2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Niye inanmayim. s.çtık biz ya :/

Ay kıyamam ya inşallah bir daha yaşanmaz.. Benim kızıma da alt komşum bakıyo, onun da kızımdan 1 ay büyük oğlu var. O da kızımın kolunu ısırmış iz kaldı baya Bi süre. Üzüldüm ama ne yapabilirim ki..

Wu huuu Bir ay sonra döndüğünde kızlar benim adetim gecikti midem de bulanıyor sanki deme sakın
bnn 50 gün oldu olmadı adet bugünde başım döndü midem bulandı eşim dio bi süpriz olmasın dedim olmasın lütfen bn birine yetemiyorum. diyo yok yaa yoktur halbuki bn emin olayım die haftaiçi test yaptım negatiftş ama söylemedim güler diye

bnde meme açık uyuyakalıyorum bi kalkıyorum buz tutmuşum :) bazen eşim memeni ört die bi göz uyanıp örtüyo. bnm oplan 12de uyudu bugün eşim sabah çalışmıştı sonra biraz oğlanaı gezdirdik evde oynadk derken adam uyudu oğlandan önce yarın sabah yine işe gidicek :) vakit kendimize de ayıramıyoruz eşimize de. aslında gece beslenmesini kesebilsek annelere flnda bırakabiliriz deliksiz uyusalar bi ya da emmeden sakinleşebilseler bn bazen emziemiyim diyorum pşş liyorum yaıinıma alıyorum yok illa emcek. babaaı fln sakinleştirsn anneyi kokladıkça meme ister diyolar ama oda bizde yok. demin uyuttum zannettm yatağına koydum gülüo kıs kıs sıpa yaa meğer uyumamış :)

Kızlar benim kızım da sabaha kadar emmeye başladı beni. Bu ara iyice arttı uyanıp emmek istemesi. İyice de alıştı aramazda yatmaya. Biraz da dönemlik sanırım hepimizinki böyleymiş. Ama çok fena alıştı bizle yatmaya. Aslında bu durumdan hiç rahatsız değilim çok hoşuma gidiyo koynumda yatması. Tek üzüntüm deliksiz, kaliteli Bi uykusu yok. Deliksiz uyku da çok önemli gelişimi için. Bilmiyorum ne olacak böyle.
Eşle olan ilişki konusu açılmış, biz de haftada bir anca

Dediğin gibi gece beslenmesini kesmek lazım ama bunun için sabır ve inanç lazım :)

çalışmıyorum canım, hamile kalana kadar her sene denedim.2 defa sınırdan döndüm olmadı çok isteyerek yazdım, severek okudum ama mesleğimi yapamadım

ayyy yavrum benim, çok geçmiş olsun...işte ben de bundan korkuyorum çünkü küçük çocuklar zarar verdiklerini anlamıyorlar ki... oyun alanına bıraktım bir kere ama dayanamadım, sanki hepsi oğluma vuracak gibi geld

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar Benim için çoğu pazar günü demek günün en verimli vakitlerini kv lerin evinde geçirip, asık suratları görmezden gelip iğneli lafları da duymamaya çalışmak demek. Annedir asla saygısızlık etmem ama Allah’ım bu kadar mı sevimsiz olunur yaa tövbe tövbe...

O da abartmış bence yaa menapoz öncesi libido patlaması mı yaşıyor acaba

Çok doğru bir tespit. Kafayı biraz dağıtıp çocuk olmadan farklı birşeyler yapmak gerekiyor belki birlikte. Biz böyle birşey yapmayalı çok uzun zaman oldu kızımızı nadiren anneme bıraktığımız zamanlar genelde acil işimizin olduğu zamanlardı koştur koştur gidip geldik onda da.

Biz aynı durumdayız yaa çok zor işimiz :-/

Günaydın canım. Niye o kadar sık gidiyorsunuz ki eşin mı istiyor?

ben artık kızıma işgalci diyorum :)) bazen de küçük terminatör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…