2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bugün makinayı çalıştıracaktım. Oğlumun çamaşır makinasına sakladıkları bunlar... Kıymetli şeylerini saklıyor. Ama öyle bir şaklıyor ki bulamazsın. Mesela emziğini bir kutuya koyuyor kutuyu da alıp başka odaya götürüyor. Malı kıymetli olacak galiba.

Eklentiler

• 38EE3961-08B8-4CD0-8337-CFBC621201AA.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 50
Maşallah 41 kere Benim ki daha komut almıyor o şekilde, anladığı şeyleri de canı isterse yapıyor canı istemezse hiç takmıyor sanki biraz başına buyruk olacak benimki (bana çekmiş )

Ben kapağını kapali tutuyorum elini sıkıştırır diye. Aa o nasıl bir akıl maşallah ya:))

Maşallah 41 kere Benim ki daha komut almıyor o şekilde, anladığı şeyleri de canı isterse yapıyor canı istemezse hiç takmıyor sanki biraz başına buyruk olacak benimki (bana çekmiş )
Bizimki tam taklitçi. Kulak çöpü bulmuş dolabından dökmüş bana getirdi. Gel gel yapıyor kulaklarımı kendine çevirdi temizlemeye çalışıyor:)
Ben kapağını kapali tutuyorum elini sıkıştırır diye. Aa o nasıl bir akıl maşallah ya:))
Ara da bulasın. Akıl mı haylazlık mı emin değilim:)

Benimki de taklidi seviyor ama komut almıyor, canı isterse o anda yapıyor hadi bir daha yap deyince oralı olmuyor, sonra alakasız zamanda canı istiyor yine yapıyor.. Az önce hadi gel uyuyalım dedim, elinde peluş oyuncağını attı beşiğe başladı ee ee deyip sallamaya :)) Başka zaman nasıl uyuyorduk göster desem bir daha göstermez mesela..

ne yazık.ki sütümün çok olduğunu da düşünmüyorum. sagdigimi dayanamayıp aynı gün veriyorum. bu hafta sünnet ettirmistim. gelecek hafta sagmaya başlayıp depolamaya başlayayım o zaman. ahhh bi 45 gün rapor bulsam. o zaman sağlam bir depom olurdu. peki başka önereceğiniz şeyler var mı?

ne yazık.ki sütümün çok olduğunu da düşünmüyorum. sagdigimi dayanamayıp aynı gün veriyorum. bu hafta sünnet ettirmistim. gelecek hafta sagmaya başlayıp depolamaya başlayayım o zaman. ahhh bi 45 gün rapor bulsam. o zaman sağlam bir depom olurdu. peki başka önereceğiniz şeyler var mı?

Bence şartlarını sonuna kadar zorla ama başlamak zorundaysan yapacak bisey yok annen bakarsa biraz daha rahat olur senin için güvenilir ve sevgi ile büyütür . Halkında hayırlısı olsun canim
annemi küçük yaşta kaybettim. 2 gün kayinvalidem 3 gün ablam 1 gün eşim bakacak. ben özelde çalıştığım için 6 gün çalışıyorum. özel sektör olunca güvenemiyorum. iş bulmak da kolay değil bu zamanda. onun için arada kalıyorum.

Ben de Marmara hukuk yazmayı düşünürken Gazi Türkçe öğretmenliği yazdım. Yani ikisinin puanı da aynıydı. Bana da başta puanımı harcamışım gibi gelmişti ama iyi ki yazmışım. Öğrencilerimi çok seviyorum. 11.yılı çalışıyorum ve üniversiteye giden öğrencilerinle bile görüşüyoruz. Allah’a şükür iyi ki yazmışım. Ama sen de hukuk okuyup artık o alanı iyi biliyorsun bildiğin bir mesleği yapmak da güzeldir. Mesela bebek olunca işlerini istediğin gibi azaltmışsındır. Tam bilmiyorum ama az dava alırsın, bebeğini rahat büyütürsün diye düşündüm

Kızlar benim kıza daha bir haftalıkken uyku rutini oluşturduğumu anlatmıştım. Altı aylıktan beri de odasında yatıyor çok şükür. Ama birkaç gecedir sabaha karşı yanıma alıyorum çünkü artık oturarak emzirmeye dayanamıyorum. Üç dört kez uyanıyor. Yine 11-12 saat uyuyor ama sık uyanmak beni kötü etmeye başladı. İnşallah azı dişleri yüzünden geçici bir durumdur. hepimizin bebekleri bir an önce atlatsaydı şu diş dönemini :/

Geçen aynı konuşmayı ben de yaptım eşime dediğin ben seni çok seviyorum filan diyor ama dediğin gibi söylemekle olmuyor. Biz bir yandan da çocukla cebellesirken bir yandanda ilgi alakaya muhtaç kalıyoruz. Akşam oğlumu uyuttum etrafı topladım oturdum derken 11 i geçiyor eşim koltukta iyi uyukluyor oluyor. 2 çift laf edemiyoruz. O konuşmadan sonra biraz
Baba style :)))
Kızım 2-3 aylıkken ilgilen diye verirdim çizgi film izletirdi.

Ayyy evet ya gecen gün de dışarı çıkacağız biz inelim sen hazırlan gel dedi. Indim aşağı bir baktım bizimki bagajın içinde oyun oynuyor ama nasıl mutlu :))) ordan aldım diye bir çığlık kıyamet. Babaların kafa farklı

Gece uyandığı zaman bir de su vermeyi dene canım ben birkaç kere su verince uyumuştu artık hep deniyorum hatta emzirmeden önce su veriyorum belki emmeden uyur diye. Her zaman uyumuyor tabi ama..

Yaaa. Denemeye korkuyorum ya hic uyumaz daha cok sinirlenirse diye. Seninki de ağlayarak mi uyanıyor? Olduğu yerde sen mi veriyorsun suyu? Nasil yapıyorsun?

Heyet raporu olaylarını hiç bilmiyorum ama ben Doğum yaptığım hastaneden 10günlük olmak üzere 2 rapor aldım. 10 günden fazla veremiyorlarmış 40 güne kadar verebileceklerini söylediler. Özel hastanede Doğum yaptıysan bu şekilde alabilirsin. Devlette nasıl bilmiyorum.

8.30 bizim için çok erken işten geç dönüyoruz. yemekten kalktığımızda ztn saat o civarlarda oluyor. ama 9.30 güzel bi saat bizim için. dün 1 den 2 ye kdr uyumuş sadece yine de akşam 11 de uyudu mesela

özellikle aklıma gelen bişey yok ama bişeyler danışmak istersen burdayız. mesela sen sütleri süt poşetine bebeğinin tek seferde içebilecrği miktarda koymalısın. atıyorum bebeğin 100 cc içiyosa 130 koyduysan geri kalan 30u ya bakan kişinin ısıtmadan ayırması lazım ya da hepsini ısıtırsa içirmesi yoksa ziyan oluyor.

Yaaa. Denemeye korkuyorum ya hic uyumaz daha cok sinirlenirse diye. Seninki de ağlayarak mi uyanıyor? Olduğu yerde sen mi veriyorsun suyu? Nasil yapıyorsun?
Evet canım ağlayarak uyanıyor olduğu yerde su veriyorum suluğundan,her seferinde içiyor ağlayacaksa içtikten sonra devam ediyor ağlamaya :)) bence dene snirlenirse vermezsin bidaha

İ
8.30 bizim için çok erken işten geç dönüyoruz. yemekten kalktığımızda ztn saat o civarlarda oluyor. ama 9.30 güzel bi saat bizim için. dün 1 den 2 ye kdr uyumuş sadece yine de akşam 11 de uyudu mesela
9:30 da iyi 11 e kadar 1.5 saat var eşinle vakit geçirirsin ama uyumuyorsa yapacak birşey yok tabi..

bana geldiler maalesef eşimden ayrı oğlumda tek uyuypdum başka oda da. hayatımda hiç bukdr korkmamıştım. rüyamda bebeği yatağına bırakıyprum bi bakıyorum koltupun üstğnde bidaha yatağa bırakıyorum geliyorum yerde. sonunda bi kadının kucağında ama dediğin gibi cadı gibi bişey. diyo bnm bebeğim olmuo ben alıcam bu bebeği bn nasıl ayetel kürsi okuyorum . aman Allah ım hiç bukdr korkmamıştım. sonunda ağlaya ağlaya dilimde ayetel kürsi zor ayıldım uykudan ama aklım çıktı

işleri bielikte bititemiyoruz birimiz iş taparken diğerimiz oğlanla oynuo mecbur o uyudyktan sonraya bıraksak çok geç oluo :) rahata kolay alıştıkları kesin. hiç bi iş söylemesen yardım istemesen kendileri yapmayacaklar. illa dürtmek lazım. işten çok bn ilgisiz kaldığıma üzülüyorum. bnde oğlumu çok seviyorum tabi ki yeri başka. ama eşimle aramız soğusun istemiyorum. oğlumu gece uykusuzluğa dayanamayıp yanıma alıp emziriyorum. bir iki eşim sığamıyoruz bn diğer odaya gidiyim dedi göndermedim. gitse deliksiz uyucak ohh miss. şimdi bebek gece uyandığında o da uyanıo hatta oyun için uyanırsa eşim oynatıyo bn sabredemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…