Emziriyomusun peki? Bu alerji sonuçları ne zmn çıkıcak,ya da yaptrdınız mı? O kısmı kaçırmış olablrim.ya böyle sağlık sistemi olur mu ya? Bu çocuk hiçbişe tüketmiyo sdce serum verip göndermk nedir yazıklar olsun hiçmi bi Allahın kulu doktor bişe diyemiyo böyle durumlarda 2 hfta sonrya randevu nedir.cnm bak şuan bikaç yudum suyla durması ciddi bi durum nolur özele götrün ,sen anne olarak ne çekiyosundr Allah bilir inşallah şifasını bulur kuzun aklımdasınız hep
2-3 kaka normal bence.insallah tekrarlamaz, yoğurt yedirmeye devam et,antibiyotik bağırsakları bozuyor çünküCanım acilde söylemediler kaç gün kullanılacağını sende yesoka da 7 gün deyince bıraktım bende fazla kullanmak istemedim zaten 7 gün kullanılıyor diye biliyorum dün kaka sayısı 2-3 oldu kıvamda oldukça toplamıştı inşallah tekrar etmez tahlil yaptırmadık
Canım peki emiyor mu?Basta ilk bikac gün o yemeyin ce bizde ac kalmistik fakat şimdi yemekleri hep elle yenecek biseyler yapiyorum karsisibda yiyoruz tadina bakmak istemiyor kuru uzumu onune sadece 2 tane seklinde koyarak deniyoruz ama yok
Denedik canim baygin dustu apar topar kaldırdık hastaneye gözü kayar gibi oldu
Cikolata seker cubuk hersey verdik canim atiyor yerlere parçalayip
Ah canım ya Allah yardımcın olsun sen böyle anlattıkça ağlayasım geliyor kim bilir eşin ve sen ne haldesindir, çok çok zor.. Emse tamam ama emmemesi çok kötü ya bence inat filan değil başka bir durum var. İnadından olsa emer yemez. İnşaallah tez zamanda derdinize derman olacak biri çıkar karşınıza.10 gundur emziremiyorum canim isiriyor daha once emiyordu.. hergun eşimle birbirimizi yiyoruz iyice sinirlerimizde gerildi...yaklasik 8-9 farklı doktor gormustur ne hicbiri doktor arkadasinin lafinin ustune laf soyluyor nede baska bisey .. tahliller yapiliyor bakiyolar tahlil sonuclarina gore bisey cikmiyor ama aksayan biseyler bariz var baska bolume sevk orasida gorsun diyolar bukadar .. tek randevu olmuyormus gastro ve alerjiye uzmanlarin sevkiyle gidiliyormus 26 kasima randevu bulunmus .. fakultedede hocalardan biri sadece 19 kasımda musaitmis gastro icin alerjide yine randevu yok . . Esentepe ve hayat hastanesine gittik oralardada ic acici biseyle karşılaşmadıkbi doktor dis dese ona bile tamsm diyip icimizi rahatlatcaz
bence de artık günler geçmiş Allah korusun bu kadar süre ac kalması tıbbi bir sebep bulunamasa da normal değil. en azından hastaneye yatırsınlar gözetimde olsun.sanki basit bir şey gibi günler sonrasına randevu verilir mi? lütfen beklemeyin siz de bölümler birbirine gonderecegine bir araya gelsin doktorlar cons yapsın, bu bebek sonucta...Emziriyomusun peki? Bu alerji sonuçları ne zmn çıkıcak,ya da yaptrdınız mı? O kısmı kaçırmış olablrim.ya böyle sağlık sistemi olur mu ya? Bu çocuk hiçbişe tüketmiyo sdce serum verip göndermk nedir yazıklar olsun hiçmi bi Allahın kulu doktor bişe diyemiyo böyle durumlarda 2 hfta sonrya randevu nedir.cnm bak şuan bikaç yudum suyla durması ciddi bi durum nolur özele götrün ,sen anne olarak ne çekiyosundr Allah bilir inşallah şifasını bulur kuzun aklımdasınız hep
Ah ki ne ah içim parçalanıyo o kuzuya ne sıkıntsı var da böyle yemiyo napıcagımı şaşırdım burdan.baskenti arasam senin içinAh canım ya Allah yardımcın olsun sen böyle anlattıkça ağlayasım geliyor kim bilir eşin ve sen ne haldesindir, çok çok zor.. Emse tamam ama emmemesi çok kötü ya bence inat filan değil başka bir durum var. İnadından olsa emer yemez. İnşaallah tez zamanda derdinize derman olacak biri çıkar karşınıza.
En son hangi hastaneye goturdunuz canim dortcelige goturun goturmediyseniz.Medicabil yildirimda sinan gultekin var beslenme alaninda baya uzmanmis ama kendisi 4.ayda ek gidaya baslanmasini onermisti bize ben o yuzden devam etmedim.Yerel kanallara falan cocuk beslenmesi hakkinda programlara katılıyor bir kac videosunu izleyip goturmustum ben.Belki bir faydasi olur.10 gundur emziremiyorum canim isiriyor daha once emiyordu.. hergun eşimle birbirimizi yiyoruz iyice sinirlerimizde gerildi...yaklasik 8-9 farklı doktor gormustur ne hicbiri doktor arkadasinin lafinin ustune laf soyluyor nede baska bisey .. tahliller yapiliyor bakiyolar tahlil sonuclarina gore bisey cikmiyor ama aksayan biseyler bariz var baska bolume sevk orasida gorsun diyolar bukadar .. tek randevu olmuyormus gastro ve alerjiye uzmanlarin sevkiyle gidiliyormus 26 kasima randevu bulunmus .. fakultedede hocalardan biri sadece 19 kasımda musaitmis gastro icin alerjide yine randevu yok . . Esentepe ve hayat hastanesine gittik oralardada ic acici biseyle karşılaşmadıkbi doktor dis dese ona bile tamsm diyip icimizi rahatlatcaz
Aynen bende kızlar uyuyalı iki saat oldu inan araştıra araştıra hal oldum, Allahım bu bebeği seruma mahkum eden doktorlar gece nasıl rahat uyuyorlar yaa..Ah ki ne ah içim parçalanıyo o kuzuya ne sıkıntsı var da böyle yemiyo napıcagımı şaşırdım burdan.baskenti arasam senin içinTugce16 ? Walla uyuyamıyorum
Bence doktorlar inanmiyorlar annenin abarttigini düşünüyorlar.Kan ve diger tetkikler normal cikinca takalim bir serum anne de ikna olsun diye dusunuyorlar.Aklim almiyor ama bence boyle düşünüyorlar.Aynen bende kızlar uyuyalı iki saat oldu inan araştıra araştıra hal oldum, Allahım bu bebeği seruma mahkum eden doktorlar gece nasıl rahat uyuyorlar yaa..
telefona indirdim 15 dakikalık 10 küçük ördek, 10 küçük araba,kedi kedicik ,seviyorsan alkışla...ay yazarken fenalık geçiriyorum
Alerji testi icin üniversiteyi bekleme bence.Kakadan yapilan test var ankaraya gidiyormus kizima 4 aylikken dorukta pinar hanim yaptirmisti.Atakent acibademden gelmis bir de onu mu denesen bilmiyorum ki.Valla kizim pisik oldugu zamanlar aklima geldi bursa da goturmedigim doktor yoktu.Sonunda bir eczacinin verdigi krem gecirmisti10 gundur emziremiyorum canim isiriyor daha once emiyordu.. hergun eşimle birbirimizi yiyoruz iyice sinirlerimizde gerildi...yaklasik 8-9 farklı doktor gormustur ne hicbiri doktor arkadasinin lafinin ustune laf soyluyor nede baska bisey .. tahliller yapiliyor bakiyolar tahlil sonuclarina gore bisey cikmiyor ama aksayan biseyler bariz var baska bolume sevk orasida gorsun diyolar bukadar .. tek randevu olmuyormus gastro ve alerjiye uzmanlarin sevkiyle gidiliyormus 26 kasima randevu bulunmus .. fakultedede hocalardan biri sadece 19 kasımda musaitmis gastro icin alerjide yine randevu yok . . Esentepe ve hayat hastanesine gittik oralardada ic acici biseyle karşılaşmadıkbi doktor dis dese ona bile tamsm diyip icimizi rahatlatcaz
Eki Görüntüle 2205783 böyle Bi tulum kullanan var mı aranızda, kullanışlı olur mu?
Aynen haklısın benimki de rahat edemez.
Evet patikli tulumlar daha iyi olur canım teşekkür ederim ikinize de.
Ah canım ya Allah yardımcın olsun sen böyle anlattıkça ağlayasım geliyor kim bilir eşin ve sen ne haldesindir, çok çok zor.. Emse tamam ama emmemesi çok kötü ya bence inat filan değil başka bir durum var. İnadından olsa emer yemez. İnşaallah tez zamanda derdinize derman olacak biri çıkar karşınıza.
Sağol canım öyle yapayımİbufen yeterli ateş takibi ile calpol ile dönüşümlü verirsin canım geçmiş olsun.
Teşekkürler canımjenny48 Geçmiş olsun canım
Sağol canım inşallah. Kuzular hiç hasta olmasalar da annelerini üzmeseler ne güzel olur. Allah şifa versin bütün yavrularaGecmis olsun canim bizdede ates yapmisti fakat cok inatci degildi .38.5 olunca calpol vermiştim uzerinde ince pijamayla yatirmisyim yarimsaat bi saat sonrada normale donup bidaha da ates olmadi insallah sizinde hemen duser
youtube videosunun bağlantısını kopyalayıp savefrom.net adresine yapıştırıp indirgiyorsunNerden indirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?