2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar benim kız da yemiyor. Şimdiye kadar yarım köfte ancak yemiştir. En fazla yediği şey yarım kase çorba. Bu akşam pilav yedireyim de gece acıkmasın dedim artık. Oysa pilavın bir faydası yok diye pek vermiyorum. Bir yemek kaşığı kadar yedi. Akşam yemeği bundan ibaret.
Sadec kilo açısından değil ki vitamin alamıyor diye üzülüyorum. Yapay vitamin de vermiyorum
Bu arada köpek dişlerinin arkasındaki dişleri çıktı. Vampir gibi geziyor :) kendi dişlerimi inceledim de. O dişler iki parçalı ve kocaman. Henüz ilk sivri parçası görünmüş. Tamamı çıkana kadar daha çok çekeceğimiz var galiba

Benim kızım da çok yemiyor pek takmıyorum bende mi sorun var acaba. En çok önem verdiğim şey yumurta ve yoğurt. Ekseriyetle et. Gerisi bonus bana göre.

Bende ne yerse diyorum çocukta yemeğe karşı tpki oluşmasın diye yoksa inada bindiriyor. Koyuyorum önüne bir süre mincikliyor oyun oynuyor 10 dk filan sonra beğenirse yiyor beğenmezse atıyor aşağı:)) anneannesinde biraz daha iyi yiyor emmedigi için

Bu dişler 2 yaşında bitermi acaba :) bizde de 8 tane var henüz

Annen kurtarıcı olmuş ne güzel, zaten birşey yapma canım çok iyi olmuş Kaanla ilgilenebiliyorsundur böylece :)

Kızlar bır gunu nasıl gecırıyorsunuz bebişlerle neler yapıyorsunuz.Malum havalar sogudu parka goturmuyorum artık havalar iyiyken ne guzeldi parkta kumla falan oynuyordu hem enerjisini atıyordu hem de sosyallesıyordu
Sabah uyandılar kahvaltı hazırladım yaptık sonra günün yemeklerini hazırladım ardından birlikte oyun oynadık birlikte pazara gittik(biri bebek arabasında biri kanguruda) pazardan dönerken ufaklık uykuya daldı evde o esnada.büyük kızımla vakit geçirdik büyük kızı doyurdum ufaklık kalktı onu doyurdum sonra yine oyun kudurma mızlanma tepeme çıkma mızlanma sonrasında aşırı bunaldık ve arabaya atlatıp parka gittik ardından eşimle parkta buluştuk market ve fırına uğradıktan sonra eve döndük akşam yemeği yedik ve şükür an itibariyle uykuya geçtiler bakalım kaç kere uyanacaklar :)

Alerjisi gıda alerjisiydi dimi canım? Nelere alerjisi vardı tespit edildi mi?
Böyle soruyorum diye yanlış anlama lütfen ama bebeğin bayağı bayağı fazla besleniyor o beslenmeye kilo alımının düşük olması alerji kaynaklı olabilir. Şayet alerjik gıdaları kaldırırsan kilo alımı yükselir diye soruyorum.

Geçmişolsun amin

Maşallah iyi yiyormus

Köfte, yaprak sarma ,Kurabiye falan da yiyor. Sevmediği şey olunca çiğneyip yutmuyor. Valla benimki iştahsız. Ben bunları yediğine şükrediyorum. Pütürlü gıdaya geç alıştı zaten. Her zaman yeme sorunu vardı. Çocuğum yutamıyordu ne yapayım her şekilde denemiştim. Şimdi de her şekilde her çeşit yedirmeye çalışıyorum bu kadar oluyor.

Aynen benimki öyle. Sabaha kadar emiyor sonra kahvaltı ya eder ya etmez. Genelde yemiyor

Biliyorum canım. Şüpheli süt ürünleri ve yumurta alerjisi vardı canım. Kanda da çıkmadı deri testinde de. Sadece emmiyordu kakada mukus vardı ve huzursuzdu. Şimdi çok güzel emiyor kakası düzeldi ve uykuları iyi.maşallah. Ben de ondan korkuyorum canım o yüzden arkadaşlardan kaka fotosu istiyorum acaba hala normal değil mi.. niye kilo alamıyor bilmiyorum. Cidden o kadar yiyor. Alerjik bir durum olsa herhangi bir şikayet olmaz mı canım?

Ablamın oğlunun 5 yaşındayken süt ve yumurta beyazı alerjisi olduğunu öğrendik tamamen tesadüfi biçimde yani hiçbir belirti olmayabilir. Hiçbir belirti olmaması bağırsağın normal çalıştığı anlamına gelmiyor canım ama taş devri diyeti gerçekten çok iyi geri dönüş veriyor şayet yapabilirim diyorsan kesinlikle tavsiye ederim.
Alt komşumun oğlu alerjik benim de büyük kızımla arası bir yaş ama büyük kızımın boyu ondan uzun ve kilosu oldukça fazla. Halbuki benim kızın iki katı kadar yiyor gün içinde ve iki yaşına kadar anne sütü de aldı.
En son gidip şifa buldukları doktor(hasan Önal) çok yemesinin en ufak bir anlamı yok çünkü ağızdan girmesi o yemekten faydalanabildiği anlamına gelmiyor demiş. Şimdi sen menüyü yazınca aklıma bu geldi canım. Seni pimpiriklendirmek katiyen istemem. Belki bir metabolizma hastalıkları uzmanına gidebilirsin? O bebeğine diyet düzenleyebilir. (bu arada yemesine 41 kere maşallah canım benim kızımın 2,5-3 katı filan yiyor ama yerken çocuğu zorluyorsan zorlamamanı tavsiye ederim 2 yaş sendromu döneminde çok olumsuz geri dönüşü olabiliyor o zorlamaların)

@nisandeniz in arkadaşından Bilgi almazsak yöneticilerden birine sorarız olmadı.. @nisandeniz sağolasın arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız Tuğçe’nin

Nasıl öğrendiniz canım alerjisini? Bende arada pimpirikleniyorum ama kilo alışı ve kakası normal olunca kendimi yatıştırıyorum

Erken yatırma işini biz seçmiyoruzki oğlum öyle alisti uykusu gelince hayatta durmaz . Saat kaçta yatarsa yatsın sabah erkenden kalkar. Akşam da geçirdiğimiz vakti en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz Hsonu sürekli onunla vakit geciriyoruz. Ruhsal yönden bir sıkıntısı olduğunu dusunmuyorun. Genel anlamda çalışmak durumunda olan anneler ve çocukları böyle maalesef. Bende isterdim evimde oturup çocuğuma kendim bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…