2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tugce16 canım çocuğunuzun hayatı söz konusu. Esin bir şekilde izin alsın. Aileniz akrabalarıniz durumunuzu biliyordur, hiç mi yardımcı olmuyorlar? Birisi arabasını ödünç verse, gerekirse borç para falan ..

Tugce16 canım herkes söylemiş zaten ama belki çaresizlikten belki olanlardan şoka girdiniz.artik sonuç bekleyecek,doktora danışacak durumu geçti.cocugun Allah korusun geri dönüşü olmayan sonucları olur bu kadar uzun sürede. eğer tanıdık imkan yoksa da sağlık müdürlüğüne falan ulaşın, ist.a ambulansla sevk etsinler. sen de esin de perişandır ama ne olur beklemeyin artık

Emmiyor canim 10 gundur .. keske emse bir damla bile sut gelse o ona yeter bu sekilde olmasindan dun gece yine fenalasti oglum
Canım inanamıyorum ya nasıl fenalaştı 10 gundur bir şey yemeyip içmeyip nasıl dayanıyor calısıyorsan belki bakıcısı veya evde baska biri var mı yani ne biliyim belki bir iki yudum yediriyorlardır lafın gelişi hiç yemedi diyorlardır bir gıdım bile mi yemıyor

Doruka goturun pınar hanıma alerji testlerini yapar elinize verir beklemeyin daha fazla.

Bence eşi de doktorlar gibi annenin abarttıgını dusunuyor yoksa babası sırtında tasıyıp gene goturmesi lazım

Çalışmıyor kendisi bakıyor çocuğa canım bir yudum su içince bile seviniyorlar o kadar vahim..

Tugce16 canım peki hareketleri nasıl?
Bu kadar zamandır yemek yemiyorsa uyku hali fazladır. O halinden faydalanıp Şırıngayla ya da biberonla az şekerli az tuzlu su mu versen?
Biliyorum herkes birşey söyledi ama gerçekten aklımız sizde.

kadir tuğcunun yorumunu bende merak ettim fizyolojik bi durum mudur dedi

10 gün biz koca halimizle dayanamayız bebek napsın yavrum yaa etrafımdakilere de anlatıyorum ama kimse akıl sır erdiremiyo herkes ii bi doktor görsün demekten öteye gidemio
Aslında bursadaki özel hastaneler ne koparsam kardır dıye dusunur genelde coktan yatırmaları lazımdı. Cok saskınım.Doktorlar da mesleklerini tehlikeye atmazlar diye dusunuyorum sonucta bir doktor bir hastane degıl gittikleri onlarca doktor hastane.. En azından bunu dusunup içimi ferahlatıyorum. Bir yandan da nasıl dayanır aklım almıyor mumkun degıl 10 gun ac susuz. Doktorlar da inanmıyor bence kan tahlilleri de normal cıkınca. İnanılır gıbı degıl cunku. Allah kolaylık versin cok cıddı sonuclar dogmadan bir çaresi bulunur umarım

Tugce16 üniversitenin acilinden giriş yaptınız mı canım onlar acil olarak sevkederdi belki gastroyla alerjiye bu bekleyebilecek bi durum değil ki

Kizlar hepinize tesekkur ederim fakat ailelerin durumlari yok ikisinide emeklileri dahi yok ( ihmaller ) benim babam kismi felçli kynbabam ise ev kirasini bile yanindaki oglu calisip bakiyor durumlari olsa ellerinden gelenin ustesini yapacaklarindan hic suphem yok ,esimde zor durumda cikmazda is yerinden suan dis sehre gitmesi imkansiz bi yerde calisiyor saolsun ki arkadaslari bunhastanelere giderken hep yardimci oldular .. para konusunda burdaki ozellerde universitedeki hocalarda ucretli oralarada goturuyoruz elimizdeki imkanlarla elbet fakat sehir disi imkanlarimizi bizi cikmaza sokar gidemeyiz bile .. burda üniversitenin acilindeyiz suanlik bisey yok hocayi bekliyoruz diyip duruyorlar insallah biseyler bulunur esimde bende sasirip kalmis durumdayiz doktorlar da şaşkınlar bu duruma

canım ne olur sonuçlarda birşey bulamasalar da hastaneye yatırılmasını, mümkünse ki mümkün olmalı ambulansla sevk etmelerini isteyin,ısrar edin...sonra Allah korusun geç kalınmış olmasın

Allah yardımcınız olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden...

Canım ben de etrafımdaki herkese sordum. Hiç böyle bir durumla karşılaşan yok. Kızım da hastalanınca hiçbir şey yemedi ama emiyordu. On gün çok ciddi bir süre. Bence sizi taburcu ederlerse de o hastaneden çıkmayın. Çocuğu yatırsınlar, araştırsınlar. Yattığı sürede serum verilir bari böbrekleri zarar görmez.

Canım bence acil kredi borç filan bulun istanbul veya ankaraya götürün orada daha fazla vakit kaybetmeyin. Sonra sen hemen işe başlarsın ve borçları ödersiniz ücretsiz iznini kullanmak zorunda değilsin. Kreşe gider oğlun da canım artık hayati bir boyutta gibi görünüyor durum çok ciddi ve sizin kendi aranızdaki tartışmaların bebeğe bir faydası yok. Yanlış anlama canım ama ben olsam gerekirse hayatımdaki herkese rağmen bildiğimi okur götürürdüm. Eşin destek vermiyorsa sen yap ne yapacak yani boşayacak mı seni çocuğu doktora götürdün diye? Kimseyle uğraşma canım acil harekete geçin bence sonra çok pişman olabilirsiniz.

Merhaba Tugce16 . Eğer müsade ederseniz ben ve belki sitedeki diğer arkadaşlar size maddi olarak destek olmak isteriz. Durumun ciddiyeti daha sonra çok büyük pişmanlıklar yaratabilir.
Ben de yazacaktım. Ben de ücretsiz izindeyim anlıyorum seni. Ama bir miktar gönderebilirim. Az da olsa en azından iyi bir hastaneye gitmenizi sağlar gönderilen paralar.Masraf artarsa işe başlayıp kredi çekme en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…