2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
liliyaa cnm doğumgünün kutlu olsun hersey gönlünce olsun inşallahh:)) yrn da eşin geliyodu sanırım hep beraber mutlu günleriniz olsun..
çok sağol canım amin:) eşim Aralık sonuna doğru gelecek büyük ihtimalle. İlk önce kanada'ya gitmişti ordan gecmisti Amerika'ya unuttum onu ben.

Bnmkilerde elektronik meraklısı ve herseyi kurcalayan modeller gel gör ki yüzüne bakmadılar onun:) yapılandırılmş oyuncak sevmediler hep kendileri buldu oynucakları şeyi:) bnmkiler ilkel model
bnmki de aynı model nerde elektirikli bişey var orda bizim ki. çamaşır bulaşık makineerini çalıştırıo kumanda aç kapa kettle saç kurutna makinesi yazıcı hepsi ilgi alanında

Eklentiler

• CE4E52D2-42DA-48AB-8B9F-3873971C61FB.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bugun bat günümdü ıkı gun once test yapmıstım negatıftı bugun tekrar ettım bu sekılde sizce var mı bsyler:)
Sanki sağda belli belirsiz bir çizgi var ama pembelik çok yayılmış testi varsa evde bir test daha yapsana.. Sabahki ilk idrarla daha net sonuç veriyormuş..

Sanki sağda belli belirsiz bir çizgi var ama pembelik çok yayılmış testi varsa evde bir test daha yapsana.. Sabahki ilk idrarla daha net sonuç veriyormuş..
Ikı tane vardı ıkısını de yaptım :/ bana da var gıbı geldı ama bilemıyorum:) olmazsa pazartesi kan verırım diye dusundum ama heyecandan mı yoksa hamıleyım ondan mı bılmıyrm gozlerım kararıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…