Almadım incelemem lazım yerinde. Ama iş bankasının kitapları çok güzel oluyor. Bende havhav vardı köpek sesi çıkartan bir kitap. Oyuncak olarak ne alıyorsunuz kitap dışında ?
Kizlar kv ye nasil sinirliyim anlatamam !
Dukkani acmadan once ben bakarim sen calis isine gucune bak dedi.hersey ayarlandi salonu acmama az kaldi simdide ben bakamam diyor.daha dogrusu onun kardesinin bi tuhafiye dukkani var orda duruyodu.simdi kardesi sen burda dur maas vereyim demis.getirin burda dursun diyor.buz gibi bi dukkan.bizde olmaz dedik kucucuk cocugun dukkanda ne isi var sabahtan aksama kadar!!! Alev aldim inanin su an offff ;(
liliyaa
Nice mutlu senelere canım benim @ceross Çok ayıp etmiş cidden, baştan bakarım demeseymiş oyuncak mı bu, ya da amaç paraysa parasıyla bakarım deseymiş Polyanna82
hareketli kitaplar ve aç tırtıl var bizde Ali çok sevdi
liliyaa
Nice mutlu senelere canım benim @ceross Çok ayıp etmiş cidden, baştan bakarım demeseymiş oyuncak mı bu, ya da amaç paraysa parasıyla bakarım deseymiş Polyanna82
hareketli kitaplar ve aç tırtıl var bizde Ali çok sevdi
Kızlar geçen hafta Ali oyuncağının sivri tarafına düştü alnını kanattı demiştim.. Kabuğu düştü yarası derin görünüyor, iz kalmaması için yapabileceğim birşey var mı? Lr’ın konsantre kremini kullanıyorum şu an yaraya
bugün menenjit aşısını yaptırdık ama aklımda soru işareti kaldı. normalde 13.aydan sonra tek toz nimenrix yapılıyor yazıyor ama bizim doktor menactra yaptı. araştırdım o da tek doz yapılır ama 2yas sonrası diyor.doktora özellikle dedim.bunu tek doz yapıyoruz dedi
Kizlar kv ye nasil sinirliyim anlatamam !
Dukkani acmadan once ben bakarim sen calis isine gucune bak dedi.hersey ayarlandi salonu acmama az kaldi simdide ben bakamam diyor.daha dogrusu onun kardesinin bi tuhafiye dukkani var orda duruyodu.simdi kardesi sen burda dur maas vereyim demis.getirin burda dursun diyor.buz gibi bi dukkan.bizde olmaz dedik kucucuk cocugun dukkanda ne isi var sabahtan aksama kadar!!! Alev aldim inanin su an offff ;(
Arkadaşlar uyku eğitimi konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. İnternette bir sürü danışman var ağlatmadan güven tekniği ile bebeklere uyumayı öğrettiklerini söylüyorlar. Baldan anne, dandini, pınar sibirsky ve birkaç isim daha var benim şimdiye kadar internette araştırdığım. Denemeye değer mi sizce? Acaba bir eğitim alsak mı diye düşünüyorum da...
Kızlar geçen hafta Ali oyuncağının sivri tarafına düştü alnını kanattı demiştim.. Kabuğu düştü yarası derin görünüyor, iz kalmaması için yapabileceğim birşey var mı? Lr’ın konsantre kremini kullanıyorum şu an yaraya