2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İşe başladım ben ama hala ölümüne kankayız sadece olay yatak odasından da ibaret değil muhabbet birbirine vakit ayırma falan çok azaldı.. İkimizde bunaldık.. Arayıp kayınvalidemi çağırdım gelin bebekle ilgilenin biz de birbirimize bakalım dedim , bugün geldiler sağolsunlar yarın bizde eşimle bir sinema yapıp gezeceğiz nasip olursa

Çok uzun zaman olmuş. Hormonlarla ilgisi yoktur lohusalıktan çıkalı baya oldu. Psikolojiktir belki ?
Ay bilmiyorum canım ya.karman çorman bisi oldum ben ..

Orasi oyle tabi ama daha ne kadar surecek bu durum boyle.artik kadin gibi hissetmek istiyorum..

Geçmiş olsun canim kötü bir durum dediğin gibi o da kucuk ama ne bileyim

2 Yaşından sonra düzene giriyor diyorlar. Nisandeniz in dediği gibi demekki emzirme ile alakalı olabilir:)))

Evet maalesef bizde de aynu durum. Bazen bir konu oluyor aaaa sana soylememismiydin filan oluyoruz. Eskiden her konuda konuşur dertlesirdik şimdi vakit yok ama geçici bir dönemdir sanırım . Tecrübeli anneler daha iyi bilir?

ay yaa canım benim sarıl ona benim için çok üzüldüm..
ne güzel bir heyecan şimdiden kutlu olsun:)

aa ne güzel düşünmüşsün bravo :)

Çok geçmiş olsun kuzuya.. Oğlanın Doğum günü de şimdiden kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleri olsun inşallah

aa ne güzel düşünmüşsün bravo :)
Delirecektik artık ya.. Birimiz sabahçı diğeri öğleci bebeği devrediyoruz birbirimize sadece akşamları görüşüyoruz onda da çocuk geç uyuyor sağolsun görüşüyoruz da denmez aslında.. Bir nefes almaya değişik birşey yapmaya çok ihtiyacımız var

biz de eşimle bı ara "naber kömkö" diye sesleniyorduk
gerçi şimdi küçük hanımefendi beni uyurken yanına mahkum etti napacam bilmiyorum yine. bugün akşam annemler geldi, ben kızımın yanından kalkıp yanlarında oturamadığım için usulca gittiler, düşün yani

Süper ya. keşke oğlun yatılı kalabilseydi kv'de gece de başbaşa olurdunuz :)

Süper ya. keşke oğlun yatılı kalabilseydi kv'de gece de başbaşa olurdunuz :)
Sabaha kadar meme ağzından çıkmıyor ki :/ Allah seni inandırsın bazı gecelerde ben tuvalete gidince uyanıp yatağa oturup ben dönünceye kadar ağlıyor :/ Resmen esir alıyor beni, eşime vakit ayırmayı da geçtim bir gece omurgam düz uyuduğumu bilmiyorum

O zaman geçmiş olsun diyorum bundan sonrası için.. Benimki doğduğundan beri bana kene gibi yapışık uyuyacak ;/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…