2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ahh canım ya çok haklısın sinirlenmekte ama sanırım kv senden maaş bekliyor :-/ yoksa dükkanda duracaksa senin dükkanda dursun neden kv ye götüresin ki anlamadım.

Çok geçmiş olsun canım bence zamanla geçer iz kalacağını sanmıyorum. Kızımda da benzer bir yara olmuştu çarpma sonucunda ama iz kalmadı. Kuzucukların cildi çabucak yeniliyor kendini bence sütünden filan sürebilirsin.

Para konusunda benimde aklımdan geçti ama birşey dememiştim.olablilir mi acaba

Ben şu anda uyku eğitimini göze alamıyorum(( gece uyanmalari memeden kesilince düzelir diyorum ama bakalım 1 sene daha böyle devam

Kızlar bugün olmadık şeyler geldi kızımın başına, allah korudu.
Yatak odasında komodinin çekmecelerini karıştırıyordu, bir baktım komodin öne doğru devrilmiş çekmecelerin üzerinde duruyor. Kızımın üzerine düşseydi ya bacağı kirilirdi yada eti ezilirdi. Ve bu benim dibimde oldu!
Diğeri de mutfakta küçük tüpün olduğu dolabı açmış, gücü nasıl yettiyse kendine doğru çekip devirdi. yine ucuz kurtuldu.
Bı diğeri de:)) sen kalk mutfak çekmecesini (alttan 3. üstten 2. ) Nasıl yetistiyse aç, kocaman ekmek bıçağını eline al ! İyi ki gözümün önünde oldu.. ya görmeseydim..
Çekmece kilidi almak şart oldu. Alan var mı nerden aldınız?

Almadım incelemem lazım yerinde. Ama iş bankasının kitapları çok güzel oluyor. Bende havhav vardı köpek sesi çıkartan bir kitap. Oyuncak olarak ne alıyorsunuz kitap dışında ?

En son kitapla birlikte bunu sipariş ettim. Manyetik yazı tahtası. Gelmedi henüz. Bizimki bu aralar kalemle karalamak istiyor. Bunun kalemi boyamıyor sadece o ekran üzerinde yazıp çiziyor . Arkadaşım tavsiye etti o da oğlu için almış çok sevmiş. Bakalımgöreceğiz:)

Eklentiler

• Screenshot_20181116-214553_Trendyol.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 35
Doğumgünü mü kutladı dalga mı geçti anlamadım ama neyse diyorum Kantoron sürmeye başladım tekrar, duymuşsundur belki aleoveraın box set diye birşeyi var ilk yardım çantası gibi bişey içinde hücre yenileyici konsantre krem var onu sürüyordum daha önce

Aa çok güzel ben de alayım .nerden aldın?

Cok gecmis olsun allah korumuş gercekten. Ay sorma bizim heryer kilitli artik . Her yer merak uyandırıyor. Bu aralar ocağı yakıyor onlara kilit almam lazım benimde. Bitmiyor hiccc

Kilitle olacak gibi değildi canım çünkü açamayınca önünde ağlıyordu bu nedenle kesici, delici, kimyasal şeyler (deterjan, çamaşır suyu vs) ne varsa hepsini yukarılara kaldırdım. Aşağılarda ve çekmecelerde zararsız şeyler var istediği gibi karıştırabiliyor.

Bizde var güzel gerçekten ama kalemi daha çok kemirmek için kullanıyor ve ucu biraz sivri gibi bu nedenle şimdilik bekletiyorum bir süre sonra tekrar deneyeceğim birşeyler çizmesi için.

Cok gecmis olsun allah korumuş gercekten. Ay sorma bizim heryer kilitli artik . Her yer merak uyandırıyor. Bu aralar ocağı yakıyor onlara kilit almam lazım benimde. Bitmiyor hiccc
Evet aklımıza gelmeyecek şeyler.. kızım fırının tutacağına asılıp şiddetle sallıyor :)) üzerinde kaynar su falan bırakamiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…