Bakıcı işi bıraktı ben dağıldım derken kız hastalandı ateşini düşüremedik ve dün gece saat 3 ye acilden geldik. Tanımlanamayan bir virüs kapmış yani 2 tane grip virüsüne baktılar onlar değilmiş. Sol göğsüne inmiş iltihap. Antibiyotik başladık. Kendi doktoru ile konuştum sabah bu ara böyle çok ateş yapan bir virüs var dedi. Aslında önce oğlan hastalandı ama o çabuk atlattı. Hep böyle oluyor oğlan atlatıyor kız atlatamıyor. Bağışıklığını arttırmak için ne kullansam? Var mı bağışıklık arttırmak için kullandığınız şeyler?
2 çocuk 1 koca kafayı yemek üzereyim kızlar. Depresyondan depresyona koşuyorum artık geceleri uyuyamaz oldum zombi gibi geziyorum. Eş kişisi ile ilişkiler bizim de iyice koptu zaten öncesinde de tüp bebek tedavisi hamilelik filan derken kopmuştu. Şimdi birbirimizle doğru dürüst konuşmuyoruz bile. Bizde de birşeylet bitti zaten sırf çocuklar için birlikteyiz gibi bir his var içimde ve böyle ne kadar devam eder bilmiyorum.
Bu arada uyku eğitimi diye geziyordum ya. Bir gece canıma tak etti oğlan uyandı mama vermedim. Dedim mama bitmiş anneciğim şöyle böyle falan 15 dk ağladı sonra oyun oynamaya gittik 3 saat uyanık kaldı sonra mama içmeden uyudu. O günden beri gece 6-7 kere uyanmak yetine 2 kere uyanıyor onda da mama vermeden Yanıma yatırarak atlatıyorum. Zaten ama un gece mamasını kesmekti onu başardım inşallah düş döneminde başa dönmeyiz. Sabaha kadar uyanmayan kızım bu ara ağlayarak uyanıyor çünkü azı dişleri çıkıyor. Daha önce çıkan dişler nasıl çıktı hiç anlamamıştık ancak bu sefer çok acı çekiyor yavrum ve geceleri ağlayarak uyanıyor.
Bizim cephede gelişmeler böyle. Sizde çok yamayın ya okuyamıyorum :))
Bu arada Tuğçe’yi çok merak ediyorum var mı bir haber?