2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yarin alip tekrar edeyim canim en iyisi pazartesiye kadar sabredemem galiba
Canım al bi gebelik testi beni yanıltmıştı. Aldım yaptım adet günümü 2 gün geçiyordu negatif çıkmıştı. 1 hafta sonra laboquick miydi neydi o testten yapmıştım pozitifti. Gerçi geç döllenme demişti ilk gittiğim Dr ama bence hamileydim al bi testi yaptığımda. Başka marka dene bir de

Kızımda albi bat gunu net pozıtıftı o yuzden bunu denedim canım ama yarın baska marka deneyeyım

Hadi ya nanay derken hiç mi işe yaramadı yoksa kısa mı sürdü acaba? Bir de kimden aldı acaba tüh ya accık umutlanmıştım
Pınar sibirsky a gittim kundak uyku bilmemesine ama malesef olmadı mı olmuyor sonuç olarak uyku eğitimi veren koçların da vardığı nokta yatmakta bir miktar enerji boşaltmasına(ağlama zırlama dahil) izin verin olunca arkadaş saydırmış devam etmemiş

Son düzenleme:
Benimde 5 kasımdı.. Ali’yle arka arkaya kutladık, eşim de Ali’nin Doğum günü süsleriyle hem Doğum günümü kutladı hem de trolledi beni
Çok şeker olmuş yaaa :))
Kantaron yağı konusunda kendim şahit oldum canım eltimin oğlunun dudağı bildiğin yırtıldı ve kantaron yağı kullandılar nerdeyse sıfır iz yani onlar söylemese farketmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…