2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canım. Niye o kadar sık gidiyorsunuz ki eşin mı istiyor?
Evet canım özlüyorlarmış çocuklarını torunlarını görmek istiyorlarmış. Ama işine gelmediği zamanlarda 1,5 ay torununu görmemişliği de var o ayrı. Torunu ne yer ne kadar yer birisi sorsun çok isterdim ne cevap verir acaba

Günaydın kızlar, bende açıköğretim sınavlarında görevliyim, bebeler sınav oluyor, bende pinekliyorum masada. Bizimde oğlan aramızda yatıyor. Bu arada bunalımdan arada sigara içmeye başladım ama dün eşim gördü ve küsüp hiç konuşmadan yattı bu arada 2 sene olmuştu bırakalı.

aman canım ne olur başlama...eşin seni sevdiği için küsmüştür.aklima çocuğunu getir kendini düşünmesen bile onu düşün...benim eşim de zor bıraktı ve bazen arkadaşları ikram ediyor diye kızıyorum.

allah kolaylık versin.

Bebegini düşün ve içme bence. Kıyafetlerine sinen koku bile onlar için zararlıymış . Birde bırak doya doya anne kokusu alsin senden, ne kadar elini yikasan disini fırçalasan o lanet şeyin kokusu geçmiyor. Nacizane fikrim tabiki :) bırakmak zor annemden biliyorum

İyi pazarlar kızlar. Ben de soffio bez aldım. Beklediğimden iyi görünüyor. Losyonsuz, kokusu yok. Sleepy gibi bol pamuklu olur sandım ama içinde tanecik sayısı fazla. İnşallah pişik yapmaz da onunla devam ederim.
Kızımın üstten iki azı dişi tokmak gibi görünüyor artık. Sinir oluyorum dişlere. Yavruma ne kadar acı çektirdiniz diyorum :)
Eşle uzaklaşmadan bahsedilmiş. Herkes söylüyordu, çocuk olunca aşk kalmıyor diye. Ben de biz herkes gibi olmayız sanıyordum. Lise 1’den beri beraberiz ama sanki her şey geride kaldı. Bazen düşünüyorum. Acaba benim sadece bir insana yetecek kadar mı sevgim var diye Eşim de hiçbir çaba göstermiyor. Oturup konuştuk. İlişikimize hiç özen göstermiyorsun, bir çiçek alıp eve gelmiyorsun falan dedim ama hiçbir şey değişmedi. Demek ki o da bana karşı aynı hissediyor. Keşke bir çocuğumuz daha olsaydı da öyle bitseydi

aynen bizde de durum o ztn çalışıyoruz oğlan 11 12den önce uyumuo haftada bir buluşursak öpüp başımıza koyuyoruz

bence temizlenmişken hiç yeltenme bile canım . bırakmak çok zor. babam akciğer kanseri söylemiştim 3 ameliyat 2 kemo hala yüreğimiz ağzımızda ciğerinin teki yok buluttan nem kapıyo hasta olmak için şimfidide crpsi 315 çıkmış hastaneye ystırdılsr yanında kalacak kimse yok 1 haftadr tek başına hastane de. 150ye düşmüş dğer 1 hafta daha kesin kalır devamı meçhul annem bnm oğlanla babam arasında kalıo çocuğu bırakıp gidemiyo. sana bişey olsa Allah korusun 3 beben napcak. sigara içmeyene bişey olmuomu diolar genelde ama sigara hastalıklarda çok büyük etken

kız Allah seni napmasn :) bitmesin demio da bi çocuk daha olup bitseydi dio bizde hep bn iteleyen taraftım çocuk olana kdr isterdim eşim biraz daha istekli olsun. ama yok adam ihtiyaç duymuo demek ki nadir teklif eder. bnce çocuktan çok insanların kişilikleriyle alakalı bu durum. isteyen iki arada bi dere de yine de yapar.

Ben de koptum:)) geçer cnm bu dönemde inşallah herkes benzer durumda @nisandeniz

Ya kızlar biraz malum konu ama ben cinsellikten sogudum aklima gelince bile tiksiniyorum.bu durum eş kisisiyle mi alakali yoksa benim hormonlarla mi alakali bilemiyorum hamileligimin 6.ayinda biraktik ve dogumdan sonrada sadece iki kez oldu !

Bende soğukluk yok valla:) Eşimde var biraz aslında :)
Ben de iki senedir içmiyordum. Ama tez izleme ile ilgili sabah kadar çalışıyorum bazı geceler. Ben de arada içtim:/ Sigarasız yaşamın rahatlığı çok güzel birşey farkındayım arada şeytan dürtüyor başa döneceğim diye çok korkuyorum:/

evet aynen. bi de gündüz işteyim akşam 7de geliyorum 12 saat ayrıyız. kıyamıyorum bari gece kokuma doysun diyorum
Aynen ben de kıyamıyorum ve emzirmekten acayip keyif alıyorum. Tabi şu an sağ memem pert kanamaya da başladı acılar içindeyim. Madecasol krem alıp denicem nöb. Eczaneden

Eşim bide psikologdu galiba dimi? Önce karısını çözse keşke. Ne bitmesi canım ya öyle düşünme. Tabi ki eskisi gibi olmuyor el mecbur, hayatımızdaki herşey biz istemesek de değişiyor. Hepimiz öyleyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…