2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım aslında kadın olmak değil "eş" olmak mesele. Yani siz eşsiniz. Bunu unutmamak unutturmamak lazım. Bence böyle durumlarda insan direk iletişime geçmeli biriktirmek daha büyük sorunlara yol açıyor. İletişimsizlik eşler arası en büyük problem. Kesinlikle konuşmalısın.

Öyle mi? Bunu öğrendiğim iyi oldu. Raporu yani
Evet canım o iş yerindeki bir sebepten yani işin doğasından kaynaklanan bir sebepten ötürü sağlık sorunu yaşadığını ve bu nedenle çalışamayacağını ispat edersen haklı fesih sebebi olduğu için tazminat alarak ayrılabilirsin.

Oğlun eğer gündüz 2 kere uyuyorsa annenden bunu 1 e düşürmesini isteyebilirsin canım. İlk uyudupu saati ileri çekebilir. Oğlum günde 2 kez uyudupu zaman yani geçen hafta 11 de yatıyordu sabah 8 gibi kalkıyırdu öğlen ve akşamüstü uyuyordu. Bu hafta gündüz 1 kez uyutuyorum akşamları artık 8:30 9 da uyuyor. Ve nasıl oluyorsa yine 8 de kalkıyor. Tabi deliksiz değil sık uyanıyor ama yine de 12 saat gece uykusu oluyor nerdeyse. Gündüz de 1 kez 1.5 2 saat uyuyunca yetiyor.Nasıl olsa artık günler de kısaldı. Böylece akşamları eşinle başbaşa kalırsınız.

Sen söyleyince farkettim lohusalığa dair hatırladıklarım genelde depresif ve gergin anılar yaa :))
Komik diyebileceğim ise eşimin benden daha çok lohusalık yaşaması olur herhalde :)
Aynen yaa lohusalık ile ilgili genel olarak endişeli, gergin ve depresif duygular ilk olarak aklıma geliyor.
Şimdi düşününce komik bir anı olarak ki o zaman hiç komik gelmiyordu tabi, kızım 3 günlük filandı sanırım o kadar minik o kadar çaresiz görünüyordu ki, Allah’ım nasıl büyüyecek bu bebek çok çaresiz, çok zavallı, memeyi bile zor emiyor diye düşünüp saatlerce üzülüp ağlamıştım. Bir de kızım baya uykusuzdu gazlı zamanlarında ve bazen mutfakta davlumbaz sesiyle uyuyordu kucağımızda biz de eşimle gecenin 3 ünde 4 ünde çay demleyip mutfakta oturup içtiğimizi hatırlıyorum şimdi komik geliyor

Sen söyleyince farkettim lohusalığa dair hatırladıklarım genelde depresif ve gergin anılar yaa :))
Komik diyebileceğim ise eşimin benden daha çok lohusalık yaşaması olur herhalde :)
Benim de öyle, çok kötüydü.
Bir keresinde kızımın burnunda sümük var diye hüngür hüngür ağlamıştım:))
Bir diğeri de, eşim kızımı kv'ye götürmek istemişti, (evler çok yakın) ben de o sırada bir şey doğruyordum. Eğer götürürsen seni dograrim demiştim bıçağı ona sallayarak ve çok ciddiydim:)) o da korkup gitmemişti. O zamanlar bebeğimi benden başkası koruyamaz, eşimle bile gitse başına bişey gelir diye korkuyordum.
Bide doğumdan sonra ilk bir hafta gülme krizine girmiştim:))) bebek meme emerken bile bir anda gülme krizi tutuyordu, bebek memede zangır zangır titriyor ay şimdi bile o halime gülüyorum bak
meğerse o sinir boşalmasıymış.

Bana hic girmeyecek gibi geliyor artik.ayin 4 unde 14 aylik olacak duzelecegine daha cok b*ka sariyor durum

Konusmak en iyisi tabi canım.bu bebisler butun duzeni alt ust etti maalesef.gececek tabi bu gunler ama iliskilerin hasar almasi da olasi bi durum.bizim es kisisinle dehset bi sogukluk var aramizda.duygusal olarak cinsel olarak hic kipirti yok bende.Rabbim sonumuzu hayir etsin..
Dizi izleyen erkek çok tuhaf geliyor bana :) Eşim ne maç izler, ne dizi. Kemal Sunal ve kovboy filmleri dışında :)
Ay benimkide tam dizikolik .alir cekirdegini biskuvi cayini oturur dizi izler..aman aman barlara cluplara gitmesinden iyidir diyorum bazen.bu aralar azaltti bakalim :)
Kızlar komik lohusa anılarınız neler ?
Valla canım fulll depresif aglamalikli sinirli gecti lahusaligim..senin var mi ? Lahusalik deyince hala seyim sızlar :)))

canim imuneks i diydun mu hic kullandin mi. ben ogluma bir ve iki yaslarinda kullandim hic hasta olmadi oglum sonra unuttum su ara sik hastalaniyor imuneks mi umca mi kullansam ? umcayi hic denemedim.
İmmuneksi duydum cnm eczacı kuzenim kendi çocuguna umca verirdi ordan aklımda kalmıştı bnm de.bi dene istersen hasta olcagnı hissettgnde veriyosun .

Aman dediğin gibi evde dursun da dizi izlesin:)
Benim de kabus gibiydi. o zamanlar komik gelmeyen ama şimdi komik buldugum birkaç şey var tabi, yazdım onu da. :)

Canım benimki kendi kendine öğrendi. İlk uzattığımda önce köpürttürdü dışarıya üfledi sonra çekti.

1 haftalık lohusaydım.. Annem namaz kılmak için çocuğun odasına girmiş , annem namaz kılarken bebek mıkırdanmaya başlamış , bu arada annemin üstünde cübbe gibi namaz elbisesi başını da bir acayip bağlamış odanın kapı azıcık aralık.. O aralıktan boğuk boğuk şişşt şişşt diye ses geliyor Ali’nin ağlama sesi bir yandan.. Kapı aralığından baktığımda aha al karısı (bizim oralarda lohusalara ve bebelere Musallat olan cinlere al karısı diyorlar) bebeğimi çalmaya gelmiş diye dizlerim titredi kapıda bayılıyordum nerdeyse korkudan.. Al karısı annemmiş meğerse

İyiymiş :))

Oğlumla artık her türlü anlaşıyoruz çok güzel birşeymiş.
Çorap getir diyorum gidip getiriyor.
Kumandayı getir diyorum getiriyor gibi gibi tüm getir götür işlerini ona pasladım. İleride oyun niyetine temizliğe bağlayacağım. Şimdiden masadan kalkmadan eline mendil veriyorum elini ağzını siliyor sonra masasını silsin diye veriyorum onu da siliyor ohh mis:)

Eowynn_arwn Polyanna82 Kızlar bizde de durum aynı, akşam oturması bir bardak çay bir parça boş zaman kalmadı Diş çıkarıyor sürekli üstümde gece gündüz yapışıyor onun dışında sürekli mızıldanıyor arada ateş yapıyor kaka da bozuldu aynı anda birkaç tane patlatıyor sanırım Ben okula gidince yokluğumu farkettiği anda yastığıma kapanıp ağlıyormuş Tuvalete gidemez oldum , kapıya vuruyor açayım diye açılmazsa ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…