Bnmkilerde elektronik meraklısı ve herseyi kurcalayan modeller gel gör ki yüzüne bakmadılar onun:) yapılandırılmş oyuncak sevmediler hep kendileri buldu oynucakları şeyi:) bnmkiler ilkel model
Oynuyor canım ilgisini çekti boncukları da ilerletmeye başladı , ilerletemezse kızıp oyuncağı kaldırıp sallıyor boncuklar hareket etsin diye.. Tabi oynamaktan kastım 5 dakika Daha fazlası değil
Bnmkilerde elektronik meraklısı ve herseyi kurcalayan modeller gel gör ki yüzüne bakmadılar onun:) yapılandırılmş oyuncak sevmediler hep kendileri buldu oynucakları şeyi:) bnmkiler ilkel model
bnmki de aynı model nerde elektirikli bişey var orda bizim ki. çamaşır bulaşık makineerini çalıştırıo kumanda aç kapa kettle saç kurutna makinesi yazıcı hepsi ilgi alanında
Sanki sağda belli belirsiz bir çizgi var ama pembelik çok yayılmış testi varsa evde bir test daha yapsana.. Sabahki ilk idrarla daha net sonuç veriyormuş..
Sanki sağda belli belirsiz bir çizgi var ama pembelik çok yayılmış testi varsa evde bir test daha yapsana.. Sabahki ilk idrarla daha net sonuç veriyormuş..
Ikı tane vardı ıkısını de yaptım :/ bana da var gıbı geldı ama bilemıyorum:) olmazsa pazartesi kan verırım diye dusundum ama heyecandan mı yoksa hamıleyım ondan mı bılmıyrm gozlerım kararıyor