Kızlar hepsiburadadan 2*150 5 beden molfiksi 209,90tl den aldım.. Lcwdan da bebeğe bişeyler aldım sweatshirt ve kalın alt eksiğimiz vardı.. Çok uygun oldu diyemem ama en azından pahalı da olmadı 5 üst 4 alt 188tl tuttu.. Ben alışveriş için black friday bekledim hep o da tırt çıktı:)
bnm oğlum 13 aylıkken 9.2kg 75 cm çıktı. persentili 75lerdrn 25lere düştü. hastalık hepsinde olup geçiyo Allah büyük hastalıkşardan korusun yavrularımızı. bnde herşeyden yedirmeye çalışıyorum ama çok az yiyo
Kızlar hepsiburadadan 2*150 5 beden molfiksi 209,90tl den aldım.. Lcwdan da bebeğe bişeyler aldım sweatshirt ve kalın alt eksiğimiz vardı.. Çok uygun oldu diyemem ama en azından pahalı da olmadı 5 üst 4 alt 188tl tuttu.. Ben alışveriş için black friday bekledim hep o da tırt çıktı:)
Ben hiçbişeyde indirim göremedim valla hepsi kandırmaca milletin aklıyla dalga geçiyorlar fiyatları 5 kat artırıp 4 kat indirmişler yine de pahalıya geliyor baktığım herşey inanılır gibi değil.
Ben hiçbişeyde indirim göremedim valla hepsi kandırmaca milletin aklıyla dalga geçiyorlar fiyatları 5 kat artırıp 4 kat indirmişler yine de pahalıya geliyor baktığım herşey inanılır gibi değil.
Bizimki de yurumuyordu ıkı adım atıp pat popo yere. Sonra babam dedı ki bu kadar oyuncak arasında ben de yurumem cocuk tam nıyetlenıyor baska oyuncak dikkatini cekıyor. Ben de oyuncakların birazını kaldırdım ıkı uc gun sonra yurumek ne ki kosmaya basladı. Sımdı dort donuyor etrafta yakalamaca en sevdıgı oyun:)
Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum o oğluma yatarken uzun kollu body ve üzerine kadife tulum giydiriyormus ustunu açsa bile üşümüyor diyor. Onlarında merkezi sistem ve gece sönüyor kalorifer. Siz kadife hakkında ne düşünüyorsnuz ? Oğluma hediye gelen kadife takım vardı hic giydirmemistim annem sıcak tutmaz dedi diye. Dün gece yine ustunu açmış ama üşümemişti. Sizce?
Granger ve jenny48 sipariş verdiğim tulum gelmedide size sormak istedim. Altı tamamen çitcitli mi yoksa bir bacağı geçirip mi citcitlaniyor. Ben gece çok cis yaptığı için 1 kere altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Zor olurmu sizce ?
Kızlar Tuğçe’den haber alamadım çok üzgünüm. Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa. Maddi olarak da yardım ederdik gerekirse. Arkadaşıma tekrar soracağım. En olmadı yarın hastaneyi aramayı düşünüyorum
Kızlar Tuğçe’den haber alamadım çok üzgünüm. Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa. Maddi olarak da yardım ederdik gerekirse. Arkadaşıma tekrar soracağım. En olmadı yarın hastaneyi aramayı düşünüyorum
Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum o oğluma yatarken uzun kollu body ve üzerine kadife tulum giydiriyormus ustunu açsa bile üşümüyor diyor. Onlarında merkezi sistem ve gece sönüyor kalorifer. Siz kadife hakkında ne düşünüyorsnuz ? Oğluma hediye gelen kadife takım vardı hic giydirmemistim annem sıcak tutmaz dedi diye. Dün gece yine ustunu açmış ama üşümemişti. Sizce?
Benim kızıma da gıydırıyorum.Gece uzerıni battaniyeyle ortuyorum ev dogalgazlı 42 derecede yakıyoruz su an yani sıcak ama ustunu acsa anca idare eder. Gece ısıtma olmayacaksa ince kalır canım bence
Eki Görüntüle 2208588
Bugun botlarimizi aldik sukur.ne zamandir arastiriyodum.icime sinen bisi oldu sonunda :)) posetin icinde de eski ayakkabilari var yalniz birakmadi onlari elinden :)))