- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Eowynn_arwn Polyanna82 Kızlar bizde de durum aynı, akşam oturması bir bardak çay bir parça boş zaman kalmadı Diş çıkarıyor sürekli üstümde gece gündüz yapışıyor onun dışında sürekli mızıldanıyor arada ateş yapıyor kaka da bozuldu aynı anda birkaç tane patlatıyor sanırım Ben okula gidince yokluğumu farkettiği anda yastığıma kapanıp ağlıyormuş Tuvalete gidemez oldum , kapıya vuruyor açayım diye açılmazsa ağlıyor
Lohusayken ben de bol bol ağladım. Annem de diyordu ki: Ağla kızım. Ağlamak ruhun işemesidir. Rahatlarsın :) :)
annemi küçük yaşta kaybettim. 2 gün kayinvalidem 3 gün ablam 1 gün eşim bakacak. ben özelde çalıştığım için 6 gün çalışıyorum. özel sektör olunca güvenemiyorum. iş bulmak da kolay değil bu zamanda. onun için arada kalıyorum.
Var canım yazdım:) ben de çok kötüydüm hatırlamak bile istemiyorum:)senin var mı :) bn herşeye ağlıyodum hele annemle kv yi az süründürmedim 2 şer çocuğu nasıl büyüttünüz bi bebeği memeye tutturamadınız diye bağrıyodum 2 dk geçmeden bn bu bebeğe bakamıcam diye ağlıyodum. çok kötüydğm ya lohusayksn baya baya depresyona girmiştim
Tamam sağol canımN11 o konuda güvenilir sipariş eline geçmeden parayı karşı tarafa aktarmıyor. Birde mağaza puanları var Ben n11 den çok alışveriş yaptım hoc sorun yaşamadım. Trend yol ebebek joker den de alabilirsin buralarda da sorun yaşamazsın. Denk geldiğinde baya indirim oluyor çünkü
Evet canım ağlayarak uyanıyor olduğu yerde su veriyorum suluğundan,her seferinde içiyor ağlayacaksa içtikten sonra devam ediyor ağlamaya :)) bence dene snirlenirse vermezsin bidaha
Kiyamam yaEowynn_arwn Polyanna82 Kızlar bizde de durum aynı, akşam oturması bir bardak çay bir parça boş zaman kalmadı Diş çıkarıyor sürekli üstümde gece gündüz yapışıyor onun dışında sürekli mızıldanıyor arada ateş yapıyor kaka da bozuldu aynı anda birkaç tane patlatıyor sanırım Ben okula gidince yokluğumu farkettiği anda yastığıma kapanıp ağlıyormuş Tuvalete gidemez oldum , kapıya vuruyor açayım diye açılmazsa ağlıyor
Ayy cok tatli :)) gecen bende kumandayi buzdolabindan buldum :))) esyalr heo yer degistiriyo evdeBugün makinayı çalıştıracaktım. Oğlumun çamaşır makinasına sakladıkları bunlar... Kıymetli şeylerini saklıyor. Ama öyle bir şaklıyor ki bulamazsın. Mesela emziğini bir kutuya koyuyor kutuyu da alıp başka odaya götürüyor. Malı kıymetli olacak galiba.
Ayyy tuylerin diken diken oldu ya...elektrikler de yok su an pufff !bana geldiler maalesef eşimden ayrı oğlumda tek uyuypdum başka oda da. hayatımda hiç bukdr korkmamıştım. rüyamda bebeği yatağına bırakıyprum bi bakıyorum koltupun üstğnde bidaha yatağa bırakıyorum geliyorum yerde. sonunda bi kadının kucağında ama dediğin gibi cadı gibi bişey. diyo bnm bebeğim olmuo ben alıcam bu bebeği bn nasıl ayetel kürsi okuyorum . aman Allah ım hiç bukdr korkmamıştım. sonunda ağlaya ağlaya dilimde ayetel kürsi zor ayıldım uykudan ama aklım çıktı
Ahahaha bayildim buna :)))Lohusayken ben de bol bol ağladım. Annem de diyordu ki: Ağla kızım. Ağlamak ruhun işemesidir. Rahatlarsın :) :)
bana geldiler maalesef eşimden ayrı oğlumda tek uyuypdum başka oda da. hayatımda hiç bukdr korkmamıştım. rüyamda bebeği yatağına bırakıyprum bi bakıyorum koltupun üstğnde bidaha yatağa bırakıyorum geliyorum yerde. sonunda bi kadının kucağında ama dediğin gibi cadı gibi bişey. diyo bnm bebeğim olmuo ben alıcam bu bebeği bn nasıl ayetel kürsi okuyorum . aman Allah ım hiç bukdr korkmamıştım. sonunda ağlaya ağlaya dilimde ayetel kürsi zor ayıldım uykudan ama aklım çıktı
Haha anne yanı club :)))Yine aynı saatler oğlum emmeye kalkti ama sonrasında yerine yatıramıyorum yatirdigim anda başlıyor ağlamaya. Bizim yatağa yatırdım dalmasını bekliyorum nerden çıktı şimdi bu
bide ben işyerinden süt saklama poşetiyle diilde süt saklama kabıyla getiriyorum bnm makinem lansinoh direkt o kaplara sağılıo ztn sonrada biberon olabiliyor ama cam diilller. çok pratik oldu bizim için hem de daha masrafsız poşet her seferinde çöpe atılıyor. bii tek cuma günğ sağdığımı buzlupa atıyorum pzt günü için. tabi fazla süt varsa bide onu artk bizde fazla kalmıo yetmio bilrne yazık.ki sütümün çok olduğunu da düşünmüyorum. sagdigimi dayanamayıp aynı gün veriyorum. bu hafta sünnet ettirmistim. gelecek hafta sagmaya başlayıp depolamaya başlayayım o zaman. ahhh bi 45 gün rapor bulsam. o zaman sağlam bir depom olurdu. peki başka önereceğiniz şeyler var mı?
Son zmnlrda duydugum en bomba söz:)) peyami safa demiş anneden geçmiş edebiyat aşkı demekki:)Lohusayken ben de bol bol ağladım. Annem de diyordu ki: Ağla kızım. Ağlamak ruhun işemesidir. Rahatlarsın :) :)
Geçen hfta ben de kumandyı yıkadım:)bende bir kere kumanda bir kerede mandalima yikadim camasir makinasinde. dunde bozuldu camasir makinesi bugun tamirci geldi ve icinden 6 tane 1 tl 2 tane 50 krs cikti :) meger paralari oraya sakliyormus bizimki de
Benim kızı da uyuması için bir yere yatırırsam direkt ağlıyor canım. En az 10 dk uyku hazırlığı yapıyorum. Kucağıma alıp yavaşça ileri geri yürüyorum. Hadi annecim gece olmuş, uyku zamanı gelmiş, iyi geceler diye sürekli tekrarlıyorum ve sürekli piş piş diyorum. Birkaç dakika uğraştım, yatağına koydum ve yine mızmızlanırsa tekrar alıp aynı şekilde devam ediyorum. Kesinlikle odasından çıkarmıyorum ve ışığı açmıyorum. Yani çocuğu uyumaya ikna ediyorum :)Yine aynı saatler oğlum emmeye kalkti ama sonrasında yerine yatıramıyorum yatirdigim anda başlıyor ağlamaya. Bizim yatağa yatırdım dalmasını bekliyorum nerden çıktı şimdi bu
Bizim bulaşık makinesi de teklemeye başladı ya bu aralar fazla çalışmaktan yada benim de kaybolan 1 tller var icime kurt düştü bak :))
Yine aynı saatler oğlum emmeye kalkti ama sonrasında yerine yatıramıyorum yatirdigim anda başlıyor ağlamaya. Bizim yatağa yatırdım dalmasını bekliyorum nerden çıktı şimdi bu
bizim de köpek dişleri çıkmadan azı dişi şişmiş mosmor olmuş, elini sokuyor,öğürüyor yavrumKızlar bu aralar Dolunay da gece o kadar sık uyanıyor ki. Hele iki gece saat 1 de uyandı birinde 3 e kadar oyun oynadı birinde 5e kadarUyandıgında bazen elimi tutunca geri dalıyor ama bazen de aglıyor ayakta sallanmazdı ayakta sallanmak istiyor yavas sallayınca kızıyor hızlı sallayayım diye. 6 dişimiz vardı 3 yukarıda 3 asagı da sanırım iki tane daha geliyor. Neden boyle oldu bu sefer anlamadım. Önceki dişlerde boyle olmamıştı. Artık nazara ınanmaya basladım. Cunku gecen gun hastaneye gittiğimde bir hanımla sohbet ettık dişi cıkıyor falan dedim dişi cıkınca atesi huysuzlugu oluyor mu dıyınce nadiren dedim iyi o zaman benim kız da cok olurdı dedi. Ogun bugundur gece uyumuyor:\1 yas sendromumu diş mi tam emin olamıyorum ama yazık yavrum yatakta donup duruyor cok uzuluyorum
Ah kıyamam kopek dişle azı diş cok zormus. Biz o donemde napacagız bakalım.Keske onların dişi cıksa ama bizimki agrısa o daha kolay :)bizim de köpek dişleri çıkmadan azı dişi şişmiş mosmor olmuş, elini sokuyor,öğürüyor yavrum
Sen her dolunay ve geceli cümleye basladıgında bi an burç okuyomş hissine kapılıyorm 2 sn sonra düşüyoKızlar bu aralar Dolunay da gece o kadar sık uyanıyor ki. Hele iki gece saat 1 de uyandı birinde 3 e kadar oyun oynadı birinde 5e kadarUyandıgında bazen elimi tutunca geri dalıyor ama bazen de aglıyor ayakta sallanmazdı ayakta sallanmak istiyor yavas sallayınca kızıyor hızlı sallayayım diye. 6 dişimiz vardı 3 yukarıda 3 asagı da sanırım iki tane daha geliyor. Neden boyle oldu bu sefer anlamadım. Önceki dişlerde boyle olmamıştı. Artık nazara ınanmaya basladım. Cunku gecen gun hastaneye gittiğimde bir hanımla sohbet ettık dişi cıkıyor falan dedim dişi cıkınca atesi huysuzlugu oluyor mu dıyınce nadiren dedim iyi o zaman benim kız da cok olurdı dedi. Ogun bugundur gece uyumuyor:\1 yas sendromumu diş mi tam emin olamıyorum ama yazık yavrum yatakta donup duruyor cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?