2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay ınsallah ıyı haberlerini alırız

Eki Görüntüle 2208588
Bugun botlarimizi aldik sukur.ne zamandir arastiriyodum.icime sinen bisi oldu sonunda :)) posetin icinde de eski ayakkabilari var yalniz birakmadi onlari elinden :)))
Ay ben de arastırıyorum bulamadım gule gule giysın mınnos nereden aldınız. Bu efsane cuma ındırımlerınde denk gelen var mı kızlar

Ay ben de arastırıyorum bulamadım gule gule giysın mınnos nereden aldınız. Bu efsane cuma ındırımlerınde denk gelen var mı kızlar
Cok sagol canım.netten cok baktim ama gormeden alamiyorum biseyi ben.bizim burda hamamyolunda kaptan kundura diye bi yer var.sirf cocuk bebek uzerine orda gordum aldim.yumusacik ve rahatlar :)

Güle güle giysin tatlış kuzucuk. Kahküller
Sagol canim :) yeni cikan saclardan tarz yapiyoruz

Bebişi yürümeyen Bi ben kaldım herhalde. Zaten 11.ayda emeklemeye başladı seneye de yürür artık :)
Bizimki de yeni yeni yürüyor aslında. 1 ay önce elimden tutup yürümeye başlamıştı. Şimdi bağımsız 7-8 adım atabiliyor. Düşmeden tutunup denge kurup baya gidebiliyor artık. Erol da 9aylık falandı sanırım emeklediğinde.

bizde yürümeye başladığında nike kumaş bi spor ayakkabı almıştık yumuşak rahat olsun hafif olsun die şimdi kışın napcaz bilmiyorum ayağı üşür yavrunun öyle kışın dışarda gezelim modumuz hiç yoltur eşimde ztn dışarda gezmeyiz kapalı yerde de üşümez dio ama içime de sinmiyot

Bizim de Bi haftadır tek elinden tutup yürümeye başladı. Demekki 1 aya tek başına atım atmaya başlayabilir de o zaman bakalım :)

Kızlar yazmıştım kızım meme ucumu ısırdı diye. Çok acı çekiyorum emzirirken. Minicik Bi yara var ama öyle acı çekmedim hiç. Lansinoh sürüyorum ama başka bişi yapmamı önereneniz var mı?

Ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyorlardı mucize gibiymis. Bı araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…