2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bizimde merkezi sistem. Ev hamam gibi oluyor, hatta bir kaç peteği kapattım ben. yatak odasını kapatmadım ama içerisi 26-27 lerde, ben normal kısa kollu çıtçıtlı badi ve üst badi altta pijama ile yatırıp üstelerine hiçbir şey örtmüyorum. umarım üşümüyorlardır. Sende dereceye göre giydirebilirsin. Kadife benim bir takımım vardı ve ben pişiyordum sıcaktan. sıcak tutar bence.

Tamam canım sağol

Ne iyi yapmışsınız çok mutlu olmuş belli ki kuzucuklar maşallah çok tatlılar

Amin canım insallah

Sagol canım ye teyzesi ye :))

Amin canım sagol :))

Amin canım çok sagol :**

Sagol canım :**

Ohh ohhh masallah kuzulara simdiden saglikli fit yasam )

Harika :) küçük yaşlarda ne kadar esnek oluyorlar

Maşallah sportif kuzulara :)

Ne güzel stres atmış fıstıklar. İnsanın iki tane kızı olması ne harika bir şey maşallah size
Sağolun kızlar, hava almak gibisi yok :)
Evet küçük çocuklar gerçekten esnek oluyor doktorları kızların normalin üstünde esnek olduğunu söyledi isterlerse jimnastiğe filan göndermeyi düşündüm bende 3 yaşını geçince.
Granger kesinlikle insanın iki kızının olması muhteşem Allah tam gönlüme göre verdi kendimi bildim bileli kız çocuk hastasıyımdır :)) inşaallah 40ımdan sonra (o zamana biri 13 diğeri 14 olacak) arkadaşım olup beni de gençleştirirler :)

Canım benim her çocuk bir olmuyor
Bizimkinin iştahı iyi şükür :)
Şimdi de kesme çorbası yedirdim sesi kesildi :)))
Amin inşallah sağlık en başta gelir
Allah iştahını hep devam ettirsin canım ne güzel çocuk zayıfta olsa iştahlı oldu mu isteyerek yedi mi sorun yok bence :)

Aynen ya aldığım tek şey silk and cashmereden bir eşarp. Tırt ötesiydi.

Ah canımm Sevindim iyi olmasına. Nasıl korkmuştur geçti gitti çok şükür. Allahım korusun yavrularımızı

Bizim de dün gece dudağını felaket biçimde patlattı dudağı iki kat büyüdü, içim cızz etti çok çok geçmiş olsun

öğretmenler gününüz kutlu olsun:) ben de öğretmenlik mezunuyum ama mesleğimi hiç yapmadım.
Bende herkesin gününü kutluyorum birilerine birşeyler katmak çok güzel bir duygu inşallah hakkıyla icra ederiz :))) liliyaa hangi bölüm mezunusun hiç bilmiyordum öğretmen olduğunu :)

Beni atlamissin:)) jimnastik çok faydalı gercekten. Allah hep gönlüne göre versin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…