- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Yeni canım manganın solisti söylüyor böyle içli bi şarkı beynimde o çalıyor süreli sapık gibi :))
Haha guldurdun beniBenimde dilimde ve kafamda otobüsün tekerliği yuvarlak
Bazen o gaz sıkıstırması bızde de oluyor. Ayaklarını usutuyor sanırım. Sutunu cok acıyor corapsız yatıyor. Corap gıyınce rahatsız oluyor sanırım gıydırsem bıle sabah cıkarmıs oluyor done doneBizde gaz sıkışması ile uyanıyor dalamıyoruzbizim yatakta uzanıyor su an. Dün geceden beri çok uykusuzum
severimBenim de bu ara ilelebet aşk dolandı dilime
Benden bir tane daha olduğunu bilmek ne güzel :) biliyor musun bende kesin geleceğini bildiğim hukukları yazmadım mesela Marmara hukuk. Ne istediğimi bilmiyordum yani Aslnda psikoloji istiyordum ama veto yiyince olayı kadere bırakayım dedim. Tercihlerim Ankara hukuk, Gazi Hukuk ve gazi Türkçe öğretmenliği idi. Ya gazi hukuk gelecekti ya da gazi Türkçe öğretmenliği. Marmara hukuk gibi puanımın kesim yettiği yerler gazi Türkçenin arkasından geliyordu ve Ankara hukuk ile gazi hukuka puanım tam olarak puanım yetmiyordu aslımda. Ben sınava girdiğim yıl en yüksek Ankara sonra gazi hukuktu. Neyse dedim kaderimde ne varsa. O yıla kadar hiç düşmeyen ÖSS puanları o yıl 1 puan düştü ve ben şak diye gazi hukuka girdim. Ne ağlamıştım ya daha dün gibi aklımda. Hatta dalga geçiyorlardı benimle hukuk kazandığı için ağlıyor diyor.Ben de Marmara hukuk yazmayı düşünürken Gazi Türkçe öğretmenliği yazdım. Yani ikisinin puanı da aynıydı. Bana da başta puanımı harcamışım gibi gelmişti ama iyi ki yazmışım. Öğrencilerimi çok seviyorum. 11.yılı çalışıyorum ve üniversiteye giden öğrencilerinle bile görüşüyoruz. Allah’a şükür iyi ki yazmışım. Ama sen de hukuk okuyup artık o alanı iyi biliyorsun bildiğin bir mesleği yapmak da güzeldir. Mesela bebek olunca işlerini istediğin gibi azaltmışsındır. Tam bilmiyorum ama az dava alırsın, bebeğini rahat büyütürsün diye düşündüm
Hangi şehirdeain bilmiyorum amaç Ankara’da para ile heyet raporu veren yerler var Bilgin olsunannemi küçük yaşta kaybettim. 2 gün kayinvalidem 3 gün ablam 1 gün eşim bakacak. ben özelde çalıştığım için 6 gün çalışıyorum. özel sektör olunca güvenemiyorum. iş bulmak da kolay değil bu zamanda. onun için arada kalıyorum.
Canım senin tazminatını alabilmen için senin işi haklı nedenlerle feshetmen gerekiyor. Kanunda açık açık yazıyor meler işçi için Haklı fesih sebebidir. Ne tarz bir işte çalıştığını bilmiyorum acaba neler senin in haklı nedene girer bakmak lazım ancak geçen Cumhurbaşkanı kendi isteği ile işi bırakanlara da kıdem tazminatı yolunu açacağız diye bir açıklama yaptı. Bu bir yerel seçim vaadiyse yakında düzenleme olur biraz sabret ama genel bir vaad ise 3 yıl falan beklemem gerekecek :)senin yine puanın iimiş. ben kimya 4 yıllık bölüm mezunuyum fen bilgisi öğretmenlğini kendim yazmadım. neymiş efendim anlatmayı sevmiyomuşum çocuklara yazılmış kötü öğretmen olurmuşum. çok mantıklı bir gerekçe. şuan eşim fen öğretmenş bn özel sektörde adam sürekli evde ben sürekli işte. bu arada bn işten ayrılmak istiyırum iş bulursam tabi. ama 8 yılım var burda. kendim çıktığımda tazminatımı ne şartla alabilirim. anlaşmalı fln çıkartmazlar çünkü
Kızlar bogazım fena halde şişti acayıp acıyor yutkunamıyorum sabah da dolunayın burnu fosur fosur akıyordu. Onun da mı agrıyacak acaba ben dayanamıyorum yavrum napcak bakalım. Nasıl gecer bu agrı en cabuk tavsıyelerınız var mı. Bir de olur da dolunayın agrırsa ona ne verebılırım hafıflemesi için
Haha guldurdun benigecen de esim işte anne ordek vak vak demiş sarkısını mırıldanıyormus farkında olmadan. İnşallah kimse duymamıştır diye bana anlatıyor
:)))Mutfakta bulaşıklar
İpte çamaşırlar
Odada oyuncaklar
Bekler dururlar :)))
Bende ufaklığı koynumda tutarak yazıyorum yalnız değilsin :))
BiZimki de en çok onu seviyor tekerleklere hasta zaten arabada giderken kamyonların tekerleklerine bakıp wuu diyo dönüyormuş :) bi de arı vız vız. En çok ikisini seviyor. Yemek yedirirken açıyorum ne yapayım kalkıyor sandalyesinden. Onun dışında Yok.Benimde dilimde ve kafamda otobüsün tekerliği yuvarlak
Canım geçmiş olsun. Toz veya taze zencefili balla karıştırıp ye.Kızlar bogazım fena halde şişti acayıp acıyor yutkunamıyorum sabah da dolunayın burnu fosur fosur akıyordu. Onun da mı agrıyacak acaba ben dayanamıyorum yavrum napcak bakalım. Nasıl gecer bu agrı en cabuk tavsıyelerınız var mı. Bir de olur da dolunayın agrırsa ona ne verebılırım hafıflemesi için
Bazen o gaz sıkıstırması bızde de oluyor. Ayaklarını usutuyor sanırım. Sutunu cok acıyor corapsız yatıyor. Corap gıyınce rahatsız oluyor sanırım gıydırsem bıle sabah cıkarmıs oluyor done done
Bakıcı işi bıraktı ben dağıldım derken kız hastalandı ateşini düşüremedik ve dün gece saat 3 ye acilden geldik. Tanımlanamayan bir virüs kapmış yani 2 tane grip virüsüne baktılar onlar değilmiş. Sol göğsüne inmiş iltihap. Antibiyotik başladık. Kendi doktoru ile konuştum sabah bu ara böyle çok ateş yapan bir virüs var dedi. Aslında önce oğlan hastalandı ama o çabuk atlattı. Hep böyle oluyor oğlan atlatıyor kız atlatamıyor. Bağışıklığını arttırmak için ne kullansam? Var mı bağışıklık arttırmak için kullandığınız şeyler?
2 çocuk 1 koca kafayı yemek üzereyim kızlar. Depresyondan depresyona koşuyorum artık geceleri uyuyamaz oldum zombi gibi geziyorum. Eş kişisi ile ilişkiler bizim de iyice koptu zaten öncesinde de tüp bebek tedavisi hamilelik filan derken kopmuştu. Şimdi birbirimizle doğru dürüst konuşmuyoruz bile. Bizde de birşeylet bitti zaten sırf çocuklar için birlikteyiz gibi bir his var içimde ve böyle ne kadar devam eder bilmiyorum.
Bu arada uyku eğitimi diye geziyordum ya. Bir gece canıma tak etti oğlan uyandı mama vermedim. Dedim mama bitmiş anneciğim şöyle böyle falan 15 dk ağladı sonra oyun oynamaya gittik 3 saat uyanık kaldı sonra mama içmeden uyudu. O günden beri gece 6-7 kere uyanmak yetine 2 kere uyanıyor onda da mama vermeden Yanıma yatırarak atlatıyorum. Zaten ama un gece mamasını kesmekti onu başardım inşallah düş döneminde başa dönmeyiz. Sabaha kadar uyanmayan kızım bu ara ağlayarak uyanıyor çünkü azı dişleri çıkıyor. Daha önce çıkan dişler nasıl çıktı hiç anlamamıştık ancak bu sefer çok acı çekiyor yavrum ve geceleri ağlayarak uyanıyor.
Bizim cephede gelişmeler böyle. Sizde çok yamayın ya okuyamıyorum :))
Bu arada Tuğçe’yi çok merak ediyorum var mı bir haber?
Biz viccodan aldık aldığımızda yürümüyordu biraz büyük almışım. Şimdi yürümeye başladı yine viccodan alacağız bot tarzı bisey Alalim diyorum. Kar yağarsa oynamaya cıkartırız diye :)
Ben vicco aldım canım memnunum. Bileksiz almıştım ama şimdi kış için bir tane de bot tarzında bilekli almayı düşünüyorum.
Hep böyleydi canım. 12 saat uyuduğunda bile yapmıyor. Annemler normal dedi, ben de doktora sormadım. Çarşamba günü gideceğim bir sorayımBilmem ben bildim bileli hep böyle oğlumun gece bezleri. Sormak lazım doktora. Hep mi öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?