kızlar dün oğlum birşey yuttu ogurdu, elimi soktum alamadım. talcid hapının flasteri var ya ilacı çıkarınca arkasında onu yutmuş. kakasindan az önce aynen çıktı. ödüm koptu bağırdığını çizer diye.kakasinda kan yoktu ama kahverengi kalanın bir kısmı çok açık sarıydı, beyaz kaka kötü diyorlar
Allah yardım etsin diş ve hastalık aynı anda çok zor.Bizim alt azilar çıkmıştı şimdi üstler patlıyor bugün baktım bi tanesi kan toplamış hiç böyle olmamıştı azı dişler çok zor köpek dişler kolay çıkmıştı ama baya kolayladık biz ilk oğlanda hayat burnumuzdan gelmişti azilar çıkarken bunada şükür hasta olmasınlar da hastalıkla baş etmek çok zor Seninki hastayken okula gidebildi mi nasıl yaptınız?
Sen hep dersin ilkinde çk zor oldu dye,bnm de oğlum da rahattı kızım da felaket gdiyo dişler,okula da götrdüm hastyken içim elvermedi ama napim idare ettk artık.Saol cnm tekrardan
saolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Fineas
canım size de çok geçmiş olsun. Bir toparlanamıyoruz ya Bazen antibiyotiğe başlamasaydım diyorum. Düşer miydi acaba ateşi. Doktor da aslında vermek zorundayım dedi. İshal, pişik oldu. Bir de dün gece poposu havalansın diye açık bırakmıştım. Bir güzel halı ya kaka yaptı Bugün yıkamaya gidecek.
sonunda dişleri de kızımda 4ledik, oğlumda 3 :)))
3 gün kuralı var ya,bi de düşmzse ilk iş wbc baktrmak gerek.maflor verdysen toplar bağırsağını inşallah.dişler hayırlı olsun:) bzm de bikaç halı kazası var öyle:)
kızlar dün oğlum birşey yuttu ogurdu, elimi soktum alamadım. talcid hapının flasteri var ya ilacı çıkarınca arkasında onu yutmuş. kakasindan az önce aynen çıktı. ödüm koptu bağırdığını çizer diye.kakasinda kan yoktu ama kahverengi kalanın bir kısmı çok açık sarıydı, beyaz kaka kötü diyorlar
Sen hep dersin ilkinde çk zor oldu dye,bnm de oğlum da rahattı kızım da felaket gdiyo dişler,okula da götrdüm hastyken içim elvermedi ama napim idare ettk artık.Saol cnm tekrardan
Baya demişim demekki ezberlemişsin güldüm valla :) Ama gerçekten Allah uzun ömürler versin ama biz büyük oğlanda dişler çıkarken hayattan bezmiştik etkisi hala üstümde demekki atlatamamışım :))
Böyle böyle büyüyorlar ışte Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aynen ihh ihh diye vuruyor ama daha kötüsü ben bir şeye izin vermeyince ya da elinden alınca sinirlenip koltuğa ya da kızdığı şeye vuruyor.umarim unutur, çok sinirli bizim oğlan tırsıyorum
bnmki de agresif biraz :) dikkat ediyorum ama annem farkında olmadan bişiler katıyo çocuğa tabi. bn söyledikten sonra yapmadı unuttu oğlumda. bize kızdığında bize de vurucak yoksa.
Baya demişim demekki ezberlemişsin güldüm valla :) Ama gerçekten Allah uzun ömürler versin ama biz büyük oğlanda dişler çıkarken hayattan bezmiştik etkisi hala üstümde demekki atlatamamışım :))
Böyle böyle büyüyorlar ışte Allah hepimizin yardımcısı olsun.
O etkiler unutulmuyo ki normal cnm :) ,bnm oğlum da fena gazlıydı mıh gbi kazındı o uykusuz geceler bebek görmye gelen kaçardı:) oğlum gazda,kızım dişte tarih yazdılar:) amin inşallah
İyi akşamlar herkese. Kozmonot iki yanağı da kızardı. Doktor alerji dedi ama değişik hiçbir şey vermedim ki. Ne olabilir sizce? Ben birkaç sigara içtim ama en hafifinden. O yüzden olabilir mi? Vicdan azabından ölücem
İyi akşamlar herkese. Kozmonot iki yanağı da kızardı. Doktor alerji dedi ama değişik hiçbir şey vermedim ki. Ne olabilir sizce? Ben birkaç sigara içtim ama en hafifinden. O yüzden olabilir mi? Vicdan azabından ölücem
Yok cnm sigaradan diildir ,mevsimsel muhtemelen kuruluktandır nemli tutmaya çalış alerjik kızarıklıklar düzensiz ve dağınık görünüme meyillidir.bnm kızımda da var 10 gündür fln.kuru oldgu belli oluyo ztn.Allah korusun bide 5. Hastalık var tokat yemiş gbi kızarıyo ama onda ateş eşlik ediyo.geçmiş olsun
Kızlar daha cazgır bunu bilir bunu söylerim:) bi sınır engel koyuldugu anda kıyameti koparıyo,bak bak hareketlere hiç oluyo mu diyorum daha da coşuyo kendni sıkmalar atmalar..saol cnm.hftasonu kaçamağınız hepinize iyi gelmştr umarım:)
Doğrudur canım aynen benim kızlar da aynı büyüğü biraz duruldu ama ufaklık sürekli kıç yırtma modunda :) o çığlık atınca ablası da coşuyor ev tam çığlıklı böğrüklü senfoniye dönüyor :)
Çok şükür iyi geçti iyi geldi canım.