2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizde de tek elini tutunca gidiyo, bırakıyorum ellerimi ayakta duruyo gel diyorum oturuyor hemen. Çok temkinli Bi bebek zaten, sanırım geç yürücek.

Dün giyiniyordum oğlumda babasının kucagindaydi açıkta görünce hemen Deliriyor eşime dedimki koy yere bak nasıl yürüyecek dedim Nasil geliyor o heyecanla 4-5 adım attı ayakta olduğunu unuttu bizimkide genelde oturuyor yere hemen

Kızlar bana bir akıl verin karda da gıyılebılecek turde bir bot almıs olan var mı viccodakilerden alan varsa fotograf atabilir mı

Bizimki de yurumuyordu ıkı adım atıp pat popo yere. Sonra babam dedı ki bu kadar oyuncak arasında ben de yurumem cocuk tam nıyetlenıyor baska oyuncak dikkatini cekıyor. Ben de oyuncakların birazını kaldırdım ıkı uc gun sonra yurumek ne ki kosmaya basladı. Sımdı dort donuyor etrafta yakalamaca en sevdıgı oyun:)

yatmıyor olabilir belki taburcu veya sevk olmuştur. İsim olarak değil de, hiç yemeyen sürekli serum alan 1 yaşında erkek çocuğu diye sorsaymis. Mutlaka bulunur canım ya sana zahmet
Bu ekstrem bir durum bence de tarif edilse bilinir hatta o kattaki temizlik gorevlısı ablalar bile bilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…