2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hay Allah sözde hepsini alıntıladım :/ amin canım

Biz alıştık artık yatak odası kızların :)

Ooo hemde göztepede :))) bende Marmara mezunuyum ama Haydarpaşaydı kampüs.
Sena'nin uyku saati tam da eşimin eve geliş saati olacak. Onu mu uyutayim eşime mi zaman ayırayım hayırlısı tabi:/
Haydarpaşa kampüsünü çok beğenirdim :)

Maşallah Subhanallah kuzuya güzellik
Sagol canım :*

Oyyy kuzuma ya cok gecmis olsun.oluyo artik bole kazalar maalesef.Rabbim beterinden korusun canım..

Insallah gorur maili..artik bi haber duyalım Tugce16
Ben hapı yuttum ya. Koyun koyuna uyuyoruz yine..! Yatağına koyunca çığlığı basıyor. Eşim gelince n'olacak bakalım. Akşamları napacam ben ya...
Hem cok guzel bisi hem cok yorucu.biz 6. Aydan beri beraber yatiyoruz.besik sus niyetine duruyo kosede ..bende nasil ayirsam diye kara kara dusunuyorum..

Ya kızlar biraz malum konu ama ben cinsellikten sogudum aklima gelince bile tiksiniyorum.bu durum eş kisisiyle mi alakali yoksa benim hormonlarla mi alakali bilemiyorum hamileligimin 6.ayinda biraktik ve dogumdan sonrada sadece iki kez oldu !

Ya kızlar biraz malum konu ama ben cinsellikten sogudum aklima gelince bile tiksiniyorum.bu durum eş kisisiyle mi alakali yoksa benim hormonlarla mi alakali bilemiyorum hamileligimin 6.ayinda biraktik ve dogumdan sonrada sadece iki kez oldu !
Çok uzun zaman olmuş. Hormonlarla ilgisi yoktur lohusalıktan çıkalı baya oldu. Psikolojiktir belki ?

Bence sadece eşinle alakalı olmayabilir o soğukluk bende de var çok fazla anneliğe odaklanınca kadın olduğumuz aklımıza gelmiyor.. Aslında çok yanlış birşey, eşime haksızlık yapıyorum bunun içinde çok üzülüyorum

Bizim de dün gece dudağını felaket biçimde patlattı dudağı iki kat büyüdü, içim cızz etti çok çok geçmiş olsun

Sizede çok geçmiş olsun. Düşe kalka büyüyecek dedikleri buymuş büyüklerin demekki. Söylerken ne kadar kolay görünüyor ama insanın içi gidiyor((

Hay Allah sözde hepsini alıntıladım :/ amin canım

Biz alıştık artık yatak odası kızların :)

Ooo hemde göztepede :))) bende Marmara mezunuyum ama Haydarpaşaydı kampüs.

Bende odamıza gidelim oğlum diyorum bizim odaya geliyor hemen babası da hemen bizim odayı kendi odası sanıyor sahiplendi vala diyor

Seninde kutlu olsun canim:) bende keşke öğretmen olsaydım diyenlerdenim:)) inşallah çocuklarımız severek yapacakları bir iş bulurlar refah içinde yasarlar insalllahhh
Aynen canım iktisadi idari bilimler maliye mezunuyum keske ogretmen olsaydım diye dusunurum hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…