Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, okudukça hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz demek ki bu dönemleri hırçın huysuz bol çığlıklı bir dönem. Büyük kızım da 14. Ayda böyle olmuştu.
Kızlar daha cazgır bunu bilir bunu söylerim:) bi sınır engel koyuldugu anda kıyameti koparıyo,bak bak hareketlere hiç oluyo mu diyorum daha da coşuyo kendni sıkmalar atmalar..saol cnm.hftasonu kaçamağınız hepinize iyi gelmştr umarım:)
Kızlar daha cazgır bunu bilir bunu söylerim:) bi sınır engel koyuldugu anda kıyameti koparıyo,bak bak hareketlere hiç oluyo mu diyorum daha da coşuyo kendni sıkmalar atmalar..saol cnm.hftasonu kaçamağınız hepinize iyi gelmştr umarım:)
Çok saol cnm,yesoka gelene kdr cvp vereyim:) kuzu gerdan ,incik haşlama çok severek yiyebilirler ben de sık yaparım bi de tüm patates atarım yanlarına o da etin suyunu çektgi için lezzetli olur.hatta geçen de söylemiştim kellenin burnunu kafasını kırdırıp haşlayablrsin onun da yumuşacık ve çk lezzetlidr eti yanak kısımları özellkle.
Allah yardım etsin diş ve hastalık aynı anda çok zor.Bizim alt azilar çıkmıştı şimdi üstler patlıyor bugün baktım bi tanesi kan toplamış hiç böyle olmamıştı azı dişler çok zor köpek dişler kolay çıkmıştı ama baya kolayladık biz ilk oğlanda hayat burnumuzdan gelmişti azilar çıkarken bunada şükür hasta olmasınlar da hastalıkla baş etmek çok zor Seninki hastayken okula gidebildi mi nasıl yaptınız?
Çok saol cnm,yesoka gelene kdr cvp vereyim:) kuzu gerdan ,incik haşlama çok severek yiyebilirler ben de sık yaparım bi de tüm patates atarım yanlarına o da etin suyunu çektgi için lezzetli olur.hatta geçen de söylemiştim kellenin burnunu kafasını kırdırıp haşlayablrsin onun da yumuşacık ve çk lezzetlidr eti yanak kısımları özellkle.
düştüğü yere vurmayı annemde yapmış uyardım yapma diye yapmıyor şimdi oğlanda unuttu şükür. düşünce ağlaya ağlaya düştüğü yere götürüp ah ah yapıodu vurup.
aynen ihh ihh diye vuruyor ama daha kötüsü ben bir şeye izin vermeyince ya da elinden alınca sinirlenip koltuğa ya da kızdığı şeye vuruyor.umarim unutur, çok sinirli bizim oğlan tırsıyorum
saolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Fineas
canım size de çok geçmiş olsun. Bir toparlanamıyoruz ya Bazen antibiyotiğe başlamasaydım diyorum. Düşer miydi acaba ateşi. Doktor da aslında vermek zorundayım dedi. İshal, pişik oldu. Bir de dün gece poposu havalansın diye açık bırakmıştım. Bir güzel halı ya kaka yaptı Bugün yıkamaya gidecek.
sonunda dişleri de kızımda 4ledik, oğlumda 3 :)))
canım pekmezi bilmiyorum işe yarıyormu ama ben koskanın keçibonuzu özü yazanı kullanıyorum. Her kahvaltı da 1 tatlı kaşığı veriyorum. bir al dene 1 ay bakalım farkedecek mi? ben sadece 4 aylıklarken ferromixin den 2 şer kutu vermiştim. sonra yine artmamıştı ama ilaç vermedim.
canım pekmezi bilmiyorum işe yarıyormu ama ben koskanın keçibonuzu özü yazanı kullanıyorum. Her kahvaltı da 1 tatlı kaşığı veriyorum. bir al dene 1 ay bakalım farkedecek mi? ben sadece 4 aylıklarken ferromixin den 2 şer kutu vermiştim. sonra yine artmamıştı ama ilaç vermedim.
Liliyaa senin tarifi yapayım dedim haftasonu irmik yokmuş evde onsuz yaptım mecburen. Ilk gün elleriyle biraz parçaladı 2 lokma yedi 2 .gun gordugu gibi istemiyorum anlamımda kafasını sallıyor. Tarcini 1 tepeleme çay kaşığı koydum o mu fazla geldi acaba bilemedim
Tarçın tatlı bir baharat ondan olduğunu sanmıyorum. Bir dahakine alabilirsen keçiboynuzu ile dene istersen. İrmik de eklersin. Yine yemezse sevmedi demek ki her bebek her şeyi sevmiyor.
Tarçın tatlı bir baharat ondan olduğunu sanmıyorum. Bir dahakine alabilirsen keçiboynuzu ile dene istersen. İrmik de eklersin. Yine yemezse sevmedi demek ki her bebek her şeyi sevmiyor.