2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok tatlısın yaa hepimiz aynıyız herhalde, bende hormon değişiminden olduğunun farkındayım diyerek ağlamıştım :))))

Wuuuu dişi kurt resmen :))

Ay koptum süpersin yaa harikaymış anı

Bence de konusmlisin ben ara ara bir konuşma yapıyorum faydası oluyor :)

Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)

Kaan olmadan önce bizde eşimle dizi izlerdik onu da alıştırmıştım şimdi denk yedikçe bakıyoruz . Ama erkenci kuşu izliyoruz kaçırmıyoruz gülüyoruz kafamız dağılıyor:)))

Aynen tazminatı yakıp çıkmak çok zor. Birde 2 kişi çalışırken ihtiyaçlarına anca yetişiliyor büyüdükçe masraflar artacak . Eğer işten atılırsam hayırlısı der üzülmem ama kendim işi bırakmam sanırım canıma tak etmedikçe. Bazen özlem vuruyor gözüm kararıyor ama ...

Bizde arkadaşlarla bu konuyu konuştuk bugün. Çıkmak istesek napariz diye. Pskiyatristten bol bol rapor al psikolojimi bozuyor bu iş benim diye sonunda çıkarıyorlar diyorlar .

Kızlar hepsiburada'dan bebek bezi almıştım. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi. Kargo bilgisi mail atacaklardı ama yok.. hangi kargo olduğunu dahi bilmiyorum. Nasıl arayıp soracam nasıl öğrenecem??

Hepsi buradan da hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum ama mesaj at filan yokmu satıcıya. N11 de öyle mesela

Üye olmadan sipariş verdim. M.hizmetlerini aradım .Sipariş aktif olmamış dedi. Talep formu oluşturdu. Parayı çekiyorlar ama sipariş aktif olmuyor! Bir daha internetten alışveriş yaparsam ne olayım.

N11 o konuda güvenilir sipariş eline geçmeden parayı karşı tarafa aktarmıyor. Birde mağaza puanları var Ben n11 den çok alışveriş yaptım hoc sorun yaşamadım. Trend yol ebebek joker den de alabilirsin buralarda da sorun yaşamazsın. Denk geldiğinde baya indirim oluyor çünkü

15 yıldan sonra degil mıydı tazminatımı alıp ayrılmak?

bende bir kere kumanda bir kerede mandalima yikadim camasir makinasinde. dunde bozuldu camasir makinesi bugun tamirci geldi ve icinden 6 tane 1 tl 2 tane 50 krs cikti :) meger paralari oraya sakliyormus bizimki de

aslında bana uygunmuş bu :) toz alerjim var ve üretimdeki tozdan hastalanıyorum. zorda kalırsam kullanayım bn bunu

Yok hayır dedin ya oğlan uyudu ben mutfakta o içerde tv izliyor o yüzden dedim birlikte yapın birlikte oturun diye..Ilgisizlik de zamanla alışkanlığa dönüyor maalesef görmezden gelmek işi kötüye sürüklüyor fikrimce dediğin gibi araya mesafelerin girmesini engellemek lazım yoksa dağ gibi büyüyor evliliklerin sorunları..Ve bir çocuk daha olduğunda herşey iki üç kat zorlaşıyor. Bence de sen fazla zaman geçmeden konuş ciddi bir şekilde sıkıntılarını anlat düzeleceğine inanıyorum.

Kızlar komik lohusa anılarınız neler ?
senin var mı :) bn herşeye ağlıyodum hele annemle kv yi az süründürmedim 2 şer çocuğu nasıl büyüttünüz bi bebeği memeye tutturamadınız diye bağrıyodum 2 dk geçmeden bn bu bebeğe bakamıcam diye ağlıyodum. çok kötüydğm ya lohusayksn baya baya depresyona girmiştim

bende bir kere kumanda bir kerede mandalima yikadim camasir makinasinde. dunde bozuldu camasir makinesi bugun tamirci geldi ve icinden 6 tane 1 tl 2 tane 50 krs cikti :) meger paralari oraya sakliyormus bizimki de
Bizim bulaşık makinesi de teklemeye başladı ya bu aralar fazla çalışmaktan yada benim de kaybolan 1 tller var icime kurt düştü bak :))

bnm oğlanda ev işlerine pek yardımcı. bnn kafamda hablu görsün hemen dolabı açıp saç kurutn makinesinş getirio vuuu die die aonra fırçamı getirio aynen götürüp yerlerine koyuyo. kendş dolabını döküyo geri topluyo. çamaşır makinesi durunca koca seleyi çeke çeke götürüo çamaşırları çıkarıyoruz. sonra tek tek bana verio bn asıyorum kuruyanlarıda toplayıp koltuğu götürüo ordan bana veriyo katlıyorum.

Ay evet ya herşeyi anlamaya başladılar iyice tatlı oldular:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…