Canım inanamıyorum ya nasıl fenalaştı 10 gundur bir şey yemeyip içmeyip nasıl dayanıyor calısıyorsan belki bakıcısı veya evde baska biri var mı yani ne biliyim belki bir iki yudum yediriyorlardır lafın gelişi hiç yemedi diyorlardır bir gıdım bile mi yemıyorEmmiyor canim 10 gundur .. keske emse bir damla bile sut gelse o ona yeter bu sekilde olmasindan dun gece yine fenalasti oglum
Doruka goturun pınar hanıma alerji testlerini yapar elinize verir beklemeyin daha fazla.Doğru para pul hersey geçici benim suan ücretsiz izinde evde olmamin tek amaci oglum ona daha iyi bi gelecek sunabilmek daha iyi olmasi için cabalarimiz .. tesekkur ederim canim burda da ozelleri deniyoruz sadece devlette takilip kalmiyoruz devletteki hocalara belki denk geliriz belki daha once boyle bi vaka olmusmudur umidindeyiZ burda iki ozel hastane bizi üniversiteyle devlete sevk etti kendilerinin anlamadigi alan olunca hemen sevk
Bence eşi de doktorlar gibi annenin abarttıgını dusunuyor yoksa babası sırtında tasıyıp gene goturmesi lazımOna buna sorulup tedavi edilecek bir durum değil bu çocuk pişik olmadı 10 gündür beslenmiyor vücudunda bütün dengeler şaştı eşinin böyle davranması çok tuhaf araba yoksa bulsun kiralasın yada başka bişey hayat memat meselesi bu dr raporu alsın gerekirse bu durumda heryer izin verir gerçekten hayret ettim
Çalışmıyor kendisi bakıyor çocuğa canım bir yudum su içince bile seviniyorlar o kadar vahim..Canım inanamıyorum ya nasıl fenalaştı 10 gundur bir şey yemeyip içmeyip nasıl dayanıyor calısıyorsan belki bakıcısı veya evde baska biri var mı yani ne biliyim belki bir iki yudum yediriyorlardır lafın gelişi hiç yemedi diyorlardır bir gıdım bile mi yemıyor
10 gün demek ya sahsen ben dayanamam hıc kımse dayanamazÇalışmıyor kendisi bakıyor çocuğa canım bir yudum su içince bile seviniyorlar o kadar vahim..
kadir tuğcunun yorumunu bende merak ettim fizyolojik bi durum mudur dediSenin ne çektiğini bi babanın anlaması çok zor ,araba da yoksa bu soğuklarda kıyamam ya resti çek herkese bu senin çocugun bak kadir tugcu da ciddi konştu sana söylemedim canın daha da sıkılmasın dye izin alsın para denkleştrp götürün gerckten yatması gereken bi durum bu,bgn bi doktora ulaşmya çalışıcam acil şifalar Allahtan dua ediyorumm içim cız ediyo kuzuyu düşününce
10 gün biz koca halimizle dayanamayız bebek napsın yavrum yaa etrafımdakilere de anlatıyorum ama kimse akıl sır erdiremiyo herkes ii bi doktor görsün demekten öteye gidemio10 gün demek ya sahsen ben dayanamam hıc kımse dayanamaz
Aslında bursadaki özel hastaneler ne koparsam kardır dıye dusunur genelde coktan yatırmaları lazımdı. Cok saskınım.Doktorlar da mesleklerini tehlikeye atmazlar diye dusunuyorum sonucta bir doktor bir hastane degıl gittikleri onlarca doktor hastane.. En azından bunu dusunup içimi ferahlatıyorum. Bir yandan da nasıl dayanır aklım almıyor mumkun degıl 10 gun ac susuz. Doktorlar da inanmıyor bence kan tahlilleri de normal cıkınca. İnanılır gıbı degıl cunku. Allah kolaylık versin cok cıddı sonuclar dogmadan bir çaresi bulunur umarım10 gün biz koca halimizle dayanamayız bebek napsın yavrum yaa etrafımdakilere de anlatıyorum ama kimse akıl sır erdiremiyo herkes ii bi doktor görsün demekten öteye gidemio
canım ne olur sonuçlarda birşey bulamasalar da hastaneye yatırılmasını, mümkünse ki mümkün olmalı ambulansla sevk etmelerini isteyin,ısrar edin...sonra Allah korusun geç kalınmış olmasınKizlar hepinize tesekkur ederim fakat ailelerin durumlari yok ikisinide emeklileri dahi yok ( ihmaller ) benim babam kismi felçli kynbabam ise ev kirasini bile yanindaki oglu calisip bakiyor durumlari olsa ellerinden gelenin ustesini yapacaklarindan hic suphem yok ,esimde zor durumda cikmazda is yerinden suan dis sehre gitmesi imkansiz bi yerde calisiyor saolsun ki arkadaslari bunhastanelere giderken hep yardimci oldular .. para konusunda burdaki ozellerde universitedeki hocalarda ucretli oralarada goturuyoruz elimizdeki imkanlarla elbet fakat sehir disi imkanlarimizi bizi cikmaza sokar gidemeyiz bile .. burda üniversitenin acilindeyiz suanlik bisey yok hocayi bekliyoruz diyip duruyorlar insallah biseyler bulunur esimde bende sasirip kalmis durumdayiz doktorlar da şaşkınlar bu duruma
Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden...Kizlar hepinize tesekkur ederim fakat ailelerin durumlari yok ikisinide emeklileri dahi yok ( ihmaller ) benim babam kismi felçli kynbabam ise ev kirasini bile yanindaki oglu calisip bakiyor durumlari olsa ellerinden gelenin ustesini yapacaklarindan hic suphem yok ,esimde zor durumda cikmazda is yerinden suan dis sehre gitmesi imkansiz bi yerde calisiyor saolsun ki arkadaslari bunhastanelere giderken hep yardimci oldular .. para konusunda burdaki ozellerde universitedeki hocalarda ucretli oralarada goturuyoruz elimizdeki imkanlarla elbet fakat sehir disi imkanlarimizi bizi cikmaza sokar gidemeyiz bile .. burda üniversitenin acilindeyiz suanlik bisey yok hocayi bekliyoruz diyip duruyorlar insallah biseyler bulunur esimde bende sasirip kalmis durumdayiz doktorlar da şaşkınlar bu duruma
Canım ben de etrafımdaki herkese sordum. Hiç böyle bir durumla karşılaşan yok. Kızım da hastalanınca hiçbir şey yemedi ama emiyordu. On gün çok ciddi bir süre. Bence sizi taburcu ederlerse de o hastaneden çıkmayın. Çocuğu yatırsınlar, araştırsınlar. Yattığı sürede serum verilir bari böbrekleri zarar görmez.Kizlar hepinize tesekkur ederim fakat ailelerin durumlari yok ikisinide emeklileri dahi yok ( ihmaller ) benim babam kismi felçli kynbabam ise ev kirasini bile yanindaki oglu calisip bakiyor durumlari olsa ellerinden gelenin ustesini yapacaklarindan hic suphem yok ,esimde zor durumda cikmazda is yerinden suan dis sehre gitmesi imkansiz bi yerde calisiyor saolsun ki arkadaslari bunhastanelere giderken hep yardimci oldular .. para konusunda burdaki ozellerde universitedeki hocalarda ucretli oralarada goturuyoruz elimizdeki imkanlarla elbet fakat sehir disi imkanlarimizi bizi cikmaza sokar gidemeyiz bile .. burda üniversitenin acilindeyiz suanlik bisey yok hocayi bekliyoruz diyip duruyorlar insallah biseyler bulunur esimde bende sasirip kalmis durumdayiz doktorlar da şaşkınlar bu duruma
Canım bence acil kredi borç filan bulun istanbul veya ankaraya götürün orada daha fazla vakit kaybetmeyin. Sonra sen hemen işe başlarsın ve borçları ödersiniz ücretsiz iznini kullanmak zorunda değilsin. Kreşe gider oğlun da canım artık hayati bir boyutta gibi görünüyor durum çok ciddi ve sizin kendi aranızdaki tartışmaların bebeğe bir faydası yok. Yanlış anlama canım ama ben olsam gerekirse hayatımdaki herkese rağmen bildiğimi okur götürürdüm. Eşin destek vermiyorsa sen yap ne yapacak yani boşayacak mı seni çocuğu doktora götürdün diye? Kimseyle uğraşma canım acil harekete geçin bence sonra çok pişman olabilirsiniz.Kizlar hepinize tesekkur ederim fakat ailelerin durumlari yok ikisinide emeklileri dahi yok ( ihmaller ) benim babam kismi felçli kynbabam ise ev kirasini bile yanindaki oglu calisip bakiyor durumlari olsa ellerinden gelenin ustesini yapacaklarindan hic suphem yok ,esimde zor durumda cikmazda is yerinden suan dis sehre gitmesi imkansiz bi yerde calisiyor saolsun ki arkadaslari bunhastanelere giderken hep yardimci oldular .. para konusunda burdaki ozellerde universitedeki hocalarda ucretli oralarada goturuyoruz elimizdeki imkanlarla elbet fakat sehir disi imkanlarimizi bizi cikmaza sokar gidemeyiz bile .. burda üniversitenin acilindeyiz suanlik bisey yok hocayi bekliyoruz diyip duruyorlar insallah biseyler bulunur esimde bende sasirip kalmis durumdayiz doktorlar da şaşkınlar bu duruma
Doğru söylüyorsun muhtemelen öyle canımBence doktorlar inanmiyorlar annenin abarttigini düşünüyorlar.Kan ve diger tetkikler normal cikinca takalim bir serum anne de ikna olsun diye dusunuyorlar.Aklim almiyor ama bence boyle düşünüyorlar.
Ben de yazacaktım. Ben de ücretsiz izindeyim anlıyorum seni. Ama bir miktar gönderebilirim. Az da olsa en azından iyi bir hastaneye gitmenizi sağlar gönderilen paralar.Masraf artarsa işe başlayıp kredi çekme en mantıklısı.MerhabaTugce16 . Eğer müsade ederseniz ben ve belki sitedeki diğer arkadaşlar size maddi olarak destek olmak isteriz. Durumun ciddiyeti daha sonra çok büyük pişmanlıklar yaratabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?