Benimki iki hafta kadar önce ilk yürüme denemesinde elleri dolu iken yüzüstü betona düşüp burnunu kanatmıştı. Bugün de sehpa ile oynarken çenesini vurdu ağzının içi kan doldu. Ağlamamak için zor durdum:/
Kızlar bugün bir arkadaşımla konuştum o oğluma yatarken uzun kollu body ve üzerine kadife tulum giydiriyormus ustunu açsa bile üşümüyor diyor. Onlarında merkezi sistem ve gece sönüyor kalorifer. Siz kadife hakkında ne düşünüyorsnuz ? Oğluma hediye gelen kadife takım vardı hic giydirmemistim annem sıcak tutmaz dedi diye. Dün gece yine ustunu açmış ama üşümemişti. Sizce?
canım bizimde merkezi sistem. Ev hamam gibi oluyor, hatta bir kaç peteği kapattım ben. yatak odasını kapatmadım ama içerisi 26-27 lerde, ben normal kısa kollu çıtçıtlı badi ve üst badi altta pijama ile yatırıp üstelerine hiçbir şey örtmüyorum. umarım üşümüyorlardır. Sende dereceye göre giydirebilirsin. Kadife benim bir takımım vardı ve ben pişiyordum sıcaktan. sıcak tutar bence.
canım bizimde merkezi sistem. Ev hamam gibi oluyor, hatta bir kaç peteği kapattım ben. yatak odasını kapatmadım ama içerisi 26-27 lerde, ben normal kısa kollu çıtçıtlı badi ve üst badi altta pijama ile yatırıp üstelerine hiçbir şey örtmüyorum. umarım üşümüyorlardır. Sende dereceye göre giydirebilirsin. Kadife benim bir takımım vardı ve ben pişiyordum sıcaktan. sıcak tutar bence.
Sağolun kızlar, hava almak gibisi yok :)
Evet küçük çocuklar gerçekten esnek oluyor doktorları kızların normalin üstünde esnek olduğunu söyledi isterlerse jimnastiğe filan göndermeyi düşündüm bende 3 yaşını geçince.
Granger kesinlikle insanın iki kızının olması muhteşem Allah tam gönlüme göre verdi kendimi bildim bileli kız çocuk hastasıyımdır :)) inşaallah 40ımdan sonra (o zamana biri 13 diğeri 14 olacak) arkadaşım olup beni de gençleştirirler :)
Kızlar hepsiburadadan 2*150 5 beden molfiksi 209,90tl den aldım.. Lcwdan da bebeğe bişeyler aldım sweatshirt ve kalın alt eksiğimiz vardı.. Çok uygun oldu diyemem ama en azından pahalı da olmadı 5 üst 4 alt 188tl tuttu.. Ben alışveriş için black friday bekledim hep o da tırt çıktı:)
çok sağol canım benim... Allah'a şükürler olsun iyi. kbb tekrar gördü iç kanama görünmüyor ödem var dedi. verilmiş sadakamiz varmış. burnuna deniz suyu sıkıyorum ama eskisi gibi kolay olmuyor,çok korkuyor .doktorlar sürekli burnunu açtılar, ağlamaktan sesi kısıldı. bu ara ağlamasın diye her dediğini yapıyorum, gece her uyarısında emziriyorum .Allah korusun evlatlarımızı, her şey bir anlık
Benimki iki hafta kadar önce ilk yürüme denemesinde elleri dolu iken yüzüstü betona düşüp burnunu kanatmıştı. Bugün de sehpa ile oynarken çenesini vurdu ağzının içi kan doldu. Ağlamamak için zor durdum:/
Bende herkesin gününü kutluyorum birilerine birşeyler katmak çok güzel bir duygu inşallah hakkıyla icra ederiz :))) liliyaa hangi bölüm mezunusun hiç bilmiyordum öğretmen olduğunu :)
Sağolun kızlar, hava almak gibisi yok :)
Evet küçük çocuklar gerçekten esnek oluyor doktorları kızların normalin üstünde esnek olduğunu söyledi isterlerse jimnastiğe filan göndermeyi düşündüm bende 3 yaşını geçince.
Granger kesinlikle insanın iki kızının olması muhteşem Allah tam gönlüme göre verdi kendimi bildim bileli kız çocuk hastasıyımdır :)) inşaallah 40ımdan sonra (o zamana biri 13 diğeri 14 olacak) arkadaşım olup beni de gençleştirirler :)