Bir ara düştü ama tekrar çıktı canım. gece 11.30 da uyandı hala uyanık. Ateşi yine 38 calpol verdim bu sefer de. Aşı bir de azı dişlerinin sıkıntısı üst üste geldi. Yorgunluktan ölüyorum 2 saattir memedeydi pes ettim artık oyuncaklarıyla oynuyor :-/jenny48 canım gecmis olsun.simdi nasil dustu mu atesi ?
Tugce16 canım aklim hep sizde dualarim sizinle.tez zamanda yer icer insallah kuzucuk cok zor.daha once yazdim gordun mu bilmiyorum.hafif acili tursudan bahsetmistim.denedin mi.aci istah acar ben arada veriyorum eline arkasindan mutlaka yiyor bisiler.boyle cok zor.
Kac gundur bisi yemeyip icmeyen kucucuk yavruya bi care bulamayan bulmayan bu saglik sektorune de lanet olsun...
youtube videosunun bağlantısını kopyalayıp savefrom.net adresine yapıştırıp indirgiyorsun
Canım peki emiyor mu?
En son hangi hastaneye goturdunuz canim dortcelige goturun goturmediyseniz.Medicabil yildirimda sinan gultekin var beslenme alaninda baya uzmanmis ama kendisi 4.ayda ek gidaya baslanmasini onermisti bize ben o yuzden devam etmedim.Yerel kanallara falan cocuk beslenmesi hakkinda programlara katılıyor bir kac videosunu izleyip goturmustum ben.Belki bir faydasi olur.
Canım acile gttnz mi? Lütfen götrün istanbul deneyin çk uzak diil.eşin mi sıcak bakmıyo doktra gtmeye.biliyorm gttnz ama bu şekilde olmaz bu çocuk çok kilo kaybediyo çok ciddi bişeEmmiyor canim 10 gundur .. keske emse bir damla bile sut gelse o ona yeter bu sekilde olmasindan dun gece yine fenalasti oglum
Bence doktorlar inanmiyorlar annenin abarttigini düşünüyorlar.Kan ve diger tetkikler normal cikinca takalim bir serum anne de ikna olsun diye dusunuyorlar.Aklim almiyor ama bence boyle düşünüyorlar.
Aynen bende kızlar uyuyalı iki saat oldu inan araştıra araştıra hal oldum, Allahım bu bebeği seruma mahkum eden doktorlar gece nasıl rahat uyuyorlar yaa..
Tugce16 ben de çok üzüldüm. Yemek yemeyince oturup ağladığım zamanlar geldi aklıma.
Dediğimi denedin mi? Yere büyükçe sofra bezlerini ser ve sağa sola yiyecekler at. Oyuncakları ortadan kaldır. Tabak kaşık tencere gibi şeyler koy sadece. Yerdeki yiyecekleri yiyecek mi diye dene. Yedirmeye çalışma bırak kendi tatsın. Yere ekmek atıyordum ben sevdiği için, sen ekmek galeta elma kinder süt dilimi gibi şeyler koy yemesi kolay ve tatlı olsun.
Canım acile gttnz mi? Lütfen götrün istanbul deneyin çk uzak diil.eşin mi sıcak bakmıyo doktra gtmeye.biliyorm gttnz ama bu şekilde olmaz bu çocuk çok kilo kaybediyo çok ciddi bişe
Canım çocuğu acil Istanbula yada başka bir şehire götürün Istanbulda burda çok iyi özel hastanelerde mevcut para pul düşünecek zaman değil bu şekilde devlet hastanesinde gün bekleyecek kadar vakit kaybetmeyin hastaneye yatışi yapılması gerekiyor bebeğin Istanbul Avrupa yakasindayim ben kalacak yer sorun olursa misafirim olun evim musait ama artık çok iyi bir hastaneye ciddi tedaviye başlamak lazım.Emmiyor canim 10 gundur .. keske emse bir damla bile sut gelse o ona yeter bu sekilde olmasindan dun gece yine fenalasti oglum
Alerji testi icin üniversiteyi bekleme bence.Kakadan yapilan test var ankaraya gidiyormus kizima 4 aylikken dorukta pinar hanim yaptirmisti.Atakent acibademden gelmis bir de onu mu denesen bilmiyorum ki.Valla kizim pisik oldugu zamanlar aklima geldi bursa da goturmedigim doktor yoktu.Sonunda bir eczacinin verdigi krem gecirmisti
Amin Allah razi olsun kizlar hepinizden suanda dualarinizla desteklerinizle ayakta kalabiliyorum eşimle tartisma icindeyiz bu durumun icinden Rabbim sag salim cikarsin biziSağol canım inşallah. Kuzular hiç hasta olmasalar da annelerini üzmeseler ne güzel olur. Allah şifa versin bütün yavrulara
Canım çocuğu acil Istanbula yada başka bir şehire götürün Istanbulda burda çok iyi özel hastanelerde mevcut para pul düşünecek zaman değil bu şekilde devlet hastanesinde gün bekleyecek kadar vakit kaybetmeyin hastaneye yatışi yapılması gerekiyor bebeğin Istanbul Avrupa yakasindayim ben kalacak yer sorun olursa misafirim olun evim musait ama artık çok iyi bir hastaneye ciddi tedaviye başlamak lazım.
Ona buna sorulup tedavi edilecek bir durum değil bu çocuk pişik olmadı 10 gündür beslenmiyor vücudunda bütün dengeler şaştı eşinin böyle davranması çok tuhaf araba yoksa bulsun kiralasın yada başka bişey hayat memat meselesi bu dr raporu alsın gerekirse bu durumda heryer izin verir gerçekten hayret ettimAcildeydik canim eşim calisiyordu işten gelip aldı şimdi eve geldi. . Arabamız yok istanbula pek sicsk bakmıyo izin alamayacak bi kurumda o yuzden bilhassa annem geliyor ortda kalmis durumdayiz surekli birilerine soyluyoruz belki akillarina bisey gelir yomlendirirler diye
eşimle ortamıza alıoruz oğlanı ama ikümizinde her yer tutuluo sıpa heryrri kaplıo ağız bnm meme de ayaklar babayı tekmelio enine yatıoSoru: 2 kişilik yatağın 3/4 'ünü bir bebek nasıl kaplar
altı torba olanlarla rahat edemezler bence bnmki uyanıo oturuo ayağa kalkıo emeklio bişiler yapıo gece bunalırHalo bende var ama bu aralar çok sık kalkınca acaba sıkıntı basıyor dedim giydirmiyorum.
altı torba olanlarla rahat edemezler bence bnmki uyanıo oturuo ayağa kalkıo emeklio bişiler yapıo gece bunalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?