2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ay yavrum

Basın sağolsun allah mekanını cennet eylesin. Bakıcıya bırakmak zorunda olmaman çok iyi. Sevgiyle büyüyecek ve seninde aklın geride kalmayacak En azından. Belki ilk günler zorlanirsin ama insan alışıyor zamanla. Gönlüne göre olsun inşallah

Var canım yazdım:) ben de çok kötüydüm hatırlamak bile istemiyorum:)

Tamam sağol canım

Kiyamam ya bende kara kara dusunuyorum nasil birakcam diye..

Ayy cok tatli :)) gecen bende kumandayi buzdolabindan buldum :))) esyalr heo yer degistiriyo evde

Ayyy tuylerin diken diken oldu ya...elektrikler de yok su an pufff !

Lohusayken ben de bol bol ağladım. Annem de diyordu ki: Ağla kızım. Ağlamak ruhun işemesidir. Rahatlarsın :) :)
Ahahaha bayildim buna :)))

Yine aynı saatler oğlum emmeye kalkti ama sonrasında yerine yatıramıyorum yatirdigim anda başlıyor ağlamaya. Bizim yatağa yatırdım dalmasını bekliyorum nerden çıktı şimdi bu

bide ben işyerinden süt saklama poşetiyle diilde süt saklama kabıyla getiriyorum bnm makinem lansinoh direkt o kaplara sağılıo ztn sonrada biberon olabiliyor ama cam diilller. çok pratik oldu bizim için hem de daha masrafsız poşet her seferinde çöpe atılıyor. bii tek cuma günğ sağdığımı buzlupa atıyorum pzt günü için. tabi fazla süt varsa bide onu artk bizde fazla kalmıo yetmio bilr

Yine aynı saatler oğlum emmeye kalkti ama sonrasında yerine yatıramıyorum yatirdigim anda başlıyor ağlamaya. Bizim yatağa yatırdım dalmasını bekliyorum nerden çıktı şimdi bu
Benim kızı da uyuması için bir yere yatırırsam direkt ağlıyor canım. En az 10 dk uyku hazırlığı yapıyorum. Kucağıma alıp yavaşça ileri geri yürüyorum. Hadi annecim gece olmuş, uyku zamanı gelmiş, iyi geceler diye sürekli tekrarlıyorum ve sürekli piş piş diyorum. Birkaç dakika uğraştım, yatağına koydum ve yine mızmızlanırsa tekrar alıp aynı şekilde devam ediyorum. Kesinlikle odasından çıkarmıyorum ve ışığı açmıyorum. Yani çocuğu uyumaya ikna ediyorum :)

Kızlar bu aralar Dolunay da gece o kadar sık uyanıyor ki. Hele iki gece saat 1 de uyandı birinde 3 e kadar oyun oynadı birinde 5e kadar Uyandıgında bazen elimi tutunca geri dalıyor ama bazen de aglıyor ayakta sallanmazdı ayakta sallanmak istiyor yavas sallayınca kızıyor hızlı sallayayım diye. 6 dişimiz vardı 3 yukarıda 3 asagı da sanırım iki tane daha geliyor. Neden boyle oldu bu sefer anlamadım. Önceki dişlerde boyle olmamıştı. Artık nazara ınanmaya basladım. Cunku gecen gun hastaneye gittiğimde bir hanımla sohbet ettık dişi cıkıyor falan dedim dişi cıkınca atesi huysuzlugu oluyor mu dıyınce nadiren dedim iyi o zaman benim kız da cok olurdı dedi. Ogun bugundur gece uyumuyor:\1 yas sendromumu diş mi tam emin olamıyorum ama yazık yavrum yatakta donup duruyor cok uzuluyorum

Benim de lohusalıktan aklımda kalan su anım var. Dolunay 3 4 gunluk daha sarılıktan dolayı kuvezde gırdı. Emzirmeye içeri girerken once altını degıstirıyorduk. İlk ıkı gun agrım vardı ben altını almamıştım hiç. Onceden de hiçbir bebeğin altını almamıştım. Kuvezde yanına gırdım hemsıre once altını alalım dedı bez ıslak mendil falan verdi. Aha dedim kendi kendime rezil oldum nasıl yapıcam once baska kadınlara baktım nasıl yapıyorlar sonra da ben yaptım korka korka. Hem zarar verırım diye korktum hem de nasıl baglayacagımı bılmıyordum. Sımdı de amuda kalkarak falan bile baglayabılıyorum Bir arada Dolunay'ı ortamızda yatırıyorduk eşimle. Gece uyandım baktım kız yok.Nasıl bagırıyorum ama eşime kalk cabuk cocugu ezdık cocuk nerde o da uyku sersemi kalktı yatagı yorganı nasıl savuruyoruz cocuk yok diye sonra bir mıkırdanma sesi baktık meger beşiğine koymusuz

Bizim bulaşık makinesi de teklemeye başladı ya bu aralar fazla çalışmaktan yada benim de kaybolan 1 tller var icime kurt düştü bak :))

bu gece benimkide 3 de kalkti 7 ye kadar araliksiz emdi. simdi de uykusuzluktan agliyor ama uyutamadim bir turlu hala memede.

bizim de köpek dişleri çıkmadan azı dişi şişmiş mosmor olmuş, elini sokuyor,öğürüyor yavrum

Sen her dolunay ve geceli cümleye basladıgında bi an burç okuyomş hissine kapılıyorm 2 sn sonra düşüyo küçük kuzunun dişten gbi cnm hızlı sallatıyosa acısı var dmkki rahatlamk istyo yatmadan papatya yağıyla masaj yapabilrsin,bnm ki de sık uyanıyo 2 azı çıktı eti yara yara,kan oturmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…