kızlar dün korkunç bir kaza geçirdik.oglumla dışarı çıktık. bebek arabasında karşıdan karşıya geçerken rampa vardı ne oldu anlayamadan arabanın dengesini kaybettim,tutayım dedim oğlumla birlikte düştük. arabanın içinde yüzüstü asfalta düştü ben de üzerine...trafik durdu gelip kaldırdılar. baktım burnu kanıyor yavrumun hemen ilerde hastane vardı. gittim ama sadece gözle muayene edip gönderdiler.kusarsa,bilinç kaybı olursa getir dediler.uyutmamak için çok uğraştık. bi kbb doktoru tanıdığınızı aradım. o da ün. hastanesine götürüp arka kısımda kanama var mı batırın dedi.acilde 1,5saat sonra kbb asistanı geldi.film çektiler 2 defa yine de becerememişler görüntü tam olmadı dediler çıldırdım. boşuna radrasyon aldı yawrum.bugun tekrar gideceğiz çünkü kanama bazen günler ya da haftalar sonra olabiliyormuş. burunda doku içindeki kanamayı vücut tolere edemediği için kıkırdağı curutuyormus.bu da burun deformesine sebep oluyormuş. nefes alırken hafif bir tisilti var.insallah hematom yoktur çünkü keserek cikariliyormus
anestezi alacak eğer varsa.Allah'ım görünen, görünmeyen belalardan korusun evlatlarimzi