2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sonradan olan otizme atipik otizm deniyor ve tedavilerle %100e bile varan oranlarda düzelme oluyor diye biliyorum.. Ama doğuştan olanlar Allah korusun çok ağır oluyorlar Çocuk 6 aylık oluyor gülmüyor tepki vermiyor annesini aramıyor göz TEMA’sı olmuyor Allah korusun

Atipik otizmde net bir teşhis olmuyor. Yani iyileşiyor diyemeyiz. Eğitimle çok yavaş ilerleyen bir öğrencim vardı.

Kızlar biz de bugün kötü bir haber aldık. Kayınvalidemin hastalığı iyice yayılmış. Üstelik kemoterapi aldığı sürede yayılmış
doktor artık ilaç vermeyeceğiz dedi. Yani kaderine terk etti 55 yaşında ama 45 bile göstermiyor bir görseniz insan hiç yakıştıramıyor

Kiyamam canim Rabbim sifa ve sabir versin..

Canım cok sevindimm.Rabbim sizlerle olsun.insallah derdine derman bulunur kuzunun.her zaman yanindayiz canim.dualarimizdasin...

Cok uzucu bir durum canım.yinede Allahtan umit kesilmez

Sırası gelmişken belirteyim senin kiz tıpkı benim kizim gibi.Bunca süredir okurken hep ayni şeyleri yaşadığımızı gozlemledim.Kendi kızımı görüyordum.Benim kaygi seviyemdeki yükseliş olumsuza odaklanmama neden oluyor sanırım.Tv'ye , telefona cooook ilgili.İzleyen doktoru çocuk nöroloji uzmani olan bir profesör olduğu için benim şüphe ettigim durumlarda otizm durumu olmadiginj hep yineledi siz kendiniz bir destek alin dedi:) kasikla dovusen, tabaklara parende atan otorite meraklısı bir kiz sanirim.Sayesinde ya müneccim olacagim ya da annelikte masterchef unvanı alacağım.Habire veri topla hipotez oluştur tahminde bulun velhasil zormuş:/

Allah yardımcınız olsun canım. bnm babamda akciğer kanseri 3 ameliyst 1 kemo gördğ her kontrol zamanı yüreğimiz ağzımozds

Hasta yavrularimiza ve yakınlarıniza bu mübarek gece de hayırlı şifalar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Rabbim ruh ve beden sağlığı eksikliği vermesin. Bahsedilen kötü hastaliktan henüz 24 yasinda ve bir yaşında oglu olan bir arkadaşımız alti aydir savaş veriyor.Hayat cok kifayetsiz kalıyor böyle tatsız haberler karşısında.

bnm oğlumda tvye ve bütün elektrikli aletlere çok meraklı hele reklam çıkarsa sen kendini parala gözünü ayırmıyo deli oluyorum eşime izlemeyelim bizde diyorum o da bütün gün annenlerde izliyo bnm izlediğim 1 saatemi takıyosun diyo

Benim kızım TV reklam falan ızlemez yanında hıc tv acmadım ben izlemedıgım için. Ama telefondan çizgi film izliyor. İzlerken tum hayvanların seslerını cıkarıyor. Ornegın nıloyanın bır bolumunde mete zıplıyor o da zıplıyor. Yabancı bir cızgı fılm var peekaboo adı oradan ogrenmıs gozlerını elleriyle kapatıp bız peekaboo diyince acıp almıs yapıyor.Ben yeni nesıl cızgı fılmlerın zararlı oldugunu dusunuyorum aksıne faydalı. Bence zararlı oldugunu soyleyen arastırmalar eski zamanlı. O zamanın cızgı fılmleri kedi kac fare kovala şirinlerle cesıtli ideolojik dusunceleri yerlestır vs. Cogu da sublımınal mesajlar var. Egıtıcı yonu 0.Ben sevimli dostlar niloya minianima yemek yedirirken bu 3 ünü acıyorum. Gunde 1 saati bulmuyordur. Bazen de abc kids TV acıyorum telefondan. Zararlı oldugunu dusunmuyorum. Ha gun boyu izler o zaman zarar ama gunde 1 saat o da yemek yemesı için ki zaten ona ragmen ıstahsız ve cok hareketli bir cocuk. Basta cok kastım izlemesin diye ama baktım izlediğinde bir şeyler ogrenıyor. Acıkcası bu bır ımkan ve bu ımkanı almak istemiyorum elinden.

benim oğlum da reklamlar çıkınca bir anda tv'ye dönüyor. reklamlar sınırlı zamanda çok fazla görüntüyü sıraladığı için dikkatlerini cekiyormus ,bir anlamda hipnotize oluyorlar.o yüzden reklam çıkınca değiştiriyorum kanalı. onun dışında tv açık olsa da ilgilenmiyor.

Çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…