Tuvalet eğitimi için erken.Hatta ben henüz hiçbir şey okumadım bu konuyla ilgili ama şimdiden anlatmaya başlayabiliriz. Bak çişimizi buraya yapıyoruz, çişimiz gelince hemen tuvalete gideriz vb. anlatıp göstermek lazım. Hatta isterse onu da oturtabilirim.
Ben şimdi montessori okumak istiyorum. Kendi yemesi ve giyinmesi için. Çatalla meyve yiyor. Beresini kendi giyiyor, yeleğini çıkarıyor ama diğerlerini de öğrenmesi için hangi yöntemler var. Şimdi onlara bakmak lazım bence
Ben de geçenlerde merak edip biraz araştırdım tuvalet eğitimini. 1,5 - 3 yaş arası uygun deniyor genelde. İki anne bir mutfakta youtubeda güzel bir video hazırlamışlar tuvalet eğitimi ile ilgili bir pedagog güzel bilgiler veriyor. Zaten tuvalet eğitimi için gerekli şartlardan biri çocuğun kendisinin soyunup giyinebilmesiymiş yani önce onu öğretmek lazım galiba.
Kızlar iyi akşamlar sırf ilk adım ayakkabısı almak için şehirdışına geldim kifidis vicco ve pançoya baktım. Kifidis 180tl vicco ve panço 100tl civarı. Siz hangi marka aldınız pek bilgim yok siz ne derseniz onu alıcam? Bir de bilekli mi bileksiz mi almalıyım? Kızım şu an elinden tutarak yürüyebiliyor.
İnternetten araştırmaya başlarım. Kitapları da vardır herhalde. Eşim bulur bana yayınları. İnternette olan kitapları bilgisayara indirip okuyoruz. Eşim sürekli okuduğu için ben pek anlamıyorum nerelerden bulduğunu ama hepimizin işine yarayacak şeyleri burada paylaşırım canım
Hormonlardan olduğunu biliyosun ama kendini tutamıyosun ve mantıklı düşünmeyi beceremiyorsun gerçekten çok değişik bir durum. Bir çok duygu yaşıyor insan aynı anda inişler çıkışlar..akıl çok anlık bir şey ben onu tecrübe ettim son bir yılda. Bir varken birden yok olabiliyor insanın ömrü gibi...bol bol şükretmek lazım Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin bizlere ve kuzucuklarımıza
İnternetten araştırmaya başlarım. Kitapları da vardır herhalde. Eşim bulur bana yayınları. İnternette olan kitapları bilgisayara indirip okuyoruz. Eşim sürekli okuduğu için ben pek anlamıyorum nerelerden bulduğunu ama hepimizin işine yarayacak şeyleri burada paylaşırım canım