Benim sütüm olmadığı için kızım saatlerce ağlardi açlıktan hatırlarsan. Acaba kan şekeri düştü de tepki mi veremiyor? Bir de serum aciktirmiyor galiba.Kızlar yorumlarınız çıkarımlarınız ne kdr mantıklı ve güzel,beyin fırtınası yapar olduk adeta burda.tugçeden bi haber gelse meraklardayım.bi de şöyle düşündüm canı isteyipte yiyemese diş gbi etkenlrden dolayı ya da acıksa çok çok huzursuz olur durmaz ama sanki iştah hiç yok gbi onlarda.
Ah şükürler olsun sonundaKizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
çok şükür canım, inşallah en kısa zamanda sorunu bulup tedavisini yapacaklar...sen de sakın olmaya çalış ki oğlun da sakın olabilsin.yaninda ilgisini dağıtmaya çalış, ninni söyle belki o zaman sakinleşir. Allah yardımcınız olsun, Rabbim dermansız dertlerden korusunKizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Canım öyle sevindim ki bu habere bile en azından sonunda olması gereken olmuş Allahım tez zamanda şifa versin canımKizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Canım çok sevindim iyi haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. dualarımız sizinle allah yardimciniz olsun.Kizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
İnşallah bir teşhis konur en önemlisi o şuan. Valla benim de aklımdasın girip girip bakıyorum durumunuz ne olmuş diye. biliyorum ne kadar zor birşey yemeyen çocuk. Benimki de iştahsız. Zorla şerle bazen oynatarak öyle böyle hallediyorum tabi sizin olay daha farklı çözülür inşallah.Maddi olarak ben de yardım ederim ihtiyaç halinde gücüm yettiğince. Bursa’da yaşıyorum biliyorsun. Şefkat göster belki sakinleşir . Allah sana güç versin..Kizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Çok şükür gerçekten çok sevndim gözetim altında olmasına ,hadi bakalım tahlilleri bekleyelim bizi bilgilendir cnm Allah yardımcınız olsunKizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Oh be sonunda ciddi birşeyler yapmaya başladılar sanırım çok sevindim. Bu tahlil meselesini hızlandırabilseler süper olurdu zaten çocuk birşey yemiyor daha ne kadar aç olmalı anlamıyorum gerçekten. Kuzu ağlasa da bağırsa da asla hastaneden çıkarma canım sorun çözülene kadar sabredin yatakta oyalamaya çalışın dergi gazete vs eline verince resimlere bakar yırtar katlar filan hoşuna gider belki deneyebilirsin. Zaten sabit kalması gereken çok acil bir tahlil vs olursa kısa süreli sakinleştiren/uyutan ilaç verir doktor. Bir sonuç alamazsanız mutlaka sevk etsin doktor. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk Allah sabır ve güç kuvvet versin hepinize.Kizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Canım dirayetli ol sakın aglıyor durmuyor dıye cıkarma hastaneden zaten yapmazsın da bır anlık gaflet aglamasına dayanamayıp oyle bır sey yapma. Cızgı film izlet gerekirse nasıl mutlu oluyorsa onu yap Pet bardak Pet sise falan ver eline hosuna gider belki bır sure oyalanır.Ne isterse onu yap yazık yavrucak cok yoruldu. İnşallah hayırlı haberlerle cıkarsınız hastaneden. Gitmişken de derinlemesine baktır baslarından savmaya calısırlarsa da diren. Net bir sonuc alana kadar gitmeyeceğim deKizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Bişey yazdın mı diye gün içinde 40 defa girdim belki, eşimle de konuştuk yapılacak birşey varsa maddi manevi destekleriz bizde Bursada oturuyoruz, lütfen hiç çekinme.. Yatış yapıldığı için çok tedirgin olmuşsunuzdur hastane ortamı moral bozucu olabiliyor ama gelip geçici bir süreç canım gözlem altında bebeğin besleniyor ve sıkıntısı neyse araştırılıyor bu açıdan bak.. Hastanede kaç gün kalacaksınız bilmiyorum, yardım için moral için bir kucaklamak için ziyarete gelebilirim.. Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bu kadar insanın yüreği seninle çarpıyor şakın yalnız hissetme, yalnız hissedersen de aynı şehirde gel diyebileceğin bir arkadaşın var..Kizlar hepinize dusunceleriniz yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum suan zorla yatış yaptirdik ogleden sonra geldi hoca tahlilleri sabah serum verilmeden ac yapilcakmis alerji testleride yarina kaldi .. tok karnina yapilanlarida serum verip aldilar ama sonuç ile ilgili yarin gelecekmis tekrar hocalari asistanlarda pek bilgi vermiyor tpn dedikleri karışım bi mama veriyorlar damardan şuanda emme konusundada saolun sizin dediginiz gibi hemsireler surekli gelip denetiyor .. oglum pek hastanede kalacak gibi gozukmuyor ortaligi yikip geciriyor serumlar kendine getirdi damar yolunu cekip atiyor annem geldi yanimda .. yardim konusunda ise durumumu sizden boyle bi talep icin soylemedim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum siz bizlerden duanizi eksik etmeyin yeter Allahim insallah en kisa surede bu sureci atlatmamiza vesile olur burasi olmazsa istanbul ankaraya sevk istedigimizide belirttik saolsun hocalar her yonden tetkik yapiyolar
Otizm iki yaşından önce teşhis edilmiyor diye biliyorum. Eşime bir sorayım yazarımMerhaba anneler, bebekler rahmimize düştüğü gunden beri sizlerle beraberim.Yazmak bugüne nasip oldu.Cook faydalarinizi gördüm,sag olun.Benim de asiri zor bir kızım var.Yemek yediremiyorum , uykular berbat. Tv izlettirmek bile cozum saglamiyor ancak emiyor kilo alimi çok kötü dedil.Surec cok cok yıpratıcı oluyor,yoluna girmiyor.Tugce16'nin oğlunun yaşadığı süreci okuyunca yazmaknistedim.Tahliller neticesinde problem yok gorunen bir bebek icin hiçbir doktor cocuk ruh sağlığı doktorunun incelemesini soylemedi mi acaba.Ben bile kizimda otizm olmamasjna rağmen zor bebek diye bizlerin tasvir ettiği bu durumlarda psikolojik bir muayene sart diye endise ediyorum.Cunku Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarsisinde ilk basamakta bir insanın yeme icme gereksinimi.Bunun giderilmesine niye bebeklerimiz.engel oluyor veya niye buna ihtiyac duymuyorlar bende caresizim.Acaba otizm belirtileri mevcut mu veya sapkin olduğu belirlediği tek tup birnyiyecek mi var o bulunana kadar yemegi reddediyor?Bilenler bir yol gösterir inşallah.Saglikla büyüsün yavrularimiz
Canım burada bir çok anne var ve sen de takip ediyorsan biliyorsundur bu yaş grubundaki çoğu bebeğin uykusu henüz pek düzelmedi. Benim kızım da çok zor bir bebek, uykuları da kötü, 3 saatten fazla kesintisiz uyuduğu pek olmuyor ve bazen yemek yemesi de çok zor oluyor. Aklına kötü şeyler getirmemelisin bence. Ben kuzucuklar her ne kadar yaşlarını doldursalar da henüz yalnızca 6 aydır ek gıda aldıkları için tam olarak alışamadıkladıklarını düşünüyorum. Ayrıca inanılmaz bir gelişim gösteriyorlar, beyinleri büyüyor, dişleri çıkıyor, kapasiteleri artıyor ve bu değişimlere uyum sağlamak hiç kolay değil. Elbette ki çeşitli yeme ve uyku problemleri olabilir. İhtiyaçlar hiyerarşisindeki tüm basamaklara zaten fazlasıyla tırmandıklarını düşünüyorum ben sadece büyümenin verdiği çeşitli sıkıntılar her bebek tarafından aynı derecede tolere edilemiyor. Örneğin kimi bebek dişi çıkarken herhangi bir sıkıntı yaşamazken kimisi yemek yiyemiyor/uyuyamıyor.Merhaba anneler, bebekler rahmimize düştüğü gunden beri sizlerle beraberim.Yazmak bugüne nasip oldu.Cook faydalarinizi gördüm,sag olun.Benim de asiri zor bir kızım var.Yemek yediremiyorum , uykular berbat. Tv izlettirmek bile cozum saglamiyor ancak emiyor kilo alimi çok kötü dedil.Surec cok cok yıpratıcı oluyor,yoluna girmiyor.Tugce16'nin oğlunun yaşadığı süreci okuyunca yazmaknistedim.Tahliller neticesinde problem yok gorunen bir bebek icin hiçbir doktor cocuk ruh sağlığı doktorunun incelemesini soylemedi mi acaba.Ben bile kizimda otizm olmamasjna rağmen zor bebek diye bizlerin tasvir ettiği bu durumlarda psikolojik bir muayene sart diye endise ediyorum.Cunku Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarsisinde ilk basamakta bir insanın yeme icme gereksinimi.Bunun giderilmesine niye bebeklerimiz.engel oluyor veya niye buna ihtiyac duymuyorlar bende caresizim.Acaba otizm belirtileri mevcut mu veya sapkin olduğu belirlediği tek tup birnyiyecek mi var o bulunana kadar yemegi reddediyor?Bilenler bir yol gösterir inşallah.Saglikla büyüsün yavrularimiz
Bir de mesela o yakınımız teşhis konulduktan sonra özel bir öğretmen eşliğinde eğitici faaliyetler yapmaya başladı, televizyonu kaldırdılar ve akşamları anne babasıyla sürekli aktiviteler yaptılar 2-2,5 yaşlarında filandı çocuk ve çok güzel bir geri dönüş aldılar. Normale dönmeye başladı çocuk erken teşhis böyle durumlarda önemli sanırım.einsteinmiss Canım bazı otizmli bebekler doğuştan kendini belli ediyor bazıları da sinsi bir şekilde yaşına kadar normal gidip sonra yavaş yavaş tepki vermemeye bildiklerini unutmaya başlıyor.. Emin ol başından beri öyle bişey olsa çocuğum otizmli mi diye sormazdın bile koşa koşa doktora giderdin.. Sonradan oluşan durumda ise 1 yaşındayken anlaşılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?