Hemşire arkadaşım yarın araştıracak. Sabah erkenden mesaj atıp hatırlatacağım. Yarın hem nöbetçiyim hem öğretmenler günü kutlamamız var, akşam da yemek var. O yüzden sabahın köründe mesaj yazmazsam unuturum. O da hemen sorup döner inşallah
Iyi canım baya kolayladim.esyalar yerlesti malzemeler geldi.bir tek dogalgazin acilmasini bekliyorum.sonra birkac prosudur daha var onlarda hallolunca acilisimi yapicam insallah.sagol sordugun icin :*
Bugun botlarimizi aldik sukur.ne zamandir arastiriyodum.icime sinen bisi oldu sonunda :)) posetin icinde de eski ayakkabilari var yalniz birakmadi onlari elinden :)))
Eki Görüntüle 2208588
Bugun botlarimizi aldik sukur.ne zamandir arastiriyodum.icime sinen bisi oldu sonunda :)) posetin icinde de eski ayakkabilari var yalniz birakmadi onlari elinden :)))
Eki Görüntüle 2208588
Cok sagol canım.netten cok baktim ama gormeden alamiyorum biseyi ben.bizim burda hamamyolunda kaptan kundura diye bi yer var.sirf cocuk bebek uzerine orda gordum aldim.yumusacik ve rahatlar :)
Eki Görüntüle 2208588
Bizimki de yeni yeni yürüyor aslında. 1 ay önce elimden tutup yürümeye başlamıştı. Şimdi bağımsız 7-8 adım atabiliyor. Düşmeden tutunup denge kurup baya gidebiliyor artık. Erol da 9aylık falandı sanırım emeklediğinde.
bizde yürümeye başladığında nike kumaş bi spor ayakkabı almıştık yumuşak rahat olsun hafif olsun die şimdi kışın napcaz bilmiyorum ayağı üşür yavrunun öyle kışın dışarda gezelim modumuz hiç yoltur eşimde ztn dışarda gezmeyiz kapalı yerde de üşümez dio ama içime de sinmiyot
Bizimki de yeni yeni yürüyor aslında. 1 ay önce elimden tutup yürümeye başlamıştı. Şimdi bağımsız 7-8 adım atabiliyor. Düşmeden tutunup denge kurup baya gidebiliyor artık. Erol da 9aylık falandı sanırım emeklediğinde.
Kızlar yazmıştım kızım meme ucumu ısırdı diye. Çok acı çekiyorum emzirirken. Minicik Bi yara var ama öyle acı çekmedim hiç. Lansinoh sürüyorum ama başka bişi yapmamı önereneniz var mı?
Kızlar yazmıştım kızım meme ucumu ısırdı diye. Çok acı çekiyorum emzirirken. Minicik Bi yara var ama öyle acı çekmedim hiç. Lansinoh sürüyorum ama başka bişi yapmamı önereneniz var mı?