2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kışın yalın ayak zor cnm,bnmki de sürekli çıkarıyo uzun kısa farketmez çeke çeke başarıyo.işin kötüsü piyasada kaydırmaz çorap çok az,h& m de var üstne ev patiği giydriyorum ben.vicco nun ilk adım ev pandifi var gezmede iyi oluyo.eşine çk güldüm :)) ben evde okulda arabada içim dışım çocuk şarkıları:))

domestic çok geçmiş olsun çay bardağına yarısı sirke yarısı su gargara yap ama bi gargara 5 dk olsun tükür bide soğan suyunu gargara yap yine uzun tut dönüşümlü 1-2 güne geçer inşallah,kuzuna da ballı soğan suyu ver

Ağlayarak uyanıyosa gaz veya diştir ama hafif mızırdanmaysa al beni diyodur bnm ki bu gece 20 kere uyanmştır git gide artyo uyanmalar 2 yaş civarı 15 dk ya düşmüştü oğlumda doğumgünün ertesi günü kestim sütü öyle toparlanştık uykuları

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bal zencefil ıhlamur karamürver özütü, ufaklık için umca(1 yaş üzerine uygundur yazıyor prospektüsünde) soğuk buhar

Hep böyleydi canım. 12 saat uyuduğunda bile yapmıyor. Annemler normal dedi, ben de doktora sormadım. Çarşamba günü gideceğim bir sorayım
Aslında uykuda insan işeyemez bence en azından yarı uyanık olmak lazım. Benimki çok sık uyanmaya başladı o yüzden de çok işiyordur belki. Gece çiş yapmaması eğer kötü bişeye işaret değilse bence süper bişey. Doktora danış aynen canım bakalım ne diyecek

Canım aşırı ateş beraberinde kusma var mı veya aşırı ateş ve ağız içi yara var mı? Malum benim kızlar bir buçuk aydır hasta ve ikisi de virüs tabanlıydı. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

En sağlıklısı yalın ayakmis. Ben iki kat çorap giydiriyorum. Patik örmek istiyorum ama daha başlayamadim.

En sağlıklısı yalın ayakmis. Ben iki kat çorap giydiriyorum. Patik örmek istiyorum ama daha başlayamadim.
Örme patiklerin altı çok kayıyor canım annemin ördüklerini giydiremiyorum yürümeye başladığından beri

Yalın ayak gezmeyi seviyor kızım ama izin vermiyorum çünkü kesin hasta olur buz gibi yerler. İki kat çorap giydiriyorum. Ev pandufları var ama 2 dk dan fazla ayağında durmuyor hemen çıkarıp atıyor alışamadı bir türlü.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bal zencefil ıhlamur karamürver özütü, ufaklık için umca(1 yaş üzerine uygundur yazıyor prospektüsünde) soğuk buhar
Cok sagol canım. Aktara gıdecegım bugun karamurver ozutunu hıc denemedim aktarda mı bulunur eczanede mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…