2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimde 5 kasımdı.. Ali’yle arka arkaya kutladık, eşim de Ali’nin Doğum günü süsleriyle hem Doğum günümü kutladı hem de trolledi beni
Aaaa ben de pinterestten görüp buna benzer resimlik yapmıştım doğum gününde :)

Eklentiler

• 44D0DFEB-6994-420C-BAA1-46EC2D485C45.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım herşeyde bir hayır vardır böyle düşünerek kendini motive etmeye çalış, inan su akar yolunu bulur. Kayınvaliden olmazsa da inan dünyada iyi insanlar var ondan daha iyi bakacak birini bulacağın için olmamış olur öyle düşün.
Bence para teklif etmekten önce kayınvalidene meramını anlatacak biçimde yaklaşmayı dene yani onun sözüne güvenerek dükkanı tuttuğunu, torununa bakmayacaksa bakıcı bulmak zorunda kalacağını torununu elin insanına bırakacağını söyle, oralı olmazsa da bakıcıya vereceğim ücreti sana verebilirim dersin o gelmese bile en azından içinde kalmaz paraya torununu tercih ettiğini yüzüne çarpmış olursun

İnşallah. Hiçbir şey şifa olmadı. Kızım babaannesini tanımadan büyüyecek

Çok zor... Belki bir nebze olsun onun için güzel olan sizin mürüvvetinizi görmüş, o kadar zaman beklemenin ardından evlat sahibi olduğunuzu görmüş olması..
Hasta diye ona tüp bebeği bile söylemedik biliyor musun. Her şeyi çok kafaya takıyor

Para değil de söz verip sözünden dönmesi ... Hem de sen koskoca dükkan açıyorsun yani ona güvenip. Neye mal olduğunun farkında değil yada umursamiyor.
Sağol canım..

Bnm yöntem de böyle:) ev de heryer böyle ,1-2 yer var onda da hayır ı biliyo artık.ulaşabldikleri yerlrde kısıtlama yok.

Kayınvalidem de beş yıldır üç ameliyat, altı kemoterapi gördü. Yani beş kez tekrarladı. İnşallah baban böyle bir şey görmez. Allah sağlıkla yaşamaya nasip etsin
babam 2. kemosunu kendi kararıyla 2. seansta bıraktı 8e tamamlaması gerekşyordu halbuki. kemo ameliyatşardan zor bilmiyorum bizimde sonumuz ne olacak canım

nasıl bi bağımsız bu odaya yatağa bırakıp çıkıo musun yoksa uyuyana kdr yatağın başında mı bekliyosun gecr kaç kere uyanıyor uyandığında emmeden sakinleşip tekrar uykuya dalabilşyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…