk bugün sabah bu saate kadar iyiydi ama şuan 38 ateşimiz. Sizde de ateş yaptı mı? Hemşire ibufen tavsiye etmişti bir ölçek verdim başka birşey yapmam gerekir mi sizce?
Emziriyomusun peki? Bu alerji sonuçları ne zmn çıkıcak,ya da yaptrdınız mı? O kısmı kaçırmış olablrim.ya böyle sağlık sistemi olur mu ya? Bu çocuk hiçbişe tüketmiyo sdce serum verip göndermk nedir yazıklar olsun hiçmi bi Allahın kulu doktor bişe diyemiyo böyle durumlarda 2 hfta sonrya randevu nedir.cnm bak şuan bikaç yudum suyla durması ciddi bi durum nolur özele götrün ,sen anne olarak ne çekiyosundr Allah bilir inşallah şifasını bulur kuzun aklımdasınız hep
Aynen benimki kendi kaşıkla yiyor hatta. Koyu yapıyorum çorba tarzı şeyleri bulaşanı yiyor:)) o ağzına atarken bir tane de ben sokuyorum:)) Benmki ekmekseverdi hatılarsanız yine ekmek diye seviniyor ekmek istiyor ama artık çorbasına ekmek doğruyor:)))
Basta ilk bikac gün o yemeyin ce bizde ac kalmistik fakat şimdi yemekleri hep elle yenecek biseyler yapiyorum karsisibda yiyoruz tadina bakmak istemiyor kuru uzumu onune sadece 2 tane seklinde koyarak deniyoruz ama yok
hangisini :) eşek eşekçik favorimiz uyurken diil de ilaç içirirken çok zorda kalırsam açıyorum açmıyo yoksa ağzını şuruplara damlalara bide 12345 eve geldi bir kardeş var bide
kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz?
Benim oğlan üstünü açıyor. Bugün buz gibi olmuştu. Arkadaşım lcw uyku tulumu kullanıo memnunum dedi. Yarım kollu çıtçıtlı bodynin üstüne giydiriymuş içi elyaf dolgulu gözüküo baktım. ama terletir mi halo woolnat fln da alamam hem pahalı hem kullanabilr mi bilemiyorum. lcw da ki de ayaksız benm oğlanda çorap çıkartma hastalığı var çorapla duramaz