Bende herkesin gününü kutluyorum birilerine birşeyler katmak çok güzel bir duygu inşallah hakkıyla icra ederiz :))) liliyaa hangi bölüm mezunusun hiç bilmiyordum öğretmen olduğunu :)
Sena'nin uyku saati tam da eşimin eve geliş saati olacak. Onu mu uyutayim eşime mi zaman ayırayım hayırlısı tabi:/
Haydarpaşa kampüsünü çok beğenirdim :)
Benimki iki hafta kadar önce ilk yürüme denemesinde elleri dolu iken yüzüstü betona düşüp burnunu kanatmıştı. Bugün de sehpa ile oynarken çenesini vurdu ağzının içi kan doldu. Ağlamamak için zor durdum:/
Gülüm mesajını okur okumaz cevap yazmadan hemen arkadaşınıza mail yolladım, elimizdeki tek iletişim bilgisi maili çünkü, eğer aktif olarak kullandığı ve kontrol ettiği bir mail adresiyse ve inşaallah herşey yolundaysa, maile bakacak durumdaysa görüp okuyacaktır.
Bebeğiyle ilgili durumu okudum şimdi, çok üzüldüm inşaallah Rabbim yavrusuna şifa versin
Hem cok guzel bisi hem cok yorucu.biz 6. Aydan beri beraber yatiyoruz.besik sus niyetine duruyo kosede ..bende nasil ayirsam diye kara kara dusunuyorum..
Ya kızlar biraz malum konu ama ben cinsellikten sogudum aklima gelince bile tiksiniyorum.bu durum eş kisisiyle mi alakali yoksa benim hormonlarla mi alakali bilemiyorum hamileligimin 6.ayinda biraktik ve dogumdan sonrada sadece iki kez oldu !
Ya kızlar biraz malum konu ama ben cinsellikten sogudum aklima gelince bile tiksiniyorum.bu durum eş kisisiyle mi alakali yoksa benim hormonlarla mi alakali bilemiyorum hamileligimin 6.ayinda biraktik ve dogumdan sonrada sadece iki kez oldu !
Bence sadece eşinle alakalı olmayabilir o soğukluk bende de var çok fazla anneliğe odaklanınca kadın olduğumuz aklımıza gelmiyor.. Aslında çok yanlış birşey, eşime haksızlık yapıyorum bunun içinde çok üzülüyorum
Seninde kutlu olsun canim:) bende keşke öğretmen olsaydım diyenlerdenim:)) inşallah çocuklarımız severek yapacakları bir iş bulurlar refah içinde yasarlar insalllahhh
Seninde kutlu olsun canim:) bende keşke öğretmen olsaydım diyenlerdenim:)) inşallah çocuklarımız severek yapacakları bir iş bulurlar refah içinde yasarlar insalllahhh