Kızlar biz de bugün kötü bir haber aldık. Kayınvalidemin hastalığı iyice yayılmış. Üstelik kemoterapi aldığı sürede yayılmış
doktor artık ilaç vermeyeceğiz dedi. Yani kaderine terk etti 55 yaşında ama 45 bile göstermiyor bir görseniz insan hiç yakıştıramıyor
Günaydın sevgili akrep doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel mutlu yaşların olsun inşallah
pazar günü de bendeniz akrebin doğum günü
Süper haber Bence dün ne yaptın, ne yedirdin, gündüz ne kadar uyudu bunları not et bence bir de kuzu uyudu da sen de uyuyabildin mi deliksiz o da önemli
Günaydın sevgili akrep doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel mutlu yaşların olsun inşallah
pazar günü de bendeniz akrebin doğum günü
Kizlar kv ye nasil sinirliyim anlatamam !
Dukkani acmadan once ben bakarim sen calis isine gucune bak dedi.hersey ayarlandi salonu acmama az kaldi simdide ben bakamam diyor.daha dogrusu onun kardesinin bi tuhafiye dukkani var orda duruyodu.simdi kardesi sen burda dur maas vereyim demis.getirin burda dursun diyor.buz gibi bi dukkan.bizde olmaz dedik kucucuk cocugun dukkanda ne isi var sabahtan aksama kadar!!! Alev aldim inanin su an offff ;(
Dukkani acmadan once ben bakarim sen calis isine gucune bak dedi.hersey ayarlandi salonu acmama az kaldi simdide ben bakamam diyor.daha dogrusu onun kardesinin bi tuhafiye dukkani var orda duruyodu.simdi kardesi sen burda dur maas vereyim demis.getirin burda dursun diyor.buz gibi bi dukkan.bizde olmaz dedik kucucuk cocugun dukkanda ne isi var sabahtan aksama kadar!!! Alev aldim inanin su an offff ;(
Çok zor ya ben bile sinir oldum. Biz de tayinciyiz annem gelecek güya ilk taşındığımızda bakıcı bulana kadar. Ya vazgeçerse diye korkuyorum:/
Yalnız acaba para mı istiyor diye düşündüm. Çünkü şimdiye kadar para almamış kardeşinden tam bebeğe bakacakken bu olay çıkıyor.
İstersen anne ben sana orada ne kadar para verecekler bilmiyorum ama faturalarınızı ödeyeyim ya da Pazar masraflarınızı vereyim gibi bir teklifte bulun. Bakalım ne diyecek?
Benimkine oyuncak almayacağım artık. Hiçbiriyle oynamıyor ama çılgın gibi kitap okuyor. Hareketli kitaplardan 8-9 aylık iken almıştım onlardan sıkıldı. Pearsonun oyun zamanı gibi kalın kitapları var onlardan da sıkıldı. Şimdi hikaye tadındakilere bakıyoruz. Bence Kitaplar çok eğlenceli. Muhakkak almalısın.
Arkadaşlar uyku eğitimi konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. İnternette bir sürü danışman var ağlatmadan güven tekniği ile bebeklere uyumayı öğrettiklerini söylüyorlar. Baldan anne, dandini, pınar sibirsky ve birkaç isim daha var benim şimdiye kadar internette araştırdığım. Denemeye değer mi sizce? Acaba bir eğitim alsak mı diye düşünüyorum da...