2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ben sipariş verdin belki beden kalmaz diye. Uyku süresinde farklılık oldumu?

Body dediğin çitcitli bodylerdenmi?

Ben de yaşadım durumu artık sabah öğle akşam olmak üzere giriyorum hahaha:)

Ben fırsat buldukça iste giriyorum. Acaba tugceden her varmi diye? Tugralp16 olduğunu duyunca daha cok meraklandım açıkçası. Tugce16 yi yeni yeni yazmaya başlayan biri olarak düşünmüştüm belki nu aralar girmiyirdur diyordum ama tugralp16 aktifti baya ((

Tamam çok sagol

bnm oğlum 13 aylıkken 9.2kg 75 cm çıktı. persentili 75lerdrn 25lere düştü. hastalık hepsinde olup geçiyo Allah büyük hastalıkşardan korusun yavrularımızı. bnde herşeyden yedirmeye çalışıyorum ama çok az yiyo

Ben de yaşadım durumu artık sabah öğle akşam olmak üzere giriyorum hahaha:)
Ay daha yeni bitirdim :)))
liliyaa canım bal kabaginin yaninda bir bal daha duruyor cok tatli masallah Sena ya..saclarina ayrica bitiyorum :*
Granger canım cok tatlis bir poz olmus bi alem bu kuzular :))
mercimek_16 canım gecmis olsun.ahh o meme acısından bende korkuyorum isirir mi dusuncesi hep aklimda.simdilik bi disimiz var bakalim !

Zaten o diziler yok muuuu sınır oluyorum. El kadar bebekler ama anneler hep süslü puslu saçlar yapılı hayatlarında hic bir şey değişmemiş, o bebeler hep besiklerinde uyuyor :)))) hayaller hayatlar
Ben çocuğu 2 saat evde bırakıp biyere gidemiyorum gittiğim yerden de onun videolarına fotolarına bakıp geri dönüyorum :)) saçım başım desen kurutmaya bile vakit Yok yara içinde kaldı kafam

Saol canımm :)
Ah dün iki kere ısırdı mememi Bi de sabaha kadar emdiği için sağ memem pert. Ben bu acıyı ilk emzirmeye başladığımda bile çekmemiştim. Bi an önce geçer umarım.

Hemşire arkadaşım yarın araştıracak. Sabah erkenden mesaj atıp hatırlatacağım. Yarın hem nöbetçiyim hem öğretmenler günü kutlamamız var, akşam da yemek var. O yüzden sabahın köründe mesaj yazmazsam unuturum. O da hemen sorup döner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…