Ben de gönderirim.Ben de yazacaktım. Ben de ücretsiz izindeyim anlıyorum seni. Ama bir miktar gönderebilirim. Az da olsa en azından iyi bir hastaneye gitmenizi sağlar gönderilen paralar.Masraf artarsa işe başlayıp kredi çekme en mantıklısı.
Şu an tahliller gelmediği için beklettiklerini söylemişler ya belki devlette uzun sürüyordur diye düşündüm aslında. Bazı testlerin çıkması da uzun sürebiliyor tabi. Çok aklım takıldı gerçekten Tuğçe’ye ://Ben de gönderirim.
Bir de tabi ki isim önemli ama devletteki doktorlar daha iyi sanki. Doktor dışardan görüldüğünde devlette de çok güzel bakılır. Ordakiler daha bilgili ve tecrübeli gibi. Yada üniversite.
Belki bağımsız bir laboratuvarda yapılabilir tam bilmiyorum ama. Benim de öyle. Basim ağrıdı düşünmekten.Şu an tahliller gelmediği için beklettiklerini söylemişler ya belki devlette uzun sürüyordur diye düşündüm aslında. Bazı testlerin çıkması da uzun sürebiliyor tabi. Çok aklım takıldı gerçekten Tuğçe’ye ://
Enzim eksikliği olsa topuk kanında cıkıyor. Bir arkadasımın kızında var topuk kanında cıkmıs onların canımBurtom ve güven laboratuarları varmış cnm Bursa da,bi tel de danışsan alerjiyle ilgli neler yapılıyo ? Acaba özel bi enzim eksikliği mi var,bi öğrencimiz her yemekten önce enzim alıyo mesela.bi doktora danıştım cvp gelrse paylaşıcam
Peki bu cocuk 10 gundur nasıl dayanıyor ne diyorlar cok merak ettımHacettepe de kesin bi tanı alır diyo doktor arkadaşım danıştıgım kişiler görmeden bilemeyiz tarzı yaklaşıyo duruma.
serumla idare etmişler ama ortak fikir iyi bi doktor üni hastanesi yönünde,biçok sebebi olablr deniyoPeki bu cocuk 10 gundur nasıl dayanıyor ne diyorlar cok merak ettım
Merhaba anneler, bebekler rahmimize düştüğü gunden beri sizlerle beraberim.Yazmak bugüne nasip oldu.Cook faydalarinizi gördüm,sag olun.Benim de asiri zor bir kızım var.Yemek yediremiyorum , uykular berbat. Tv izlettirmek bile cozum saglamiyor ancak emiyor kilo alimi çok kötü dedil.Surec cok cok yıpratıcı oluyor,yoluna girmiyor.Tugce16'nin oğlunun yaşadığı süreci okuyunca yazmaknistedim.Tahliller neticesinde problem yok gorunen bir bebek icin hiçbir doktor cocuk ruh sağlığı doktorunun incelemesini soylemedi mi acaba.Ben bile kizimda otizm olmamasjna rağmen zor bebek diye bizlerin tasvir ettiği bu durumlarda psikolojik bir muayene sart diye endise ediyorum.Cunku Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarsisinde ilk basamakta bir insanın yeme icme gereksinimi.Bunun giderilmesine niye bebeklerimiz.engel oluyor veya niye buna ihtiyac duymuyorlar bende caresizim.Acaba otizm belirtileri mevcut mu veya sapkin olduğu belirlediği tek tup birnyiyecek mi var o bulunana kadar yemegi reddediyor?Bilenler bir yol
Bu kadar kucuk bir cocuk için cocuk psikiyatristi ya da pedagog bir şey yapamaz sanırım. Ama alerji ve diğer testlerde bir tanı konamazsa norolojıye sevkederler diye dusunuyorumMerhaba anneler, bebekler rahmimize düştüğü gunden beri sizlerle beraberim.Yazmak bugüne nasip oldu.Cook faydalarinizi gördüm,sag olun.Benim de asiri zor bir kızım var.Yemek yediremiyorum , uykular berbat. Tv izlettirmek bile cozum saglamiyor ancak emiyor kilo alimi çok kötü dedil.Surec cok cok yıpratıcı oluyor,yoluna girmiyor.Tugce16'nin oğlunun yaşadığı süreci okuyunca yazmaknistedim.Tahliller neticesinde problem yok gorunen bir bebek icin hiçbir doktor cocuk ruh sağlığı doktorunun incelemesini soylemedi mi acaba.Ben bile kizimda otizm olmamasjna rağmen zor bebek diye bizlerin tasvir ettiği bu durumlarda psikolojik bir muayene sart diye endise ediyorum.Cunku Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarsisinde ilk basamakta bir insanın yeme icme gereksinimi.Bunun giderilmesine niye bebeklerimiz.engel oluyor veya niye buna ihtiyac duymuyorlar bende caresizim.Acaba otizm belirtileri mevcut mu veya sapkin olduğu belirlediği tek tup birnyiyecek mi var o bulunana kadar yemegi reddediyor?Bilenler bir yol gösterir inşallah.Saglikla büyüsün yavrularimiz
Her gun mu takılmış serum acaba ben orayı kacırmısım. Zaten artık bu işin hakkından ancak üni gelir. İyi doktoru da astı bu konu benceserumla idare etmişler ama ortak fikir iyi bi doktor üni hastanesi yönünde,biçok sebebi olablr deniyo
Memeye dondurulebılır en azından bu acıdan iyi bir fikir canım denenmeliCanımTugce16 benim oğlum doğduğunda emmedi mama vermek istedik 30cc yi bitirtmiyordu. Bir hafta boyunca hergün Doğum yaptığım hastaneye gittik ve yenidoğan hemşireleri sağolsun beni odaya alıp önce memelerimi sıka sıka pozisyon değiştire değiştire emzirmeyi gösterdiler orada emiyordu. Üstüne yine 60cc mama yapıyorlardı. Evire çevire hiç ağlatmadan mamayı veriyorlardı. Eşim hemşireye nolur hergün bize bir iki saatliğine gelin karşılayayım ne isterseniz demişti. Hemşire emme problemi yok çözecek alışacaksınız yine yapamazsanız gelin demişti ki çözdük şükür.
Acaba siz de bir hemşireden destek mi alsanız?
Cocuk huysuzluk yapıyormuymus ben oraları kacırdım mı acaba. Yara aklıma geldi ama aglar bence yarası olsa. Tamamen davranıssalbir şey gibime geliyor umarım haklı cıkarım fiziksel bır sorun yoktur. Cunku o kadar uzun zaman oldu ki bir hastalıgı varsa iyice tetiklenme ihtimali var. Nezle bile bagısıklık dusunce ne kadar agır gecıyorAcaba ağız içinde, boğazda yada genizden burunda yara mi var
Huysuzluk yapamayacak kadar halsiz yavrucak. Yarı baygın halde, uyuyamıyor bile. Dün gece fenalastigini yazmışCocuk huysuzluk yapıyormuymus ben oraları kacırdım mı acaba. Yara aklıma geldi ama aglar bence yarası olsa. Tamamen davranıssalbir şey gibime geliyor umarım haklı cıkarım fiziksel bır sorun yoktur. Cunku o kadar uzun zaman oldu ki bir hastalıgı varsa iyice tetiklenme ihtimali var. Nezle bile bagısıklık dusunce ne kadar agır gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?