Ahh canım ya çok haklısın sinirlenmekte ama sanırım kv senden maaş bekliyor :-/ yoksa dükkanda duracaksa senin dükkanda dursun neden kv ye götüresin ki anlamadım.Kizlar kv ye nasil sinirliyim anlatamam !
Dukkani acmadan once ben bakarim sen calis isine gucune bak dedi.hersey ayarlandi salonu acmama az kaldi simdide ben bakamam diyor.daha dogrusu onun kardesinin bi tuhafiye dukkani var orda duruyodu.simdi kardesi sen burda dur maas vereyim demis.getirin burda dursun diyor.buz gibi bi dukkan.bizde olmaz dedik kucucuk cocugun dukkanda ne isi var sabahtan aksama kadar!!! Alev aldim inanin su an offff ;(
Geçenlerde alayım diye düşümdüm d&r da baktım ama çok pahalıydı bir kitap 50 tl idi kızım 5 dk ilgilenip sonra sayfalarını kemirip dişlerini kaşımaya çalışacak kesin diye vazgeçtim. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum en azından yemesin kitabıBu kitaplardan alan varmı?
https://www.instagram.com/p/BqO8_dtl5Bj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=7uj3fgjdswof
Ben de bu ara yeni kitaplar almayı dusunuyordum canım. Ben hareketli kitaplardan almayı dusunuyorum onlara da bak istersen
Aynn oyle canim bende şok oldum.torunun bu senin ya !
Çok geçmiş olsun canım bence zamanla geçer iz kalacağını sanmıyorum. Kızımda da benzer bir yara olmuştu çarpma sonucunda ama iz kalmadı. Kuzucukların cildi çabucak yeniliyor kendini bence sütünden filan sürebilirsin.Kızlar geçen hafta Ali oyuncağının sivri tarafına düştü alnını kanattı demiştim.. Kabuğu düştü yarası derin görünüyor, iz kalmaması için yapabileceğim birşey var mı? Lr’ın konsantre kremini kullanıyorum şu an yaraya
Çok zor ya ben bile sinir oldum. Biz de tayinciyiz annem gelecek güya ilk taşındığımızda bakıcı bulana kadar. Ya vazgeçerse diye korkuyorum:/
Yalnız acaba para mı istiyor diye düşündüm. Çünkü şimdiye kadar para almamış kardeşinden tam bebeğe bakacakken bu olay çıkıyor.
İstersen anne ben sana orada ne kadar para verecekler bilmiyorum ama faturalarınızı ödeyeyim ya da Pazar masraflarınızı vereyim gibi bir teklifte bulun. Bakalım ne diyecek?
Benimkine oyuncak almayacağım artık. Hiçbiriyle oynamıyor ama çılgın gibi kitap okuyor. Hareketli kitaplardan 8-9 aylık iken almıştım onlardan sıkıldı. Pearsonun oyun zamanı gibi kalın kitapları var onlardan da sıkıldı. Şimdi hikaye tadındakilere bakıyoruz. Bence Kitaplar çok eğlenceli. Muhakkak almalısın.
Arkadaşlar uyku eğitimi konusunda fikirlerinizi merak ediyorum. İnternette bir sürü danışman var ağlatmadan güven tekniği ile bebeklere uyumayı öğrettiklerini söylüyorlar. Baldan anne, dandini, pınar sibirsky ve birkaç isim daha var benim şimdiye kadar internette araştırdığım. Denemeye değer mi sizce? Acaba bir eğitim alsak mı diye düşünüyorum da...
Almadım incelemem lazım yerinde. Ama iş bankasının kitapları çok güzel oluyor. Bende havhav vardı köpek sesi çıkartan bir kitap. Oyuncak olarak ne alıyorsunuz kitap dışında ?
onLa oynuomu bnde alcam alcam derkn kqldı
Doğumgünü mü kutladı dalga mı geçti anlamadım ama neyse diyorumÇok şeker olmuş yaaa :))
Kantaron yağı konusunda kendim şahit oldum canım eltimin oğlunun dudağı bildiğin yırtıldı ve kantaron yağı kullandılar nerdeyse sıfır iz yani onlar söylemese farketmezsin.
Aa çok güzel ben de alayım .nerden aldın?En son kitapla birlikte bunu sipariş ettim. Manyetik yazı tahtası. Gelmedi henüz. Bizimki bu aralar kalemle karalamak istiyor. Bunun kalemi boyamıyor sadece o ekran üzerinde yazıp çiziyor . Arkadaşım tavsiye etti o da oğlu için almış çok sevmiş. Bakalımgöreceğiz:)
Kızlar bugün olmadık şeyler geldi kızımın başına, allah korudu.
Yatak odasında komodinin çekmecelerini karıştırıyordu, bir baktım komodin öne doğru devrilmiş çekmecelerin üzerinde duruyor. Kızımın üzerine düşseydi ya bacağı kirilirdi yada eti ezilirdi. Ve bu benim dibimde oldu!
Diğeri de mutfakta küçük tüpün olduğu dolabı açmış, gücü nasıl yettiyse kendine doğru çekip devirdi. yine ucuz kurtuldu.
Bı diğeri de:)) sen kalk mutfak çekmecesini (alttan 3. üstten 2. ) Nasıl yetistiyse aç, kocaman ekmek bıçağını eline al ! İyi ki gözümün önünde oldu.. ya görmeseydim..
Çekmece kilidi almak şart oldu. Alan var mı nerden aldınız?
Kilitle olacak gibi değildi canım çünkü açamayınca önünde ağlıyordu bu nedenle kesici, delici, kimyasal şeyler (deterjan, çamaşır suyu vs) ne varsa hepsini yukarılara kaldırdım. Aşağılarda ve çekmecelerde zararsız şeyler var istediği gibi karıştırabiliyor.Kızlar bugün olmadık şeyler geldi kızımın başına, allah korudu.
Yatak odasında komodinin çekmecelerini karıştırıyordu, bir baktım komodin öne doğru devrilmiş çekmecelerin üzerinde duruyor. Kızımın üzerine düşseydi ya bacağı kirilirdi yada eti ezilirdi. Ve bu benim dibimde oldu!
Diğeri de mutfakta küçük tüpün olduğu dolabı açmış, gücü nasıl yettiyse kendine doğru çekip devirdi. yine ucuz kurtuldu.
Bı diğeri de:)) sen kalk mutfak çekmecesini (alttan 3. üstten 2. ) Nasıl yetistiyse aç, kocaman ekmek bıçağını eline al ! İyi ki gözümün önünde oldu.. ya görmeseydim..
Çekmece kilidi almak şart oldu. Alan var mı nerden aldınız?
Aynen duyguları çok güzel anlatıyorÇok iyi:)) ( Buranın emojilerine de hastayım watsappta da olsa keşke hepsi çok tatlı:)). )
Sağolasın canım , çaktırmadan iyi dalga geçti ama kutlama olarak kabul ettim artıkÇok komik ve de çok tatlı
Nice senelere canım sevdiklerinle
Bizde var güzel gerçekten ama kalemi daha çok kemirmek için kullanıyor ve ucu biraz sivri gibi bu nedenle şimdilik bekletiyorum bir süre sonra tekrar deneyeceğim birşeyler çizmesi için.En son kitapla birlikte bunu sipariş ettim. Manyetik yazı tahtası. Gelmedi henüz. Bizimki bu aralar kalemle karalamak istiyor. Bunun kalemi boyamıyor sadece o ekran üzerinde yazıp çiziyor . Arkadaşım tavsiye etti o da oğlu için almış çok sevmiş. Bakalımgöreceğiz:)
Evet aklımıza gelmeyecek şeyler.. kızım fırının tutacağına asılıp şiddetle sallıyor :)) üzerinde kaynar su falan bırakamiyorum artık.Cok gecmis olsun allah korumuş gercekten. Ay sorma bizim heryer kilitli artik . Her yer merak uyandırıyor. Bu aralar ocağı yakıyor onlara kilit almam lazım benimde. Bitmiyor hiccc
Aa çok güzel ben de alayım .nerden aldın?
Bizde var güzel gerçekten ama kalemi daha çok kemirmek için kullanıyor ve ucu biraz sivri gibi bu nedenle şimdilik bekletiyorum bir süre sonra tekrar deneyeceğim birşeyler çizmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?