2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tam anlayamadım canım yalnız bendeki gibiyse azıcık zorlanırsın ama çok da değil. Benim kız da çok çiş yapıyo ama primayla sıkıntı olmuyo. Ben de sofia beze geçtim ama geceleri prima takıyorum. Bi kere unutup sofia takmışım sabah zıbını hep ıslanmıştı.

Benimki birkaç kere primadanda geçti. Çok cıs yapıyor. En fazla kac saat degistirmiyorsun gece?

Mune bi arkadaşımız var bebeği 10 güm hiç birşey yememişti hastaneye yatırdılar sadece serum alıyordu. ulaşamıyoruz şimdi. siz ulaşabilir misiniz? çok merak ediyoruz. nicki Tugce16
Gülüm mesajını okur okumaz cevap yazmadan hemen arkadaşınıza mail yolladım, elimizdeki tek iletişim bilgisi maili çünkü, eğer aktif olarak kullandığı ve kontrol ettiği bir mail adresiyse ve inşaallah herşey yolundaysa, maile bakacak durumdaysa görüp okuyacaktır.

Bebeğiyle ilgili durumu okudum şimdi, çok üzüldüm inşaallah Rabbim yavrusuna şifa versin

oyy yawrum kıyamam...çok geçmiş olsun canım

esra_s canım bebeğin nasıl oldu?
çok sağol canım benim... Allah'a şükürler olsun iyi. kbb tekrar gördü iç kanama görünmüyor ödem var dedi. verilmiş sadakamiz varmış. burnuna deniz suyu sıkıyorum ama eskisi gibi kolay olmuyor,çok korkuyor .doktorlar sürekli burnunu açtılar, ağlamaktan sesi kısıldı. bu ara ağlamasın diye her dediğini yapıyorum, gece her uyarısında emziriyorum .Allah korusun evlatlarımızı, her şey bir anlık

Canım işte en son 9 buçuk gibi değiştiriyorum uyumadan önce, sabah da 9da uyanınca değiştiriyorum. Şimdi düşününce baya uzun süre kalıyo aynı bez ya:/

Bende bırakıyordum bir kac kere sızdırdı uzun kalınca bir de bezin üzerine elimi koyup bakayım dedim reklâmdaki gibi ıslaklığı hissettirmiyor mu diye baya hissedilir oluyor o yüzden bende yatmadan önce bir kerede gece degistiriyorum ama zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…