2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
allah allah:) ben de giyerdim kaymazdi
Bizde de patik giyilir canım büyük insanlarda hatta çeyize yapılır filan kayma çok olmuyor kendimin ama küçük çocuklar kesinlikle paten yapıyor gibi oluyor. Onun için sık iğne gibi hani 5 tane şişle örülen Karadeniz işi dize kadar gelen patikler var ya onlar daha sağlıklı oluyor pek kaymıyor.

Eczanede oluyor, markası sambucol kızlar 1 yaş üzeri için sıvı formu da var büyükler için pastil formu da. Çok işe yarıyor bende.
Ay cok ıyı bakayım hemen pastil olanı ben kullansam zararı olmaz degıl mı canım

5 tane şişle mi:) kardeşim Trabzon'da yaşıyor belki orda bulunur yapan biri.

kizlar yeni sayilir benim wc egitiminden cikmam. tam 35.aya kadar kesinlikle tuvalete yapmak istemiyor hatta korkuyordu tuvaletten. siz endise etmeye baslarsaniz cocuklar annelerinin endisesini okuyorlar gercekten. 36.ayda birden tuvalete yapmak istedigini soyledi ama tuvalete oturmaktan korkuyordu lazimlik aldik. zevkle oturmaya basladi. bide uzmanlar kakayi gostermeyin korkar diyorlar cocugunuz talep etmiyorsa gostermeyin benimki gormek istedi seklini rengini oturup konustuk dakikalarca sonra klozete bosaltip bay bay dedik. sirf sekline bakmak icin bile kaka sinin gelmesini istiyordu. tabi kazalarda yasadik soylemedigi de oldu. kaslarini tutmayi ogrendikce soyledi. cok sukur hic tramvasiz atlattik . ama etraf baskisina kulaklari tikamak gerekiyor. mesela meme emen bir cocuk icin memeden kesmeden wc egitimi vermeyin diyen de var. artik cocugumuzu gozlemleyip seetcez kizlar. sakin olun acilin ben doktorum. sey pardon anneyim

benim cocuklarin ayaklari cok terliyor malesef yaz kis coraplilar. oglan bir kere ciplak ayaginin terlemesi sebebiyle dusup kafasini dolabin sivri yerine carpti 3 dikis attilar. o yuzden ben cikarttirmiyorum corap hic. sadece deniz kenarinda hatta oglum bazen denizde bile cikarmiyor:)))

ben corplarin altina silikonu eritip surdum kaymiyor.

Çk iyi fikir kaydırmz çorapların altı da silikon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…