2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Owww buralar coşmuş sayfalar almış gitmiş Tuğçeden ses varmı dye ara ara baktım göremedim
liliyaa @ ceross kuzular çok şekerrr esra_s çok büyük geçmiş olsun cnm ya of bir anlık işte,kaza geçiren tüm kuzulara geçmiş olsun
Cuma günü kızımın yanağını ısırmış 2 yaş grubundan bi bebek içim parçalandı öğretmni saniyelik oldu hmn kaptım dyo kadın çok kötü olmuş ben de görnce gözüm doldu o anki acısını düşününce bi tuhaf oluyorum diş izi oldgu gbi duruyodu bgn yayıldı geçen hftaki morluk yeni toparlamışken..o da bebek yapck bişe yok ama çk fena olmş
Nasıl ağladı kim bilir.
Meslektaşlarımın gününü kutluyorum bu arada,yrn oğlumun doğumgünü şimdi de onun hazırlgı var kardeşine yapıldı ya daha istekli o yüzden:)

+1 ben de sadece anne gibi hissediyorum kadın gibi hissetmem için biraz kafamın rahatlaması lazım sanırım çünkü rüyalarımda bile hep kızımla ilgili şeyler var bazen kafayı mı yedim acaba diyorum Geçicidir ama ne zaman geçer bilemiyorum yani belki biraz düzenli bakım yapıp, evde eşofman ve lohusa topuzu ile takılmayı bırakınca ya da işe başlayınca filan geçer?! Eşimle bir sorunum yok Allah’a şükür ama ölümüne kankayız yani

ben de sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum ama aranamadım, bir yerden sonra da vazgeçtim ... ama her eylül ilk zili duyunca için ezilir
ne iş yapıyosun şimdi bnm eşim fen bilgisi öğretmeni bn bike isteye yazmamıştm öğretmenlik şimdi kafamıntaşlara vuruyorum ikimizde öğretmen olsaydık ne güzel yaz tatili fln birlikte olurduk bebeğime daha fazla zaman ayırabilirdim. bn kimyagerim bi fabrikada üretim sorumlusuyum çok yorucu oluyo böyle

güldürdün beni yaa geçen gü3 tane kocaman çocuğu olan 45 yaşındaki bi ablamızın haftada 3 kere eşiyle birlikte olduğunu öğrenip kocaman bi şok geçirdim gençliğime acınası gözlerle baktım o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…