2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar burada hava yağmurlu değil fırsat bilip parka geldik :)) kızlar kendini spora vurdu :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-23-15-13-38-469_com.miui.gallery.webp
    55 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2018-11-23-15-13-55-428_com.miui.gallery.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2018-11-23-15-15-18-072_com.whatsapp.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 80
Hayırlısıyla açarsın inşallah canım :)
Amin canım insallah

Ay çok tatlı bu bıdık yaaa yerim onu yerim :))
Sagol canım ye teyzesi ye :))

Hayırlı uğurlu olsun inşallah allah rast getirsin:)
Amin canım sagol :))

senin tipini yerim ben Allah esirgesin :)) güle güle giysin :**)
Amin canım çok sagol :**

Ayy yerim onu ben çok tatlı maşallah kuzuya ayakkabıları da çok güzel olmuş güle güle giysin
Sagol canım :**

Kızlar burada hava yağmurlu değil fırsat bilip parka geldik :)) kızlar kendini spora vurdu :)
Ohh ohhh masallah kuzulara simdiden saglikli fit yasam )

Kızlar hepsiburadadan 2*150 5 beden molfiksi 209,90tl den aldım.. Lcwdan da bebeğe bişeyler aldım sweatshirt ve kalın alt eksiğimiz vardı.. Çok uygun oldu diyemem ama en azından pahalı da olmadı 5 üst 4 alt 188tl tuttu.. Ben alışveriş için black friday bekledim hep o da tırt çıktı:)

Canım benim her çocuk bir olmuyor
Bizimkinin iştahı iyi şükür :)
Şimdi de kesme çorbası yedirdim sesi kesildi :)))
Amin inşallah sağlık en başta gelir

Ben hiçbişeyde indirim göremedim valla hepsi kandırmaca milletin aklıyla dalga geçiyorlar fiyatları 5 kat artırıp 4 kat indirmişler yine de pahalıya geliyor baktığım herşey inanılır gibi değil.

Doğru olabilir oynarken dikkati dağılıyor bende deneyim :)

Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum o oğluma yatarken uzun kollu body ve üzerine kadife tulum giydiriyormus ustunu açsa bile üşümüyor diyor. Onlarında merkezi sistem ve gece sönüyor kalorifer. Siz kadife hakkında ne düşünüyorsnuz ? Oğluma hediye gelen kadife takım vardı hic giydirmemistim annem sıcak tutmaz dedi diye. Dün gece yine ustunu açmış ama üşümemişti. Sizce?

Granger ve jenny48 sipariş verdiğim tulum gelmedide size sormak istedim. Altı tamamen çitcitli mi yoksa bir bacağı geçirip mi citcitlaniyor. Ben gece çok cis yaptığı için 1 kere altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Zor olurmu sizce ?

Benim kızıma da gıydırıyorum.Gece uzerıni battaniyeyle ortuyorum ev dogalgazlı 42 derecede yakıyoruz su an yani sıcak ama ustunu acsa anca idare eder. Gece ısıtma olmayacaksa ince kalır canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…